Bayer Zsolt, a Békemenetek nagy szervezője, magából kikelve ezen a videón épp arról értekezik, hogy az orvosoktól elvenné a diplomát, és szanaszét verné a fejüket és utána csukná mindet börtönbe. A nyugat.hu szúrta ki a videót, amiben Bayer Zsolt az alábbiakat mondja: A nyugat.hu írása szerint “a felvételen Bayer Zsolt, a Békemenetek nagy szervezője, magából kikelve ezen a videón épp arról értekezik, hogy az orvosoktól elvenné a diplomát, és szanaszét verné a fejüket és utána csukná mindet börtönbe. Hogy a publicista milyen apropóból, mikor és hol osztotta meg hallgatóságával ezeket a magvas gondolatokat, a videóból nem derül ki. A hír azonban igaz, március 15-re Békemenetet hirdettek Orbán Viktor támogatói.”

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ne félj patkány még megkapod te is !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Bayer neked is ki kéne nyitni újból a Lipótmezőt.
Sámannus
Zsoca te elvesztetted a fonalat teljesen, mert kiszaladt alólad a talaj.Süket vagy társadalmi kérdésekben és csak vagdalkozol. Az érveket kihagytad a mondandódból .
Egyre inkább te is elérheted hogy a bolondokházába kerülj és kapj egy csendes szobát.
Sámannus
@cs.n.: Valószínű hogy a szürkeállományt is ledobta, vagy a ruhatárban, vagy rókázás közben azt is kidobta.
Sámannus
@Commenter: Jó kis lúgos lehet belőle is.
papa.49
@szaboria1: Én gyorsabb, hatásosabb, és végleges megoldást javasolnék a ,,ötöske,, esetében ))))))))))))))))))))))))))))
Commenter
@Sámannus: kicsit megkésve, de lúgos? Sokkal inkább azeri? baltás gyilkos!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.