A hódmezővásárhelyi időközi választásról értekezett Orbán Viktor a Kossuth Rádióban, aki szerint egyfajta parlamenti előválasztásként működött április 8. előtt. Orbán látja Soros György pénzét a háttérben.

Orbán Viktor miniszterelnök szerint a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választás egy "parlamenti előválasztásként működött", arra számít ugyanis, hogy április 8-án is csak egyetlen ellenzéki jelölt lesz számos vagy talán az összes választókerületben.

Orbán Viktor látja Soros György pénzét, és amúgy utcai harcos típus

Orbán Viktor Miro Cerar szlovén miniszterelnökkel beszélget Brüsszelben az EU-s csúcs előtt február 23-án

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

A kormányfő pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában úgy fogalmazott: talán már létre is jött az a "paktum", amely alapján a bevándorlást ellenző nemzeti, polgári képviselőjelölttel szemben egyetlen ellenzéki, bevándorláspárti jelölt lesz a választókerületekben.

Azt is mondta, hogy

látom Soros György pénzét a háttérben.

Orbán utcai harcos

A hvg.hu cikke szerint Orbán arról is magyarázott a rádióban, hogy nem hitte volna a baloldal és a Jobbik összefogását Vásárhelyen (mindkét oldal beállt a független Márki-Zay Péter jelölt mögé és nem indított saját jelöltet). A miniszterelnök úgy látja, végül mindenhol "bevándorláspárti" jelölt fog a Fidesz emberével szemben állni. 

Én egy másik politikai iskolát jártam ki, egy utcai harcos vagyok

- jellemezte magát Orbán.

A miniszterelnök szerint Soros György és a pénze mozgatja az ellenzéki pártokat, az ellenzéki sajtót és a civilszervezeteket, de harcolni kell ellenük. 

A választás egy ünnep

Orbán beszélt az újsütetű, az ENSZ ellen indított kampányról is. Szerinte "kampányban a legrosszabb, ami történhet, az az, hogy a küzdelem heve rosszkedvű vicsorgó teknősbéka vagy sündisznószerű tartást erőltet az emberre, de ezt el kell kerülni". Szerinte "a választás egy ünnep", ezért jó dolgokról kell beszélni a kampányban – olvasható a cikkben.

Nemcsak a terrorizmus miatt nem akar bevándorlóországot Orbán

A miniszterelnök kitért arra is, hogy nemcsak azért nem akar bevándorlóországot Magyarországból, mert 

itt is terrorizmus lesz, bűnözés, az asszonyok és lányok nem lesznek biztonságban, a kulturális identitásunk is veszélybe kerül,

hanem mert a gazdasági fejlődés is odalesz, ha megérkeznek a bevándorlók, mivel a bevándorlás árát a magyarokkal fizettetik meg.

Ha egyszer bejöttek, nem tudjuk őket kitenni. Ha a fogkrém kijön a tubusból, nincs ember, aki visszategye, ha a víz kiömlött, ha a gát átszakadt, már nem lehet visszaterelni

- magyarázta a rádióban Orbán.

Egyszer lehet elrontani

Orbán Viktor szerint Sorosék mindig azt játsszák, hogy jó emberek, de aztán kiderülnek róluk a turpisságok: javaslataik hosszú távon gonoszságok. 

Szerinte az EU-ban a bevándorlásellenes országok kerülnek hamarosan túlsúlyba, ezért akarják a kötelező kvótákat még ezelőtt átnyomni.

Ha ez sikerül, már másnap Orbán szerint tízezer menekült fog az országba érkezni, amit nem hagyhatnak el, így Magyarország "zsákországgá válik".

Emberek, egyszer lehet elrontani

- üzente a választóknak Orbán, aki szerint a választás tétje, hogy bevándorlóország lesz-e Magyarországból, vagy nem. 

A Nők 40 nyugdíjformát is a migránsok fenyegetik

A hvg.hu cikke szerint Orbán arról is beszélt, hogy például a nőknek 40 év munkaviszony után engedélyezett kedvezményes nyugdíjba vonulását is veszélyeztetik a bevándorlók, ez annak kapcsán jött elő, hogy a miniszterelnök úgy látja, párját ritkítja Európában a magyar családtámogatási rendszer.

Ennek megvédéséhez azonban nemcsak a gyerekeket vállaló nőkre és a férfiakra van szükség, de

távol kell tartani az ellenzéket a kormányzástól, és meg kell akadályozni a migránsok beáramlását

- magyarázta Orbán.

(MTI, hvg.hu)

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
"látom Soros György pénzét a háttérben."-rátennéd a kicsi kezecskédet erre is,úgy-e?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
"látom Soros György pénzét a háttérben."-rátennéd a kicsi kezecskédet erre is,úgy-e?
Kutyuska
Azért sunnyogott titokban Miskolcra, mert hatalmas utcai harcos. Hahaha
papa.49
Csutigeci te nem utcai harcos vagy, hanem koszos cigány tetű !!!
justhpeter
Már régen gyanítom, hogy a manyup 3000 milliárdját is a migránsok (vagy Soros) lopták el, mert Orbánról ezt elképzelni sem tudom.
Ma már abban is biztos vagyok, hogy az Elios-ügy mögött is Soros és az ENSZ áll, ezek sugallatára csökkentette le a fényerőt Orbán talpig becsületes veje.
desiro
Lehet, hogy látod gec., de nem tudod ellopni.
Nessy
Vizuális tipus lévén, elképzeltem Orbánt, mint "utcai harcost"! Csak tudnám, miért kaptam röhögő görcsöt?
Ahogy hallgatja az ember, hogy mit lát a jövőben, azon gondolkodom, hogy hány javasasszony, telepatikus fenomén lehet körülötte.
magyarbakancs
A SCH -betegség az,az a skizofrénia nagyon nagy baj.
Hallucináció, és minden hol Sorost látni hát ez már elmebaj.Kérdeznék valamit miniszterelnök úr!
Amikkor ön Soros pénzen tanult és Soros által pénzelt századvég alapítványtól is kapott pénzt akkor nem volt gond a Soros pénz.
1989-ben ön havi 20 ezer forintot keresett a legjobban fizetett martinász,kohász,bányász nem keresett 6-7 ezer forintot.
Maga mint megváltó meg havi 20 ezerből élt.
Elmegy ön a na oda.
Életében nem dolgozott soha csak a süket dumáját nyomja.
Mindig más köntösben hol ,KISZ -tag ként,hol Liberálisként,hol meg hívő keresztényként.
Egy Magyar közmondás jut eszembe ónról"egyszer így egyszer úgy ,hogy igazat sose tudj"..
desiro
Én is az lennék 40 TEK-etlen mellett.
nezelodo
Szerintem sokan látjuk Soros pénzét. Nem kedvelem az öreget sem, mély, és lehet, hogy tragikus nyomot hagy az országon, azzal, hogy segítségével jött létre a maffiapárt a fidesz, és személyesen Orbán politikai iskoláztatása. Az,hogy ő utcai harcos, az majdnem látszott 2006-ban, csakhogy ő nagy bátorságról téve tanúbizonyságot, elpucolt a harctérről, magára hagyva a focidrukker seregét, és Kubatov tizedest.
desiro
Kíváncsi lennék egy "Szavazz rám!" című műsor hogy zajlana g.orbánnal.
tudode
Most már csak az a kérdés, hogy MEDDIG MERÉSZEL ELMENNI az, akire már a 10 millió "magyar falusi gyerek" közül már Kádár is felfigyelt, és átlátott a szitáján, hasonlóan Antall Józsefhez:
.
----- Döbbenetes hangfelvétel 1988-ból: Kádár szidja Sorost.
www.youtube.com/watch?v=4xGrl-JJpi8
.
Ehhez nem kell magyarázat, hogy "KI IS" AZ ELSŐ SZÁMÚ "bérence" annak, aki a mai napig is OLYANOKAT TÁMOGAT, mint amilyen volt ez a POLITIKAI KALANDOR civil szervezet korában!
.
Ha nem lenne ki kéne találni!
maci0427
Miközben mindenhol megy az adok - kapok, a FIDESZ. készülődik az Április 8-ról 9. re virradó győzelmi ünnepségre ! Nincs Jobboldal, nincs és sokáig nem is lesz normális ellenzék ! Egymással vannak elfoglalva, éretlen és hozzá nem értő, vagy leszerepelt emberek gyülekezete ! Megélhetési politikusok ! Így győz a FIDESZ, nem is kicsit ! Több mint 8 millió szavazópolgár van és nem a nyugdíjasok meg a sokat emlegetett "csalók" miatt ! Vedd tudomásul EMBER, hogy senki nem fogja bevallani neked azt, hogy kire szavazott ! A szemedbe fog hazudni ! Így megy ez ! Még a saját Családtagod sem fogja őszintén megmondani Neked, hogy kire adta le a voksát ! A Többségi Szavazatok miatt fog győzni a FIDESZ ! És lehet Gratulálni a győztesnek !
silber13
Utcai harcos..!!! Engedtessék meg, hogy nyiharásszak!!!:-))))))
dodóka
@maci0427: Ne legyen igazad Maci, de nem hülyeség amit mondasz ...
human
Utcai harcos? Aki csak akkor mer kiállni az ellenféllel, ha annak meg van kötve a keze? Na haggyál már Viktor!
Yoda69
Nem a hatterben van, hanem orban tanulmanyaiban. orban Soros osztondijan tanult. Ezutan nagyon hiteltelen barmit is allitania Sorosrol.
DR Eric CARTMEN
Az utcai harcos - aki még szócsatákba se mer belemenni !!!??? Keressen új kezelőorvost - szerencsétlen !!!
Eladott Ország
"Most kéne abbahagyni,
Elfutni, elrohanni,
Érzem, hogy holnap már többé nem lehet.
Maradni esztelenség,
Elmenni képtelenség,
Bilincsben él, aki téged így szeret."
www.youtube.com/watch?v=yk9Jgc6G-DE
Eladott Ország
Itt tart a magát utcai harcosnak képzelő gyáva senki, aki egy évtizede nem mer kiállni egy nyilvános vitára. Itt tart, hogy önkényesen, egy kitalált, bűzös összeesküvés-elmélet alapján megbélyegez mindenkit ebben az országban, aki nem fideszes. Ha éppen nem a cigányokkal uszít, akkor a nőket hergeli, hogy nem lesz nyugdíjuk, ha nem ő lesz a miniszterelnök. Visszakérdezni nem lehet, mert nincs kitől. Félreértés ne essék: nem az ellenzékre nézve ocsmány ez a hagymaszagú vagdalkozás, hanem azokra a magyar választópolgárokra, akik nem az ő szimpatizánsai. Milyen ország az és milyen demokrácia-felfogása van a regnáló hatalomnak ott, ahol a miniszterelnök lenyomhat egy ilyen dörgedelmet a közpénzrádióban és senki nem kérdezi meg tőle, hogy mi a helyzet a famíliáját érintő bűnszervezetben elkövetett csalással, ami hetek óta borzolja a közvéleményt? Milyen ország az, ahol a miniszterelnök nyolc évnyi teljhatalmú fosztogatás után itt tart, hogy Soros György ellen háborúzik, fenyegetőzve riogat, hogy mi minden nem lesz itt, ha nem ő kerül megint kormányzati pozícióba? Nyolc év után ennyi az ajánlat? További háború, háború, háború?
joopapa
Ha végre az emberek felébrednének, és az ellenzék is összefogna és tényleg az emberek érdekeit néznék, nem a kis hatalmi játszmáit játszaná a háttérben/ tisztelet a kivételnek/! Nem az lenne a tét választáson hogy orbán és bandája ellenzékbe kerül vagy nyer, hanem mennyi időre mennek a dutyiba! Amit meg ez a sejthalmaz összehordott a nyalonc rádióban, eléggé szánalmas! A fideszt támogatta annak idején a Gyuri bá, a fityeszesek tanultak a pénzén, és erre van bizonyíték, az ő állítására meg nem! Ezt úgy hívják hazugság!
Manhattan
Ez a mentálisan nyomorult Polt bezzeg űrkorszaki sebességgel reagál minden balos stiklinél. Czeglédy ügyében még a tinta is csillog a szabadulópapíron, de máris dörgedelmes intézkedést jelentett be.
Az, hogy Magyarország legfőbb ügyésze milyen "objektív" és mennyire "elfogulatlan", nagyban esszenciája, szimbolikus lenyomata mindannak, amit ezzel a szerencsétlen országgal a mostani pökhendi, arrogáns és etikailag, erkölcsileg, gerinc-szempontból már nem is minősíthető kormánybanda művel.
De sebaj, most hadat üzenünk az ENSZ-nek is :-D Sírva röhögök... Az értelmiség meg bambán bólogat.
Zeta
@DR Eric CARTMEN: hány utcai balhéban vett részt? Mikor?
Zeta
@Eladott Ország: tettekkel semmit sem tud igazolni, hát hazudik.
Manhattan
Habonyművek nem nagyon fantáziadús projectje. Végülis mindegy. Valakit gyűlölni kell.
JAJMÁR
Az utcai harcos az utcai demonstràciókra csak vàllat vont - majd megúnjàk ės hazamennek.
Mondta a nagy harcos.

Mert ennyit szàmìt neki a nėp az utcàn, ha ėpp n
rdos
Ennek az "utcai harcnak" meg is lett az eredménye. Elsők lettünk (hátulról :-().

prolidepp.tumblr.com/post/144647661817/megjav%C3%ADtottam
mackoka46
Miféle demokrácia és jogállam ez, ahol minden poszton köztörvényes bűnözők ülnek ?
csipetke
Ha nem akarja magát még jobban lejáratni Orbán,sehol nem kéne nyilatkoznia.A nők korkedvezménes nyugdíját a migránsok fenyegetik?A kötelezően befogadandó migránsokra az EU rengeteg pénzt ad,mi köze ennek a nők nyugdíjához?(és ez csak egy a sok idiótaság közül,amit nyomott).Orbán,mint utcai harcos?Az 1.60x1.60-as termetével?Mire a légy körberepüli,2x megáll pihenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.