Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádióban mondta el gondolatait a világról és Magyarországról, ahogy ezt péntek reggelente a legtöbbször szokása. Ezúttal az áprilisi parlamenti választásokra fókuszált, leginkább. Tudatta az országgal, hogy ha a nem a Fidesz nyeri a választást, akkor a migránsok elveszik a nők 40 év munkaviszony után járó nyugdíját.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: vladimir putin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ez már az a szint, amikor nem lehet komolyan venni egyetlen szavát sem! Azért kiváncsi lennék a "nyugdíj elvételének" kivitelezésére.
Azt már ismerjük, hogy Orbán és társai hogy lopják ki a fejünk alól a kispárnát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Nessy: Már mélyebben van az életszínvonal, mint a tervezett alagút lenne, közelít a bányászbéka hátsó feléhez, pedig az igazán mélyen van a bányába !!!
desiro
Ezt már korábban is pedzegette a pondró, de gazdasági váltság miatt vissza vont 13. havi nyögdíjat azt pofátlanságnak nevezte és überelte a14. havival.
És kaptatok NYUGGEREK a g.citől valamit a7300 Ft-t érő bözsin kívűl?
Ha megnyeri el is fogja venni erre mérget vehettek, ti is fideSSszopók.
desiro
@desiro: Ja és nem a miráncsok veszik el hanem a G.CI.
ÉBRESZTŐ BIRKÁK!!!
emerencia
Egy igazságosabb társadalomban nemcsak a kivételezett nőknek lenne választási lehetőségük nyugdíjba vonulni még életerősen, fiatalosan hanem azoknak is, akik túl a hatodik X-en már nem bírják. Egy civilizált országban figyelembe kellene venni az életkori, biológiai sajátosságokat és azt, hogy a jelenleg dolgozó idősebb korosztály keservesen élte meg a rendszerváltás utáni években a munkanélküliséget (másfél millióan voltunk az utcán) és nem volt lehetőségünk tömegesen munkát vállalni a jóléti államokban. Még az ötvenes éveinkben is emelték a nyugdíjkorhatárunkat, így már nem tudtunk olyan munkát választani, amivel biztosan kibírnánk a 2009-ben meghosszabbított nyugdíjig. A hatvanas férfiak és a nők negyvenre a diszkriminatív szolgálati időbeszámítás miatt nem jogosult idősb nők rugalmas nyugdíjba vonulásának megoldása sok ember életét hosszabbíthatná meg. Az sem lenne ördögtől való, ha a nők negyvenre költött pénzügyi forrásokat egy emberségesebb, MINDENKIRE egyformán érvényes rugalmas időskori nyugdíjba vonulási lehetőségre költenék. (Vagy pl.: Orbán előtt még létezett a vállalatok által finanszírozott korengedményes nyugdíj, ami a költségvetésnek egyetlen fillérébe nem került.)

Az orbáni illiberáciában viszont éppen az a cél, hogy a bennszülött, minden megkeresett fillérük után adót és járulékot fizető belmagyarok idő előtt pusztuljanak! Ezt szolgálják a létminimum alatti ínségnyugdíjak, az alacsonyan tartott bérek, az egészségügy, a szociális rendszer, az oktatás lerohasztása, forrásainak orbán és bűnbandája általi ellopása. Orbán nem európai polgárokhoz méltóan bánik velünk ezért éppen ideje, hogy távozzon az ország éléről és számoljon el az igazságszolgáltatás előtt a hazája és népe ellen elkövetett bűneivel.
Gondoljatok erre is mikor április nyolcadikán leadjátok a voksaitokat.
Kutyuska
@karma1: Így van, ezt a süket dumát csak az idióta fidesz-kdnp-s szentfazekok hiszik el.
advocat
És elmeügyben szakorvosi vizsgával is rendelkezők, esetleg egy használható dignózist felállítanának? Mert mire is alapozza? Mert ez már - hétköznapian - agymenés, hogy finom legyek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.