Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádióban mondta el gondolatait a világról és Magyarországról, ahogy ezt péntek reggelente a legtöbbször szokása. Ezúttal az áprilisi parlamenti választásokra fókuszált, leginkább. Tudatta az országgal, hogy ha a nem a Fidesz nyeri a választást, akkor a migránsok elveszik a nők 40 év munkaviszony után járó nyugdíját.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: vladimir putin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ez már az a szint, amikor nem lehet komolyan venni egyetlen szavát sem! Azért kiváncsi lennék a "nyugdíj elvételének" kivitelezésére.
Azt már ismerjük, hogy Orbán és társai hogy lopják ki a fejünk alól a kispárnát.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Ez már az a szint, amikor nem lehet komolyan venni egyetlen szavát sem! Azért kiváncsi lennék a "nyugdíj elvételének" kivitelezésére.
Azt már ismerjük, hogy Orbán és társai hogy lopják ki a fejünk alól a kispárnát.
RonaGyuri
Szerinted! Mármint "ha a nem a Fidesz nyeri a választást, akkor a migránsok elveszik a nők 40 év munkaviszony után járó nyugdíját"
Ezzel szembe ti mit ígértek:

coub.com/view/140u9h
Kutyuska
Csak nem azokra a migránsokra gondolsz Viktor, akiket suttyomban baromi sok lóvéért befogadtál pártoddal és kormányoddal?
Az ilyen idióta dumát csak a kézcsókos vén hülye nyugger fidesz hívők veszik bel
Tőletek sokkal nagyobb veszéyben van mindenkinek a nyugdíja.
Pár szót regélj már a szőke lotyó Selmelczi által és Matolcsy által megvédett magánnyugdíj pénztári pénzekről!
kukac50
Most is vannak bűnözők akik elveszik az idős egyedül álló nők nyugdíját de azok Magyarországon élő bűnözők. Pintér ígérte 2 héten belül biztonságos lesz országunk, de 8 év alatt sem lett biztonságos! Nincs programjuk ezért összevissza beszélnek. Mentik ami már nem menthető! Sok kis ember unja már ezt a baromságot amit csinálnak de Ők fel sem érik ésszel,hogy tudja a Nép,hogy hazudnak.
kereső
"Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádióban mondta el gondolatait a világról és Magyarországról, ahogy ezt péntek reggelente a legtöbbször szokása."

Már csak annyit lehet mondani: " Egy bizonyos szint fölött,nem megyünk egy bizonyos szint alá"
Sirj Magyarország!
Pálinkás Pál
Azt paraszt te már rég elloptad..emlékszel a MANYUP lenyúlására??
magyarbakancs
@Nessy: Szia!
Meg kellene kérdezni a 3 csoportú rokkantakat,hogy vette el tőlük törvényben 2011 CXCI a nyugdíjukat.
Tudnának mesélni.Amit Orbán úr beszél az maga az elme baj.
Tudom kampány van de ekkora sületlenséget beszélni.
Nem látják-be ,hogy a Sorosozás migránsozás nem jön be.?
kisrigó
@RonaGyuri: Az a szomorú, hogy ilyen elmebetegek irányítják az életünket, egyszerűen már csak azt figyelem, hogy még mivel képesek fenyegetőzni. Ami legalább akkora baj, hogy sokan elhiszik, nem látják a mögötte levő szándékot, hogy a tolvajok védik az életüket! Egy jogállamban már rég a Csillagban élvezné az életet ez a sok gazember! Nincsenek szavak ennyi aljasságra!
Borsodi
Akkor Orbán migráns? Mert ők az emberek becsületét házát,vagyonát életét folyamatosan vették el.Családokat tettek tönkre!Koldus rabszolga,alamizsnáért dolgozó nép lettünk.Nem az eurót vezetik be,ha nem a jegy rendszert kijárási tilalmat!Aki hisz egy romának az meg is érdemli!
www.youtube.com/watch?v=B6gY_rwJ8RE
papa.49
@Eladott Ország: Most nem látta mert a lódoktor nyaralni van, felkérjük a vadászt a probléma megoldására ))))))))))))))
papa.49
Csutigeci holl van azoknak a nőknek a nyugdíj kiegészítése akik 4 vagy több gyermeket szültek ???
papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: Még hosszabban lelőni való barom ))))))))))))))
simmering73
Még mit talál ki ez az elmeroggyant. Ez a vergődés egyszerre szánalmas és nevetséges. Adjon már be neki valaki egy nyugtatót.
namihami
Hát, ez bizony igaz-legalábbis orbáni agy és logika szerint.
Ők nem is bízzák ezt a migráncsaikra. Pláne, hogy azoktól kapták/kapják a ""nemközpénzt"". És ezért is hívják be a kárpátaljai ""magyar"" nyugdíjasokat. Akik még, az itteni ajándék-nyugdíjért , rájuk szavazni is hajlandók. Ezek a nyugdíjas magyarok bezzeg senkitől nem vesznek el semmit, ugye???
karma1
Amelyik felnott, szavazokoru magyar elhiszi, hogy egy magyarul nem beszelo, lathatoan kulfoldi ferfi vagy no kepes besetalni mondjuk a Nyugdijfolyosito Intezetbe, es ott azonnal meg tudja mondani, hogy ki a 40 ev szolgalati idovel rendelkezo NO a kartotekok kozott - hat az a magyar megerdemli, hogy tenyleg egyszer egy ilyenhez keruljon az ugye,...;o)))))
Mondjuk 1magyar ezt teljesen beszopja, es sirva fogja csokolgatni orban kacsojat, csak vedje meg a dalias testevel ot a migrancsaradattol, dehat o meg is erdemli, hogy rettegjen... orban az olyanoknak talalta ki a migransos meset...
csipetke
Ez hülye,vagy az embereket nézi annak.De ami a legszomorúbb,hogy akad még jónéhány analfabéta félhülye,aki be is nyalja ezt a sok f@szságot.Ha muszáj befogadnunk migránsokat,azért az unió keményen csengeti a lóvét,nem kell miattuk elvenni senki nyugdíját.Már nem érdemes elovasni egy hírt sem,mert az ember kínjában csak röhög,hogy milyen beteg dolgokkal áll még elő a kicsi dagadt...
görbetükör
A stadionokat meg a kisvasutakat vennék már el. Olyan szívesen odaadnám nekik!
kissé felnőttem
hát terápiaval sem segithető az eszement kitalácioja, Viktor nálunk minden nő mellet áll ám egy férfi,( ha nem is pénzes zsák ) probálják meg elvenn ! az volt az utolso kenet előtti akcója bárkinek. de a hüjjjjeségen segiteni nem lehet meg már kár is. nem növitek ki
még két CEU -s diplomával sem.
tudode
Kettős személyiségűeknél SEMMI SEM ELKÉPZELHETETLEN, lehet, hogy átmegy migráncsba!
.
Megérdemelné EZEK UTÁN, remélhetőleg NEM ELŐTT, hogy tüzes vassal tekergessék meg egy kicsit nagyon!
quadrocopter
Piszkos nagy a kínlódás, egyre ostobább mesélvel érkeznek butítani a birkákat!
Zeta
@Nessy: vagy vissza akarja vonni a nők 40 nyugdij rendszert! A migránsok mögé bújva! Ez viszont aljasság lesz!
Zeta
@quadrocopter: félő ,ezzel együtt is lesznek , vannak támogatói az agyrém végrehajtásához.
quadrocopter
@Zeta: Azok akkor is vannak, ha éppen lopás köben fogod meg a kezeiket! Ezért hasznosak számukra a buta, tanulatlan birkák!
wpym
Sok ez már nagyon: ha veszít a fikusz, még levegő sem lesz az országban... lol
csipetke
@Zeta: 18:21 Nem veheti vissza a nők korkedvezményes nyugdíját,ahhoz Orbán kevés,mint a lósz@rban a vitamin,arról már nem is beszélve,hogy a kötelezően befogadandó migránsokra az EU nem kevés pénzt ad.
Eladott Ország
A csúti csüngőhasú kancigány és bűnöző bandája az aktív és inaktív magyarokat lopta meg.
Mára már az EU életszínvonalát ánuszrózsán csókoljuk, hogy rohadjatok meg!
dr. prédikátor
Cigus!!! Az anyád picsáját veszik el , nem a nők nyugdíját!!!Te geci miért nem mész inkább Grac-ba kezeltetni magadat???
Nessy
megfontoltan kell megtervezni a metró hosszabbítást, mert alagút fúrás közben megfúrhatják az életszinvonalunkat. Vagy már az alatt lesz addigra?
papa.49
@Nessy: Már mélyebben van az életszínvonal, mint a tervezett alagút lenne, közelít a bányászbéka hátsó feléhez, pedig az igazán mélyen van a bányába !!!
desiro
Ezt már korábban is pedzegette a pondró, de gazdasági váltság miatt vissza vont 13. havi nyögdíjat azt pofátlanságnak nevezte és überelte a14. havival.
És kaptatok NYUGGEREK a g.citől valamit a7300 Ft-t érő bözsin kívűl?
Ha megnyeri el is fogja venni erre mérget vehettek, ti is fideSSszopók.
desiro
@desiro: Ja és nem a miráncsok veszik el hanem a G.CI.
ÉBRESZTŐ BIRKÁK!!!
emerencia
Egy igazságosabb társadalomban nemcsak a kivételezett nőknek lenne választási lehetőségük nyugdíjba vonulni még életerősen, fiatalosan hanem azoknak is, akik túl a hatodik X-en már nem bírják. Egy civilizált országban figyelembe kellene venni az életkori, biológiai sajátosságokat és azt, hogy a jelenleg dolgozó idősebb korosztály keservesen élte meg a rendszerváltás utáni években a munkanélküliséget (másfél millióan voltunk az utcán) és nem volt lehetőségünk tömegesen munkát vállalni a jóléti államokban. Még az ötvenes éveinkben is emelték a nyugdíjkorhatárunkat, így már nem tudtunk olyan munkát választani, amivel biztosan kibírnánk a 2009-ben meghosszabbított nyugdíjig. A hatvanas férfiak és a nők negyvenre a diszkriminatív szolgálati időbeszámítás miatt nem jogosult idősb nők rugalmas nyugdíjba vonulásának megoldása sok ember életét hosszabbíthatná meg. Az sem lenne ördögtől való, ha a nők negyvenre költött pénzügyi forrásokat egy emberségesebb, MINDENKIRE egyformán érvényes rugalmas időskori nyugdíjba vonulási lehetőségre költenék. (Vagy pl.: Orbán előtt még létezett a vállalatok által finanszírozott korengedményes nyugdíj, ami a költségvetésnek egyetlen fillérébe nem került.)

Az orbáni illiberáciában viszont éppen az a cél, hogy a bennszülött, minden megkeresett fillérük után adót és járulékot fizető belmagyarok idő előtt pusztuljanak! Ezt szolgálják a létminimum alatti ínségnyugdíjak, az alacsonyan tartott bérek, az egészségügy, a szociális rendszer, az oktatás lerohasztása, forrásainak orbán és bűnbandája általi ellopása. Orbán nem európai polgárokhoz méltóan bánik velünk ezért éppen ideje, hogy távozzon az ország éléről és számoljon el az igazságszolgáltatás előtt a hazája és népe ellen elkövetett bűneivel.
Gondoljatok erre is mikor április nyolcadikán leadjátok a voksaitokat.
Kutyuska
@karma1: Így van, ezt a süket dumát csak az idióta fidesz-kdnp-s szentfazekok hiszik el.
advocat
És elmeügyben szakorvosi vizsgával is rendelkezők, esetleg egy használható dignózist felállítanának? Mert mire is alapozza? Mert ez már - hétköznapian - agymenés, hogy finom legyek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.