Orbán Viktor kinyilatkoztatta miskolci hakniján, hogy Magyarország egyetlen esélye a túlélésre Ő maga. Meglehetős pontossággal vázolta fel, hogy miként lesz vége nemzetünknek, ha nem úgy gondolkodunk, mint jómaga.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Shikari: orbán. Benne van a címben :)
csipetke
Asszem jó sokan vagyunk,akik szívesen látnánk már Orbánt egy hátulkötős muszájkabátban,mert legyünk őszinték,ennél az embernél óriási gondok vannak ott fent,a felső traktusban.Olyan üldözési mániája van,hogy a fal adja a másikat.Persze,megértem,hogy tele van a liberójuk,mert ha buknak,valószínűleg ki lesz vizsgálva a sok aljas pénzlenyúlásuk.De már akkora baromságokat mond,és mondanak az alattvalói,hogy nincs normális ember,aki ezeket benyalja.Ezeken már csak röhögni lehet...
Aki Én
@Shikari: orbán. Benne van a címben :)
1magyar
@csipetke: A muszájdzsekit a migrásnssimogatóknak és támogatóknak kell feladni!
rosalinda57
@1magyar: MEG ONNEK, HA IGY GONDOLJA. NA EZ A BAJA FOLEG MONAK, HOGY ORBAN HIBAI MIATT A MAGYAR NEPET TEKINTIK OSTOBANAK, HOLOTT NEM AZ !
Nessy
Ami még nagyobb baj, hogy ezt jó páran készpénznek veszik!
Néha tényleg egyik másik politikusunk mond akkora szamárságot, hogy még egy kutya is megvész tőle.
Ja, nem is tudtam, hogy a migráncsok, illetve az ellenzék nyúlták le a MANYUP pénzt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.