Kamerarendszerrel és Futárral is felszerelte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a nagykörúton, illetve hétvégén az 1-es villamos vonalán is közlekedő Siemens Combino villamosokat. \\nAz MTI-hez csütörtökön eljuttatott közlemény szerint a villamosok utastájékoztató rendszerrel (Futár) való felszerelése után már a korábban a megállókba kihelyezett kijelzőkön is megjelennek a 4-es és 6-os villamos pontos menetrendi adatai.

Forrás: holvezessek.hu
Feltöltő: holvezessek.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hogyaaaaaaaaaan??? pontos menetrendi adatai ??? Mármint a megállókba kihelyezett kijelzőkön???
Mondjátok láttatok ti már ilyet??? Sem a menetrendi (hivatalosan nem is ez lenne a feladata) sem a tényleges (erre készült sokért) adatokat nem jelzi. Legtöbbször fantom és a valósággal köszönő viszonyban sem lévő kiírások vannak, Pl. az 1-es villamoson, ahol egyébként szabad szemmel is belátható 3-4 megálló írkodnak baromságokat, vagy pl. a Raktár utcánál, ahol egy nagyobb van; én még nem láttam olyat, hogy ne lett volna legalább egy valótlan adat, illetve csak akkor, mikor nem működik!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.