A Fidesz szerint a szocialisták tönkretették és tönkretennék a magyar emberek mindennapjait.

A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciója ezt arra reagálva közölte pénteken az MTI-vel, hogy Gúr Nándor MSZP-s politikus, országgyűlési képviselő sajtótájékoztatóján azt mondta, "fényévnyi távolság" van a Fidesz-világa és a magyar emberek mindennapjai között, a Fidesz világában csak az ember nem számít.

Reagált a Fidesz az MSZP-re

Gulyás Gergely, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője sajtótájékoztatót tart a Fidesz-KDNP közös, kétnapos frakcióülésének helyszíne, a Thermal Hotel Visegrád előtt 2018. február 14-én. MTI Fotó: Máthé Zoltán

A Fidesz reagálásában azt írta, jobb, ha azok a szocialisták nem beszélnek a magyar emberek mindennapjairól, akik kormányzásuk alatt megduplázták a munkanélküliséget, háromszorosára emelték a gáz árát, agyonadóztatták a béreket, elvettek egyhavi nyugdíjat, elvették a családi adókedvezményt és az otthonteremtési támogatásokat és bevezették a kórházi napidíjat.

A Fidesz-frakció szerint az MSZP arra készül, hogy április 8. után lebontják a határzárat, és a mindennapok részévé teszik a migránsok betelepítését.

(MTI)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Ezek szerint az a pármillió nem is magyar, akiknek ezek tették tönkre a mindennapjait?
Macskaszem
@1magyar: Főleg, hogy nem is akarják lebontani, mert közben rájöttek, hogy szükség van rá.
Orbán hányszor is változtatta már a véleményét? Van rá példa százával, mert az internet nem olyan, mint a fideszbirka 1 bites agykapacitása.
quadrocopter
Még valami, ami hiteles is? Jaaaa...nincs, az más!
nyanya001
444.hu/2018/03/02/orban-a-migransok-elvehetik-a-nok-nyugdijat
Aha a férfiakét nem, csak a nőkét.
És az ukrán 300 ezres nyugdíjak is maradnának ...
Elmész te a jó retkes édesanyádba
Eladott Ország
Ez az ország nyolc évvel ezelőtt arról álmodott, hogy a kétharmados bizalommal, ami az öletekbe hullt, rendbe tesztek valamit. Ehelyett legyilkoltatok mindent. Ott, ahol három ember dönt 8 millió helyett, ahol egy ekkora felhatalmazást az ország szétrablására használnak, ott nincsenek álmok. Ahol a süket, vak és gyáva rezsim katonái egy téveszméibe belebolondult, csillapíthatatlan étvágyú, gyerekkori traumáit kiheverni nem tudó, eszelős személyiségzavar szolgálatában állnak, ott nincsenek legyilkolható álmok. Ahol az ország egy része az életben maradásért küzd, ahol egyre többek számára naponta háromszor étkezni luxus, ahol a nyomor maga alá gyűri az emberi méltóságot, ahonnan százezerszámra menekül, akinek még van ereje hozzá, ahol az érvényesülés útja a lojális seggnyalás, a tudást meg naponta kiröhögik, ott nincsenek álmok. Ott csak egy beteg, sérült ember lázálmai vannak, aki a saját démonaival viaskodik, a körülötte lévők meg azzal vannak elfoglalva, hogy időről időre megveregessék a vállát: győztél, főnök, jó vagy, főnök, már megint megmentetted az országot.
Zeta
Egy kicsit utána nézhetne Gulyás a dolgoknak, de annak is , hogy mért áll a gazdaság a 2008 előtti szinten? Ja hogy gazdasági világválság volt? Amit mindig elfelejtenek hozzátenni a rossz helyzethez. Mennyi idő állt rendelkezésre a csoda beállításához , siker nélkül- "nyócév"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.