Péntek délután végső nyugalomra helyezték a volt MDF-es országgyűlési képviselőt. 

Magyarország bécsi nagykövete, fideszes EP-képviselő, a Magyar Mérnöki Kamara elnöke, az Európai Unió Duna Régió Stratégiáért felelős kormánybiztosa életének 77. évében február 4-én hunyt el.

Eltemették Barsiné Pataky Etelkát a Farkasréti temetőben

A ravatal Barsiné Pataky Etelka temetésén a Farkasréti temetőben 2018. március 2-án. MTI Fotó: Máthé Zoltán

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Úgy gondolom Barsiné politikusi, közéleti tevékenysége nem alkot egységes életművet, nem hagy pótolhatatlan űrt maga után, nem tudok semmilyen eredményt, az ország sorsát előrevivő cselekedetet a személyéhez kötni. Nem hiszem, hogy kegyeletsértő lenne kimondani, hogy bizony ő is egyike volt a megélhetési politikusok sokaságának. Igaz - és ezt a javára kell írni -, hogy konzervatívként a józanabb, stílusosabb irányt képviselte.
justhpeter
@Eladott Ország: Nem fordítgatta a köpönyegét, nem lopott és nem hazudozott, ahogy jobboldali politikustársai. Nyugodjék békében.
RonaGyuri
Tudom, hogy nem illik valós képet árnyalmi, de a magyar Hírlapban vezető írás van, amire sajnos reagálnom kellett:

S mi van a bécsi panamával

vagy ennek helyeslését kell igazában érteni a duma alatt
A derék magyar hírlap adja közre Őfenesége szavait amit „Orbán Viktor Búcsúbeszéd Barsiné Pataky Etelka temetésén”.
Csak egy részletet kell kiemeljek:
„Barsiné Pataky Etelkától búcsúzunk. Attól a társunktól, aki számtalan tisztségében fáradhatatlanul dolgozott a polgári, nemzeti, keresztény Magyarországért, aki egész életét ennek szolgálatába állította. Ezek pótolhatatlan veszteségek, s nem tudjuk, ki és hogyan töltheti be a helyükön támadt űrt.”
Nos emlékeztetnék arra az időszakra, amikor nagykövetként szolgált (hogy kit és mit, azt most hagyjuk) itt a szomszédban. Nos el kell mondjam enyhén szólva is kétes ügyeiről oldaltól függetlenül ezerrel csámcsogott az osztrák sajtó! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.