Alig egy napot volt szabad Czeglédy Csaba, a hvg.hu információi szerint pénteken este újra őrizetbe vették. A csalással vádolt, de a választáson független képviselőként induló Czeglédy mentelmi jogát péntek délután függesztette fel a választási bizottság, este már ott várták szombathelyi lakásánál, és egy másik, de a korábbi gyanúval összefüggő bűncselekményre hivatkozva visszavitték.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nem számít itt semmi, félnek tőle marhamód!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mackoka46
Persze 100 % orbánc maffia törvénykezik, a maffia gazságot szolgáltat, a maffia elcsalja az állam pénzét, a maffia meglopja a polgárokat, orbánc sanyargat, orbánc lábbal tiporja és tipratja a népet. Ez az ami látható. Szerintem gyilkol is.
papa.49
@mackoka46: Igazad van Váradi András este .
quadrocopter
Ez előre eltervezett akció lehetett, tudva, hogy a horda nem fog beletörődni a szabadlábra helyezésbe, ezért eljátszottak egy pszichikai nyomsgyakorlást a rövid szabadlábra helyezésével!
Most ismét a bíróságon múlik a további!
rohács1926
Erre már tényleg nincsenek szavak.
8 és fél hónapig rohasztják előzetesben két okból;
• Ne tudja tovább amortizálni a romlott, korrupt hatalmat (perek megnyerésével, visszásságok felfedésével stb.)
• Hátha nincs elég kalcium a gerincében és bemószerol valakit, aki a hatalom útjában áll.
Az esetleges adócsalást 2-3 hónap alatt oda-vissza lenyomozhatták volna, és már bírósági szakaszban lehetne az ügy. De nem, itt másról van szó, itt „magasabb szempontok” érvényesülnek; a HATALOM VISSZAÉL a HATALMÁVAL,HOGY TÚÉLJE A SAJÁT MOCSKÁT.
Létezik még egy ilyen EU-s ország?
karma1
@rohács1926: Szerintem vannak baratai, akikre eddig is es ezutan is tamaszkodhat. Gyurcsany nem hagyta el sem ot, sem Tatrait, Csaszyt. A Hocipo cimu ujsagban Farkashazy Teddyek inditottak egy bankszamlat Tatrai-Csaszy megsegitesere meg tavaly. Ahogy ismerem Teddyt, fog o meg Czegledynek is inditani. (Ha masert nem, csak hogy borsot torjon a kormany orra ala)
Desischado
Bezzeg polt most villámgyors volt! Ha eddig bárkinek is lett volna kétsége arról, hogy polt péter fidesz bérenc, ez az eset corpus delicti! Rohadnának meg! Szerintem félnek Czeglédytől, mert nem rejti véka alá a véleményet! Hajrá, kitartás, Csaba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.