Balatonszemesen egy 60-80 éves nyárfaligetet azért irtottak ki, hogy helyet csináljanak az építkezés során felmerült törmeléknek. A többtonnás munkagépek a környező utcákat sem kímélték, a károsult tulajdonosok futhatnak a pénzük után. Jókora pusztítást végzett a Dél-Balatonon Mészáros Lőrinc cége, a Déli Part 2016 konzorcium, mely az R-Kord Kft.-ből, a Swietelsky Vasúttechnika Kft.-ből és a V-Híd Zrt.-ből áll. 2016-ban 73 milliárd forintos ajánlattal a konzorcium nyerte el a Szántód–Kőröshegy–Balatonszentgyörgy-vasútvonal és a Fonyód–Kaposvár-vonalszakasz felújítására kiírt közbeszerzést, mely júniusban le is zárult, a rekultivációt viszont még mindig nem kezdték el. A többtonnás munkagépek nemcsak a ligetet, a környező utcák útjait sem kímélték. A helyiek panaszára az önkormányzat azt válaszolta, a Swietelsky újraburkolja majd az utcákat, de ez azóta sem történt meg. Ráadásul egyes nyaralókban is károk keletkeztek, de az Allianz biztosító által elismert kárt nem fizetik ki a...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
"A törvények ránk nem vonatkoznak!" (by Harrach elvtárs)
maszk
A fideszes magyar bumburnyák így tolja...
Jön még (fideszes) kutyára dér!
division
Nálunk is ugyanez volt, szennyvíz, ivóvíz, feldúrták az utakat, előttem is, de miután senki nem foglalkozott vele megcsináltattam saját magam és ezzel lezártam az ügyet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.