Megnéztük azt a levelet, amelyben Hódmezővásárhely észrevételeket fűzött az OLAF megkeresésére még októberben, és amiről Lázár János úgy vélekedett, hogy az OLAF azt úgy sem fogja beépíteni a végső jelentésébe. Az nyolc megállapításából négyre reagáltak, most kiderült, hogy ezek zöme elírásra figyelmeztette az európai hivatalt. Például, hogy nem 2011. május 05-én, hanem 04-én írták alá a szerződést, vagy nem pontosan írták le egy cég nevét.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az meg már csak hab a tortán, hogy:
„Négymilliárd forintot meghaladó tartozása van a városnak a Nemzeti Követeléskezelő Zrt felé, ezen túl 879 millió forint erejéig kezességet is vállalt az önkormányzati cégek részére, de azt még nem tudjuk, hogy mennyi ezeknek a tartozása” – sorolta Márki-Zay Péter, aki vasárnapi megválasztása óta naponta bejár a Városházára, hogy lépésenként betekinthessen az önkormányzat dolgaiba.
csipetke
Lehet,hogy Hódmezővásárhelyen csak csontvázakat tartottak a szekrényekben a Pm.hivatalban?
Ha néhány nap alatt ennyi simli kiderült,mi lesz még ott?!Általában a kisvárosokban ugyanaz megy,mint "ott fent nagyban".Ha sikerül kipaterolni a fideszt,még évek múlva is kerülnek elő csontvázak innen-onnan.
quadrocopter
Ugye nem csodálkozik senki! Ilyen egy nagy pofával előadott Brüsszel-negállítás is!
Béla333
Csak így tovább! Minden nap nyilvánosságra kerül egy-egy újabb hazugság, mocskosság!
Remélem belefullad a Fidesz a saját mocskába!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.