A kormánynak azt üzente: nála is vannak Elios-iratok - Péntek késő este újra őrizetbe vették. Belföld 0 inShare Politikai és üzleti okok miatt indult ellene eljárás – mondta lapunknak Czeglédy Csaba. A kormánynak azt üzente: nála is vannak Elios-iratok. hirdetés - A Nemzeti Választási Bizottság Polt Péter legfőbb ügyész kérelmére felfüggesztette a mentelmi jogát. Mit gondol, mennyit időt maradhat még szabadlábon? - Kérdés, hogy az ügyészségnek lesz-e jogi bátorsága indítványozni az újbóli előzetes letartóztatást, és a nyomozási bíró ennek helyt ad-e. Azt ugyanakkor jogállami keretek között nem lehet megtenni, hogy egy választáson indulni kívánó ellenzéki országgyűlési képviselő jelöltet fogva tartanak. Újra őrizetbe vették Alig ért haza Szombathelyre Czeglédy Csaba a lakásán péntek késő este megjelentek a Nemzeti Adó-és Vámhivatal (NAV) nyomozói - tudtuk meg a politikushoz közeli forrásból. Czeglédy egy baráti összejövetelen vett részt és ott kapott telefont arról,...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ez jogállam? Polt Péter legfőbb ügyész pénteken indítványt tett a Nemzeti Választási Bizottság elnökénél Czeglédy Csaba mentelmi jogának felfüggesztésére és ezt a Patyi András vezette testület 4:2 arányban megszavazta. Czeglédy ezt követően szabadlábon távozhatott a fővárosból, mivel ilyen esetben az előzetes letartóztatást az ügyészség kérelmére a nyomozási bíró rendelheti el, a jelek szerint ez Czeglédy esetében ez rekordgyorsasággal meg is történt. Oszt jó napot!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Ez jogállam? Polt Péter legfőbb ügyész pénteken indítványt tett a Nemzeti Választási Bizottság elnökénél Czeglédy Csaba mentelmi jogának felfüggesztésére és ezt a Patyi András vezette testület 4:2 arányban megszavazta. Czeglédy ezt követően szabadlábon távozhatott a fővárosból, mivel ilyen esetben az előzetes letartóztatást az ügyészség kérelmére a nyomozási bíró rendelheti el, a jelek szerint ez Czeglédy esetében ez rekordgyorsasággal meg is történt. Oszt jó napot!
quadrocopter
Van néhány érdekesség:

"Csak az én környezetemben négy-öt bennfentesnek számító MSZP-sről derült ki, hogy a hozzá jutott információval nem az újságokhoz ment, hanem a Fideszhez."

Szili-effektus!
Csizmás Kond
..szerintem inkább magát védje ne fenyegetőzzön...
tudode
Valamit finomodott 2001-hez képest már a JOG-ÁSZ állam módszere ahhoz képest, ahogy az OLAJÜGYEK kapcsán elkapták Sándor István főnyomozót, mint floki a lábtörlőt!
.
www.youtube.com/watch?v=aMM02q7Q3wQ
.
A HAT-ALOM sok mindenre használható. Jól bevett gyakorlat náluk! SICC, KUSTI!
szép új világ
@Csizmás Kond: Elolvastam még egyszer a nyilatkozatot, de nem találtam benne egyetlen fenyegetőző mondatot sem! Ha lennél szíves kiemelni a cikkből a szerinted fenyegetésnek számító mondatot, azt nagyon megköszönném.
quadrocopter
@Csizmás Kond: Miből gondolod, hogy egy ügyvéd rá van szorulva a te amatőr tanácsaidra - csicska?
maszk
@quadrocopter: Úgy fest át kell értékelni, mint Botka, mint Soros szavait.
Az MSZP-vel nagyobb bajok vannak még annál is, mint gondolná az ember.

Horn Gyula óta (az pedig jó régen volt) nem tudnak kitermelni maguk közül egy jó vezetőt?
Ez már önmagában is elég fura..
Nincs még egy olyan párt, aki ennyi "külsős" vezetővel dolgozott volna, mint az MSZP, és most is ezt teszik Karácsony személyében - akit persze aztán ledarálnak, mint az összes többit, ha túl sokat kavar, mert képtelenek a változásra.

Pl Lendvai Ildikó egy jó példa erre, akitől simán kidobom a taccsot, ha meglátom, de ha csak meghallom a hangját, kiráz a hideg!
Ő sem változott semmit, most is csak pofázik - csak pofázik - csak pofázik, meg jól megmondja a frankót, de Q-ra nem csinált SOHA SEMMIT !!!
És persze neki is kellett tudni arról hogy nem csinálnak semmit, miközben azt hazudják, hogy csinálnak valamit - de Lendvai ez ellen sem tett semmit!

Gyurcsány nem itt tartana, ha egyből saját pártot alapított volna, és nem szegődik bérencként az MSZP-hez. Gyurcsány pont az MSZP miatt vált negatív figurává, mert bár a vezetőjüknek választották, de semmilyen téren nem hallgattak rá - az őszödi beszéd is erről szólt!
A kiszivárogtatásról meg ne is beszéljünk...
quadrocopter
Remélem Czeglédy tisztában van azzal, hogy ha kap zárkatársat(kat) akkor egy qrwa szót se az ügyéről, mert tuti, hogy téglát tesznek mellé és a priccs alatt is poloska van, de az ügyvédi beszélőben is lehet!
Most van csúcsra járatva a pszichikai megdolgozása, ennek egyértemű jele volt az ügyészség általi szabadlábra helyezés, majd az ügyészség általi kifogás az ellen, továbbá az ismételt házkutatások azt jelzik, hogy a nyomozó mhat6őságnak nem sok lehet a markában, ha 8 hónapja van előzetesben és a házkutatások sem eredményezték terhelő adatok lefoglalását, akár az ügyre, akár a kesegyerekre nézve!
Csizmás Kond
@szép új világ: ...itt fent a cím után az első bekezdés...szóval, ha valakit csalással vádolnak az védje a saját bőrét és ne azzal fenyegetőzzön, hogy nála is vannak eliosz iratok, mert az senkit sem érdekel az ő ügyével kapcsolatban...ha majd tisztázta magát akkor majd eliszozzon...de szerintem arra egyhamar nem kerül sor.
Csizmás Kond
@quadrocopter: abból amiből te gondold, hogy minden beírásomnál bele kell pofázz...sőt én míg a cikkhez szólók addig te azokat ugatod aki beírnak...rosszkutya...
karma1
Ez a cikk Kalman Olganak adott riportot helyezi at papirra - sajnos, mire kiadtak, okafogyotta valt a cim, csak a kerdojel lett biztos...

Czegledy tisztesseges, orban pedig a sajat sotetsege miatt nem veszi eszre, hogy szep csendben megcsinalta a 2-es szamu Marki-Zay-t, illetve egy martirt adott a polgaroknak, akik mar tudjak, hogy akit a fidiotak ennyire tamadnak, az csak jo ember lehet.
Egeszen biztos, hogy a valasztasokig nem fogjak kiengedni, es mire odaig jutna az ugy, hogy Czegledy kollegai a fuggetlen birosaghoz, esetleg Hagaba kuldene az ugye't, addigra mar poltek is a dutyiban lesznek...
Eppen csak el akarjak lehetetleniteni, es nem veszik eszre, hogy ezzel csak olajat ontenek a tuzre...
De ez csak jo lesz az ellenzeknek,...:o)))
rohács1926
@quadrocopter: ma, 09:00
Bizony, bizony; egyik leglényegesebb közlése a cikknek.
Ha az MSZP-re szavazol, kicsit a fideszre is szavazol.
namihami
Várható volt ez a hirtelen ÚJRAletartóztatás. Vigyázni kellett vele, mert szabadlábon még teríthetné a többi orbáni, vejkói, fidesz-baráti, ügyészi stikliket. Semmi meglepőt nem találni az újabb bekasztlizásban, hiszen onnan nem tud szabadon beszélni, nyilatkozni, hadakozni és főképp teríteni.
rohács1926
Visszaemlékezve gyerekkoromra ( 50-es évek elejétől a 60-as évek elejéig); az akkori diktatúrák sem tűrték az ellentmondást, vagy pláne, hogy feltárják bűneiket. Kicsináltak sok embert. Lakásaikat is kisajátították. Talán annyi a különbség, hogy most a cégjeikkel történik hasonló.
Végül is nincs sok új a nap alatt. Csak akkor azt hittük, hogy ez az egész az orosz megszállás miatt van.
És most?
Nessy
@rohács1926: A történelem ismétli önmagát! Azért "mély tiszteletem" a politikailag független NAV munkatársainak! Lesüllyedtek ítélet végrehajtóvá!
Védekezés: Parancsra tettük!
advocat
Lassan itt az ideje! Ki kellene pakolni. Gyurcsány is mondott hasonlót, de egy ideje ő is hallgat. MIÉRT? Ha meg nincs semmi, minek dumálni, ki a francot érdekli?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.