Hiába nem jó a város anyagi helyzete, a Fidesz úgy áll hozzá, Márki-Zay közgazdász, majd megoldja az építményadó eltörlését. Nem hagyja a Fidesz, hogy Márki-Zay Péter ne teljesítse egyik választási ígéretét: a közgazdász jelöltként az építményadó eltörlését ígérte, azonban miután belenézett a város költségvetésébe, úgy ítélte meg, erre most nincs lehetőség. A volt alpolgármester, egyben fideszes polgármester-jelölt, Hegedűs Zoltán viszont még pénteken azt mondta, a város gazdasági helyzete stabil, ezért a közgyűlési többséget adó Fidesz úgy döntött, töröljék csak el az építményadót, ha már Márki-Zay megígérte.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
colibri
@Csizmás Kond: Helyedben nem hazugoznám le az új polgármestert. Miért nem a fideszes túlköltekezőkön Lázárostól kéred számon a 4 milliárdos minuszt?
Csizmás Kond
@colibri: a helyembe nem is fogod...te a te helyedben én az én helyemben
Amúgy arról a négymillióról beszélsz amit belekukantásból megállapított ?...ha neked ez tény az a te bajod, de nekem ez még csak a kampánya utórezgése, amivel álcázza a képtelen ígérteit.
colibri
@Csizmás Kond: Ne kamuzz aranytojást tojó tyúkról! Pontosan Lázárék adták a 10 ezres Böske utalványt a nyugdíjasoknak közvetlenül a választás előtt! Azt hitték, ezzel megvehetők a nyugdíjasok.
sokanvagyunk
Mondja azt, hogy az "emúttnyócév" miatt...
Csizmás Kond
@colibri: ..na ne mond...te is kaptál vagy csak a szomszédaszonyod mondta ?
kissé felnőttem
na hajrá magyarország, kibujt az etika, és akkor most ki adósította el a várost ki hozta lehetetlen helyzetbe? tán a politikát védelmező plébános.?
vagy a lejáratásra itéltetett ellenzék? vagy ez is az emut nyóc év. ???
Élő példa a nyugdijasok sem pojácák akit bagóért rángathat a politika. kellett egy pofon hogy szót értsenek össze kell az ördöggel is fogni !!! lesz megint tiszta udvar rendes ház Magyarországból. Ez van amikor a Nemzetet megosztják és egymásra usztják.Vigasztaló hogy a józan ész ezt megállitja. ehhez köll vagy kell az összefogá,s nem 10 kicsi indián ! !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.