Ő és a cége is többeknek az útjában áll, politikai és üzleti okok miatt tartják előzetes letartóztatásban – állítja Czeglédy Csaba. Az MSZP szombathelyi önkormányzati képviselője a Népszavának adott interjút. Elmondása szerint azoknak a listája, akiknek az útjában áll: Májusban egy DK-s politikus megbízásából feljelentést tett Mészáros Lőrinc ellen, amiért a jogerős bírósági ítélet ellenére sem adott ki tao-adatokat. Ő az MSZP szóvivőjének, Nyakó Istvánnak a jogi képviselője abban az ügyben, amelyben kopaszok akadályozták meg, hogy időben leadhassák a vasárnapi boltzárról szóló népszavazási kérdést. 2017 tavaszán több olyan ügy és foglalkozni kezdett, amelyben terhelő bizonyítékok kerültek elő arra, hogy kormánypárti politikusok és közeli hozzátartozóik miként gazdagodtak, továbbá milyen pénzmozgások voltak és külföldi számláikon. Az elképzelés – fűzi hozzá – hogy 2017 őszén az anyagot rajta keresztül eljuttatják újságíróknak, akikben ő megbízik, és akik aztán ellenőrzik...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ami ennél lényegesebb, hogy törvénysértő is,
Polt geci, a legfőbb ügyész sért alapvető normákat!
Elképesztő!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Ami ennél lényegesebb, hogy törvénysértő is,
Polt geci, a legfőbb ügyész sért alapvető normákat!
Elképesztő!
Köb Jani
Börtönben lévő személy, azt mond amit akar, a ki nem fizetett munka díjakról miért hallgat, az viszont tényként van megállapítva hogy az összeg eltűnt a becsület mintaképpé váló, ügyeskedő ügyvéd által, és még a DK, MSZP-is asszisztál ez az a bukott pártképződmény aki a tolvajlást meghonosította a rendszerváltáskor. Hiteltelenítette a pártokat, mind tolvaj alakulatokká minősítve őket..Azóta a folytatás folyamatos a köz kárára a maguk hasznára. A munkáspárt az egyedüli amely nem szövetkezett a tolvajlásban, nincs is becsülete a tolvaj pártoknál, ki közösítették de nem tudták a köz javának ellopására kényszeríteni.
quadrocopter
@Köb Jani: Tudatlan vagy öcsi! Tegnap betettem ide néhány linket, amelyekből választ kaphattál volna a felesleges kérdéseidre!
Úgy tűnik azok valahogy nem érdekeltek téged!
Köb Jani
@Mirabilis: A munkabért azt ki kell fizetni, a zárolás jóval a fizetési kötelezettség után történt kb másfél hónap eltéréssel. Bár alapvetően nem kedvelem a kommunistákat, viszont szeretem az elveikhez hű maradó embereket. Thürmer Gyula ilyen, ő kommunista maradt akkor is, amikor mindenki más hirtelen a liberális demokrácia élharcosává vált. De a párt vagyont azt továbbra is név változtatással is de jogutódként örökölték arról nem tudtak lemondani, csak a munkásról. Ez már a múlt, de a pártok jelenben is ezt az uralkodni vágyat mindenáron a maguk hasznára, a köz az ország kárára folytatják, csak a zsinór mértékénél van különbség.
rohács1926
Az eseményeket követve csak egyetérteni tudunk Czeglédyel.
És az aljas dolgok csak sokasodnak.
Köb Jani
@quadrocopter: Nem vagy méltó sem vitára, sem tiszteletre.
quadrocopter
@durbincs: Hol van a jogerős bírósági ítélet, csicska?
Azt talá n mehlrted - bár nálad ez sem biztos - hogy nyomozási szakban van az hogy, ergo: a hídon akkor kell átmenni, amikor odaéertél! Te a híd előtt is átmehetsz!
quadrocopter
@Köb Jani: Aki ennyire sötét, mint te, az semmilyen tiszteletet ne várjon!
Minden kélrdlsedre választ kaphattál volna, ha veszed a fáradtságot és utána keresel a felesleges sunyi kérdéseidnek, de nem tetted!
Mire veted a taknyod csicska?
Madácsi Pali
@Köb Jani: előbb tájékozódjon aztán próbálja védeni a hatóságok törvénysértéseit! A NAV II. fokon állapitotta meg, hogy nincs a szövetkezeteknek kimutatható adóhiánya, nem találtak fiktiv számlákat. Czeglédy letartoztatásakor lefoglalták, elkobozták a cégek iratait és pénzét. A kézpént ami bőven fedezné a néhány kifizetetlen ember bérét 0 Ft köztartozás fejében tartják zárolva. Az elkobzott bérjegyzékek pontosan tartalmazzák kiknek mennyi pénzt kellene kifizetni a zárolt összegből, csak a hatóság szándéka hiányzik! A mostani ismételt őrizetbe vétel pedig, ha az eredeti ügyben történt, az ügy összevonással azzá vált, azért törvénytelen, mert egy ügyben csak egyszer vehető örizetbe a vádlott. Amennyiben ragszkodnak a "más" ügyhoz, akkor azért, mert a "más"-ra nem vonatkozik a mentelmi jog felfüggesztése. Polt mindenképp, jól domumentáltan törvényt sértett, nekifutásból rugta magát tökön!
quadrocopter
@durbincs: "Bé"kaphatod rohácsét is csicska, neked engedi...
Köb Jani
@Madácsi Pali:: Amit írtam az a valóságot tartalmazza, mellémagyarázkodások nélkül, nem kell mosdatni, hamis bizonygatásokkal, amelyek a kitalációk sokasága... A törvényt ne a tolvaj ítélje aljasnak, mert annál aljasabb csak tolvajszemmel lehet.
Madácsi Pali
@Köb Jani: a valóság a fityfaSS búrán kívül van!
tudode
Előfordulhat az, hogy a "falusi gyerek" HADICSELE visszájára fordulhat!
.
Miért is?
.
-- 1998-ban Torgyán József BEVETTE a CSALIT, nélküle nem alakíthattak volna kormányt,
--- 2010-ben kikukkoltak egy beszédet, AMELLYEL a végvári, v milyen parancsnok is tartozik az ő emútnyocéve tanúsága szerint,
-- 2014-ben Simon Gábor volt a CSALI,
---2018-ban Czeglédy Csabát áttételesen Gyurcsány miatt tekergetik.
.
Olyan "ovis" NEM ÉR A NEVEM KÁPOSZTA A FEJEMET-et játszanak akkor, amikor nem cáfolta senki MI A ZÜRGÉS
.
---- Orbánék eddig 4 ezer milliárdot loptak
www.sztarklikk.hu/kozelet/orbanek-eddig-4-ezer-milliardot-loptak/318755
.
Czeglédi is csak ADDIG ÉRDEKES számukra, amíg a 2,2 millió "fideszes" beveszi a csalit!!!
,
Tényleg!!!
.
Mi van SIMON GÁBORRAL, már nem érdekes az ő 200 milliója???
.
Az lett a 2014-es CSALIVAL, hogy
.
index.hu/belfold/2017/06/21/penzbirsagot_sem_kell_fizetnie_az_ex-mszp-s_simon_gabornak/
.
Ebül szerzett jószág, lóvé, HAT-ALOM EBÜL VÉSZ EL idővel!
rohács1926
@quadrocopter: ma, 18:50
Szó sem lehet róla; annyira szép lány nem lehet.
Yoda69
Valamiert az az erzesem van hogy Czegledy egy masodik atombombombat fog robbantani a fideSS folott rovidesen. Az elso volt a ketlabon allo vej sikkasztasa, ami megrogyasztotta a fideSS-t.
Köb Jani
@Mirabilis: Ez a jellemző a liberális extrák felfogására a globalitás minden eredője, és folyamata piaci libglobál, a világ globálissá tétele piaci értékek révén. A kommunista kiáltvány alapján, világ proletárjai egyesüljetek helyet, világi globalizáció megteremtése gazdasági ráhatással a nemzetállamokat semlegesíteni... a globalizált gazdasági érdekeknek megfelelő piac diktátumával, azt érvényesíteni mindenek felett... A gazdaságilag erős hatalmak érdekeinek megfelelően.
kukac50
Czeglédi Csaba 2015-ös ügye straszbuszburgi bíróság előtt van,hogy lehet a bírósági döntés előtt ugyan abban az ügyben letartóztatni?
Macskaszem
@Köb Jani: Csak kérdezem, Tiborcz vőről mit gondolsz csíra?
F_Viktor
Annyira aljas dolog amit a fityesz és közpénzen tartó médiái tesznek Czeglédy Csabával, hogy még a bíróság is kénytelen volt a korrupciós vádaknak fejet hajtani. Amit a fityeszes szavazók nem nagyon reklámoznak:

HELYREIGAZÍTÁS (origo.hu):

"Ezzel szemben a valóság az, hogy a DiákÉSZ fentebb hivatkozott 2017. július 28. napján kelt közleménye alapján a károsultak száma nem haladja meg az ezer főt, hanem 11 fő, a követelésük mértéke pedig nem közelíti meg a százmillió forintot, hanem mindösszesen 802.822,- Ft."

www.origo.hu/itthon/20171026-helyreigazit.html
Köb Jani
@Macskaszem: tartsd be a társalgási alapokat, ha ez nálad egyáltalán ismert. Tiborc piaci alapokon pályázatokat nyert, a pályázatban foglaltaknak megfelelően a vállalt munkát elvégezte, a lámpatestek felszerelve, világítanak, átadás átvétel a polgármesteri hivatal műszaki ellenőre átvette a kritériumnak megfelelően. Az elvégzett munka piaci alapon kifizetve. Mi a probléma. Szerintem a piac diktál, olyan nehéz ezt megérteni. A kifogások akkor lépnének fel, ha amennyiben a vállalt munka,... nem lenne elvégezve.
mackoka46
Szörnyen aljasak a trógerek ! Aki a fidesz maffia illiberális gazságszolgáltatásban részt vett, remélem élete végéig elszárad a fegyházban, hacsaknem illiberálisan meg nem kegyelmeznek és akasztófára nem kerülnek.
quadrocopter
@Köb Jani: Sötétke! Az OLAF nem éppen a "piaci alapokról" történő nyeréseket kifogásolta! Nem érdekes?
Yoda69
@F_Viktor: Ez hagyjan. De meg ezt a penzt is atutaltak volna a diakoknak, ha a NAV nem foglalta volna le a szamitogepeket. Magyaran a fideSS szandekosan ellehetitlenitette a munkajukat majd kesobb azt mondtak hogy ok akartak csalni.
Köb Jani
@Mirabilis: Én nem is vártam tőled megértést, csak akkor értenéd meg, ha a válasz egyezne a te általad kialakított vélelemmel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.