Márki-Zay Péter mögé odaálltak a kiábrándult Fidesz-szavazók, mert ő is egy közülük. Hatalmas az ellenzék felelőssége Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi győzelme után. Az eddig fideszes városban, ahol a polgármester-választás előtt még 70 százalékos többségről is beszéltek kormánypártiak, kiütéses győzelmet aratott egy két hónapja még ismeretlen „politikus”. Márki-Zay Péter megmutatta: egy hiteles jelölt a teljes ellenzék támogatásával ilyen hendikepes pályán is fölényesen legyőzheti az Orbán-pártot.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A cikk alapvetően jó,azonban van benne irgalamatlanul nagy baromság is: "Olyan ember, amilyennel az első Orbán-kormány fel akarta építeni a polgári Magyarországot"!!! =))
Zsigerből gyűlölik a polgárságot és semmit sem akartak kiépíteni a saját hatalmukon kívül! =))
quadrocopter
@RonaGyuri: Pontosan!

"Nincs is szükség azonban profilozókra a helyzet értékeléséhez, hiszen fontos információkat kaptunk egykori fideszesektől. Tőlük tudjuk, milyen beszédet mondott Orbán Viktor 1987-ben egy megyeszékhelyen a helyi Fidesz alapszervezet alakuló ülésén. Egy qurva szót nem fecsérelt az elvekre, azzal győzködte a hallgatóságát, hogy aki hozzá csatlakozik, az hosszú távon komoly befolyásra és magas jövedelemre számíthat. Mert ugye a politika erről, a . .hatalomról és a pénzről szól…"(városin kurir 2017. november)
CsipkeRózsa
Sajnos, nem lesz teljes ellenzéki összefogás.
RonaGyuri
@quadrocopter: Rákosiék és Kádárék megroppantották a polgárság gerincét, Orbánékkal a műveletlen paraszt-suttyók hatalmát vezették be.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.