Mellár Tamás közgazdásznak, a pécsi egyetem 64 éves tanárának a jelöltségét Baranya 1-es számú körzetében immár tíz párt – köztük az MSZP, a DK, a Párbeszéd és az Együtt – támogatja. Az LMP eddig nem jelezte visszalépését bár Hadházy Ákos, a párt társelnöke korábban támogatható közös jelöltnek mondta a közgazdászt – írja a Népszava. Az LMP jelöltje a körzetben Keresztes Lóránt, de ő egy nyílt levélben többek között azt írta, hogy visszalépésével az MSZP bukott figuráinak hatalomba való visszatérését segítenéAz LMP jelöltjét egy héttel ezelőtt a pécsi Wildmann János teológus próbálta meggyőzni a visszalépés fontosságáról. Ő azzal érvelt, hogy egy „rothadó rendszer leváltására létrejött technikai koalíció” egyik jelöltje Mellár, s most félre kell tenni a sérelmeket, mert az ország jövője a tét. Az LMP még nem válaszolt. Ha Keresztes visszalép – írja a Népszava –, a pécsiek szerint Mellár biztosan legyőzi a fideszes Csízi Pétert.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

132 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Manhattan: Az LMP nem fog bejutni a parlamentbe, Es nemcsak azert mert most is mar vesztett a tamogatottsagabol.
ron werber eroszakos kampanypolitikaja nem a megfelelo eredmenyt hozza,.
Az embereket mar nem lehet tovabb ennyi negativ kampanynak kitenni... Ez a sorosozas, migransozas mar regen visszautottt - legjobb peldaja Vasarhely -, bar ott az LMP normalis volt. Nem tudom, mitol valtozott meg ennyire az alapveto elveik az egymas javara szolo visszalepesekkel...?

Ugy latszik, werber megtiltotta nekik, hogy tobb helyen visszalepjenek, mert akkor elvesztik az egyeni arculatukat.
Amni szerintem nem egyeni, mert tamogatjak a romaniai atszavazas lehetoseget, Szel Berni egyenesen kimondta, hogy 15 millio magyar ME-je akar lenni,, az erdelyiek autonomiai torekveseit is tamogatja, es tulajdonkeppen ugyanazt vallja migrans- es kvotaugyben, mint orban. Akkor megis mitol kulonbozik tole?
Remeljuk, a pecsieknek helyen van a szivuk, eszuk, es a fulke maganyaban tudni fogjak, kire szavazzanak...:o))))

Hajra Pecs, ott tanit az egyetemen a baratnom fia, ott orvos a felesege, ott nevelik a 2 kisfiukat.
AHogy ok mondjak, a helyi ertelmiseggel nincs is semmi baj.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@karma1: ma, 22:18
Az biztos, hogy a veje jól előkészítette a lámpavasakat!-:)))
verőce21
@karma1: (22:18) Kártyavetőkkel tartod a kapcsolatot?
verőce21
@bencemacska: (16:18) Nemhogy "27 helyet nem is olyan nehéz összeválogatni", hanem elég nehéz összeszedni is a jelöléseket úgy, hogy 9 megyéből legyen az a 27 körzet!
Egyébként nincs országos listájuk, ami sok pénz! Sok-sok pénz! Sok százmillió forint! És az ilyen és hasonló kaliberű pártok vidéken csak megyei jogú városokban, esetleg megyeszékhelyeken vásárolnak aláíróíveket az arra szakosodott aláírásgyűjtőktől. (Szerdától pl. a Fidesz aktivisták már másoknak gyűjtöttek ajánlásokat.)
Elég necces tehát az a "csak" 27 körzet, 9 megyéből, nemigen mondanak le erről a kisebb pártok, mint pl. a cikkben szereplő sem.
bencemacska
@verőce21: ma, 12:32
"Elég necces tehát az a "csak" 27 körzet, 9 megyéből, nemigen mondanak le erről a kisebb pártok, mint pl. a cikkben szereplő sem."
Lényegében igazat adtál nekem abban, hogy a kis pártok számára a választáson való indulás biznisz, és nem politika, vagy még inkább a társadalom igényeinek megkérdezése és teljesítése.
De arra nem gondoltam, hogy közéjük sorolod a "kormányváltó" LMP-t is.
A ME jelöltjük úgy kampányol, mintha már csak a koalíció kötés lenne hátra! -:)))
verőce21
@bencemacska: (12:48) Látod, Téged, mint öreg rókát is érnek még meglepetések! :)
Nemcsak a kis pártok számára, az egész választási cirkusz egy nagy biznisz. :)
JAJMÁR
Ha az LMP annyira jelentéktelen lenne, - mint azt némelyek képzelik - nem számítana, hogy visszalépnek-e Mellár Tamás javára, vagy sem! De nem az, egyáltalán nem jelentéktelen.
Amúgy biztos vagyok benne, hogy végül megegyeznek :)))

Nem úgy, mint ebben a dalban - valahogy ez jutott eszembe -, de mindenképpen jókedvre derít:
www.youtube.com/watch?v=F79G2pAX_fE

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.