Egy helyi férfi baltával rabolta ki a helyi kisboltot. A rendőrök pár óra alatt őrizetbe vették.

Néhány óra alatt elfogták a rendőrök a férfit, aki baltával rabolt ki egy kisboltot

Fotó: police.hu

Egy férfi jelent meg tegnap egy jászapáti élelmiszerüzletben és baltával fenyegetve a bevételt követelte a bolt dolgozójától. A pénztáros megijedt, tartva a bántalmazástól  átadta a rablónak a kasszában lévő pénzt, aki ezek után elmenekült. A rendőrök pár órán belül azonosították a 22 éves helyi lakost, aki Tarnazsadonyban bújt el a hatóság elől. Itt fogták el őt a Készenléti Rendőrség járőrei és a helyi körzeti megbízott.

A Jászberényi Rendőrkapitányság rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, A rablót a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

A helyi fiatal a bűncselekményből származó pénz egy részét elköltötte, a fennmaradó összeget a rendőrök lefoglalták tőle.

(police.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kookas
no tessék megint egy migráncs igaz ő a miénk.azt már meg sem kérdezem és a baltát nem keresi valaki???
nezelodo
Na ez hülye azt hitte, őérte is fizetnek az azeriek mint a baltás testvérért, csak azt nem tudta ki jöhet számításba a kasszánál, hogy átvegye a suskát. Lehet, hogy még NER társ sem volt szegény tájékozatlan.
Cicamama55
Azt hangoztatják, hogy nőtt a közbiztonság, kevesebb a bűncselekmény. Ez megint egy megbuherált adat, hisz csak ezen az oldalon naponta több rablásról, élet elleni bűncselekményről olvashatunk.Én nagyon örülök, amikor sikerül az elkövetőket láncra verni a rendőröknek! Sajnos rengeteg dolguk akad...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.