. Pontosabban “Kurva internet nem felejt” néven megy az a Coub csatorna, amin folyamatosan jelennek meg Orbán Vitkor és társainak régi nyilatkozatai. Kínos lehet szembesülni azzal, hogy ami ellen régen, a 80-as évek végén, 90-es évek elején felléptek és fennen hirdették a liberális eszméket, azt mostanra mind a sárba tiporták. Mindennek épp az ellenkezőjét valósították meg, mint ami mellett kiálltak anno. Nézzétek meg a minivideókat, nagyon tanulságos körkép a kormányunkról.

Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Csak mazochistaknak,...Amikor meg o volt a "folipsi"...:o)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
emerencia
@Borsodi: Külföldön élő nagyon idős rokonnénim a Duna tévét tudja nézni. (Ő sem netezik.) Néha felhív minket és elmondja, hogy a német újságok mást írnak mint amit a magyar tévében lát. Sajnos mi sem tudjuk alátámasztani a külföldre szóló orbáni kormánypropagandát de a többi magyar Németországban és Magyarországon élő barátnéja sem. 89 évesen tisztában van azzal, hogy ha az ember a valóságot szeretné megtudni több oldalról érdemes tájékozódni.
colibri
Orbánról ez is lepereg. Jó vastag bőrt örökölt / vagy hozott onnan keletről a családja.
kereső
@kereső: a "próféta"szóljon belőle!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.