„Az áprilisi országgyűlési választás tétje a magyar jövő, hogy bevándorlóország lesz-e Magyarország.” Bakondi György arról beszélt, hogy számos európai országnak változtatnia kellett korábbi bevándorláspolitikáján, mivel változott a biztonsági helyzet és ezáltal a választók álláspontja is. Az Európai Unió azonban továbbra is ragaszkodik a migránsok befogadásához – tette hozzá.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@Les miserables: most már értem, hogy miért panaszkodnak a szegény hollandok, lévén ilyen korlátolt barmokból kell megítélniük a magyarokat! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Les miserables
@RonaGyuri: Milyen boldog leszel majd Orbán nélkül.Aztán szépen a Soros ügynökök beeresztik a hulladékot és 10 éven belül magyar nem marad az országban ,mert elüldözik a muszlimok !Csókollak Hollandiából itt már érezhető a muszlimok "jótékonykodása "és ki sem lehet rakni őket mert holland állampolgárok !Koszovó élő példa 20 év alatt elüldözték a keresztényeket !
RonaGyuri
@Les miserables: most már értem, hogy miért panaszkodnak a szegény hollandok, lévén ilyen korlátolt barmokból kell megítélniük a magyarokat! =))
justhpeter
@Les miserables: Pontosan azért kell a változás, mert Orbánékkal továbbra is csak "Les miserables"-ek maradunk.
Clavigo
@Les miserables: Érdekes...Nem értem,,hogy Te miért nem Orbánlandból osztod az észt ?
nevemnick
Ma reggel fél hétkor a bolt előtt beszélgető három emberke egyike ezt mondta ,,...félő, hogy a választásokig visszalévő időben, megsokasodnak a migráncs támadások hazánk ellen, legjobb lenne ennek elébe menni..."
Vajon az aláírás gyűjtő pultoknál serénykedő narancsos fanok mire gondolhattak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.