Nyugdíjas körökből származó információk alapján azt írja a Népszavára hivatkozva a napi.hu, hogy a választás előtt még kioszt egy kör Erzsébet-utalványt a kormány.

Jövő keddre összehívták az egyébként ritkán ülésező Idősek Tanácsát – írja a Népszava.

Még a választás előtt újra Erzsébet-utalványt oszt a kormány a nyugdíjasoknak?

A tanács nevében korábban is rendszeresen nyilatkozó Kusovszky Imréné ugyan azt mondta, meghívót és várható napirendet nem kaptak, őt is telefonon hívták meg a tanácskozásra, de azt a hírt nem cáfolta, hogy az ülésen részt vesz Orbán Viktor kormányfő is.

A kormányközeli tanácsot általában akkor hívják össze, ha nyugdíjemelést vagy ajándékot jelentenek be. Eddig legalábbis ez volt a gyakorlat.

(napi.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Balogh Zoltán

106 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
A mocskos trógerek ! Vásárolja a szavazatot a maffia illiberál despota.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
qkhh
@görbetükör: Ezért röhög rajtatok a kormánypárt vagy minek nevezzem :-)
Miért kell ebből hírt csinálni???
Igaz?
Majd ha komoly az infó akkor toljátok fel!!!
Most nézz bele tükörbe...mit látsz? Kit látsz?
Edmond Dantes
Legalább vidámabban fogják még a nyugdíjasok is elzavarni őket,mint Vásárhelyen,ott sem jött be.De mint tudjuk,a röhejes kisvasutat is meghosszabbítják Lovasberényig.
laja70
A sok agyament fideszes nyugdíjas nem érti meg, hogy ez is csak egy egyszeri alamizsna, mint a többi. Az "orbáni ajándék" a nyugdíj emelésbe sem és a nyugdíj alapjukba sem számít bele, a nyugdíjalapot NEM EMELI! Ha bele számítana, az emelt összeget kellene, hogy kapja a nyugdíjas az év mind a 12 hónapjában! Bolond volna Orbán ezt tenni a költségvetése (és a zsebének) terhére, amikor a nyugdíjas birkái az alamizsnáért is majd rá szavaznak!!!
nusika
...újból felteszem a kérdést, ha van illetékes fideszes válaszóljon, hogy a dolgozó nyugdíjasok, miért nem kapnak Erzsébet-utalványt??? Ausztrál, kanadai...nyugdíjasoknak elküldik és az itt élő nyugdíjasok nem!!! Az egészségügyben, van olyan kórház, ahol 50-60 % nyugdíjasok dolgoznak. Miért büntetik ŐKET??? Szégyen...
mackoka46
A mocskos trógerek ! Vásárolja a szavazatot a maffia illiberál despota.
Sámannus
Kap belőle az urán maffia is vastagon.
kukac50
Vásárhelyen sem jött be az Erzsébet utalvány.
Miért nem pénzt adnak,hogy tüzelőt tudjanak venni?
Az Erzsébet utalvánnyal Fideszhez közeli ember jár jól, aki készíti.
Már nem minden nyugdíjast tudnak megvásárolni.
wagabund
@laja70: anyád a birka te vadbarom debil.
Eladott Ország
Róza néni énekel. "A pénztárcámban, de nincsen pénzem csuhajja ... Az Orbán Viktor majd tesz bele, de csuhajja"
www.youtube.com/watch?v=tVizgV-6FvI
nezelodo
Jól van fiúk küldjétek csak szaporán, elfér a temérdek ajándék mellett amit eddig önzetlenül és érdek nélkül adtatok. Megtapasztalhatjuk, hogy azt mondjátok, mint a Lázár barátja mondta, a lázárhelyi bukta után, hogy a szeretet hatalma teszi, pedig nem, a ti esetetekben csak a hatalom szeretete okozza a hirtelen jött adakozási vágyat.
A szlogent pedig csodálom, hogy még nem loptátok el, pedig már egy hete forgalomba került. Jó van rá még egy hónapotok.
sokanvagyunk
Küldje. - Az alamizsna nem számít vesztegetésnek.
Csizmás Kond
...ez most úgy hangzik mintha irigyelné valaki tőlük.
Peller Anikó
@wagabund: hőő hőő, mióta vagy Te fideszes?

Valamit félreolvastál, @lajának: teljesen igaza van. Ha nem inged...
Eladott Ország
Ez van: a kormány szavazatvásárlási kreativitása nem terjed túl az idősek hülyének nézésén.
Vajon hányan tudnák megmondani, hogy a miniszterelnök strómanjai hány másodperc alatt teszik zsebre a Bözsi-utalvánnyal kiegészülő nyugdíjprémium összegét, amiért lehetőleg hálát kell érezniük? Vajon hányan mérik fel, hogy a különféle adók, különadók és extra adók révén hogyan nullázza le a kormány pillanatok alatt ezt a nyomorult alamizsnát? Hányan tudják, hogy a nagyfene rezsicsökkentéssel valójában mennyi pénzt vettek ki a zsebükből Orbánék?
És ha mindezt nem is tudják, vagy nem is érdekli őket, azt azért biztosan látják, hogy a gyerekeik, unokáik, a szomszédaik, barátaik, ismerőseik gyerekei és unokái közül hányan választották az elvándorlást ebből az alamizsnákkal és könyöradományokkal kitapétázott, perspektívákat, kiszámíthatóságot, jövőképet foltokban sem tartalmazó országból. És ha látják, és nem érdekli őket, akkor Kusovszky Imrénével együtt ők is felelősei lesznek annak a szociális katasztrófának, ami felé tart az ország. Lennie kell még annyi józanságnak, normalitásnak ebben az országban, hogy már egyre kevesebben kötnek ilyen mocskos üzleteket az élettel. Hogy rongyos 10 ezer forintokért eladják, leköpik, szájbarúgják a gyerekeik, unokáik jövőjét. Tényleg van ember, akinek megéri?
görbetükör
@qkhh: Nézd, ha majd a kormánypárt is az élen levő vezetőjével akkor fog ügyet csinálni, ha a Soros terv igaz és megvalósulni látszik, addig csak röhög rajta a legtöbb ember.
Én tudom, mit és kit látok, ha a tükörbe nézek. Te is...?
Edmond Dantes
@durbincs: Nagy marhának tetszik lenni.Először is ő kapni akar,másrészt nem a sajátjából ad,annak ellenére,hogy összelopott már egy másik országra valót.
quadrocopter
@durbincs: Matyar még nem menni, te Univerzum idiótája?

Mit szenvedsz, te kis IQ minusz?

Mit szenvedsz, csicska?
Ma sem volt értelmes böfid, csicska! Ez persze nem csoda!
"Minivirsli-evő" versenyen voltál?
Szőrszálakkal együtt, vagy azok nélkül veszed be?
Hát gatyaturkesz volt-e, csicska?
Nagyon izgatott vagy, valamelyik program elmaradt?
Jozefina
Szavazat vásárlás, ha bedölnek a határon belüli nyugdíjasok, akik sokan megfagynak saját lakásukban. De ugyenezt megkapják a 300 ezer forintos havi nyugdíjt kapó ukrán állampolgárok is. Röhely és aljas dolog ez az egész!!!
Veleda
@laja70: 10.45 Értően kell olvasni azt, amit leírtál, tökéletesen egyetértek veled!!! Ez csak alamizsna, de nem januári nyugdíj emelés!!!
laja70
@wagabund: Ezek szerint talált a dolog, mert csak a fideszbirka nyugdíjasok szopják Orbánjuk cumiját!!! Gratulálok az izlésedhez!!!
laja70
@Veleda: Ezek szerint @wagabund is értően olvasta a hozzászólásomat, mert megnyilatkozott!
görbetükör
@mackoka46: Vásárolni csak akkor tud, ha van, aki megveszi. Ezt azért ne hagyd ki!
Veleda
@laja70: 11.43 Azóta már nála is leesett a tantusz:))
desiro
"összehívták az egyébként ritkán ülésező Idősek Tanácsát" Ki választotta őket sohasem hallottam róluk, nem kérdeztek?
De g. viktor csak aggyá mer jár annyit elloptatok.
desiro
@Eladott Ország: Ő már nem szavaz rá!!!
Eladott Ország
@desiro: Mici néni: "Viktor! Öreg vagyok ugyan, de nem hülye." offforever.blog.hu/2017/01/14/mici_neni_viktor_oreg_vagyok_ugyan_de_nem_hulye
Kedves Viktor! Mici néni vagyok. Biztosan emlékszel rám, mert soha az életben nem találkoztunk. Te még klottgatyában rúgtad a műbőr labdát a libalegelőn, amikor én már Darwinba költöztem a családdal. Darwin nem egy ember – vagyis de, csak én nem bele költöztem -, hanem egy város. Ausztráliában.
vadnarancs
Legalább 2 havi nyugdíjat kellene adniuk a lopásaikból simán fedeznék!
dr. prédikátor
@vadnarancs: Adhatnak akármennyit!!! Akkor se szavazok rájuk, dögöljenek meg!!!
vadnarancs
@dr. prédikátor: Pedig MINDEN MAGYAR nyugdíjas megérdemelné és nem csak a választások előtt! Ezek a szarháziak még ebből is kampányt csinálnak!
Clavigo
Idősügyi hulladékok...Ezek,,, ki a qrva @nyjukat képviselik ??
Dr plágium
Az nem baj ha adnak! Más kérdés kire fognak szavazni!
peterkelemen
Azok a szarháziak, akik alamizsnáért cserébe rászavaznak a saját kifosztóikra annyit is érnek azaz SEMMIT.
kokopelli
@nusika: ..tudod,hogy mennyire örülnek az unokák,amikor a külföldi nyugdíjas
a meglátogatott család unokájának odaadja a "böske mankót"! Mi a farkot ven-
ne különben?Lidl,Aldi,Penny stb. árúit? Egy fillérrel nem olcsóbb,mint nyugaton! ;-)
CsipkeRózsa
@Clavigo: Orbánt képviselik, nem a nyugdíjasokat.
Eriksson
Nem rossz ötlet. Mi az, hogy csak a vásárhelyieknek jár?
Eladott Ország
Fidesz jelszava: Értetek lopunk, nem ellenetek! A mostani nyugdíjrendszer hamarosan a fejünkre szakad, mert ebben a formában nem fenntartható, de a kerítés akkor is állni fog. A nyugdíj nélkül maradt idősek majd oda fognak zarándokolni abban a reményben, hogy fennakadt a kerítésen valami ehető. Nyúl, róka, varjú.Ott fog állni a kerítés akkor is, amikor a hívek felfogják, hogy egyáltalán nem normális dolog Orbán Viktor családjának gazdagodása, hogy Andy Vajna az ő pénzükből szívja a kubai szivarokat, Rogánék az ő pénzükből röpködnek helikopterrel, Kósa mama az ő pénzükből vett disznótelepet és amikor felfogják, hogy jóvátehetetlenül szétlopták az országot és a jövőt a fejük fölül. Ott lesz az a kerítés akkor is. Csak majd vigyázni kell, hogy amikor úgy alakul, hogy a hős kerítésépítőknek futniuk kell, ne a déli határ irányába induljanak. Mert fenn találnak akadni a nyomorult kerítésen.
Eladott Ország
@Eriksson: kolozsvaros.com/2017/08/22/azt-is-tessek-elmondani-a-nyugdijasoknak/
Azt is tessék elmondani a nyugdíjasoknak. 2010-ben nyugdíjban, ellátásban és egyéb járandóságban 2 980 277 ember részesült, 2016-ban 2 638 617. Miután nem kevesebb lett a nyugdíjaskorú, hanem mintegy 200 000 fővel növekedett a számuk az eltelt 6 év alatt, ez azt jelenti, hogy rengeteg ember kiesett az ellátórendszerből. Miután öregségi nyugdíjat nem tud megszüntetni a kormány, egyéb ellátást – főleg rokkantellátást – viszont igen, a számok jól tükrözik, hány ember sodródott a szakadék szélére. Ha még ők nem is nyugdíjas korúak, jellemzően nem fiatal emberekről beszélünk. És amikor (ha egyáltalán) elérik a nyugdíjjogosultsági korhatárt, akkor sem lesz nyugdíjuk, mert nem lesz meg a szükséges szolgálati idejük.
Eriksson
@Eladott Ország: Ez most hogy jön ide?
Itt ez a lényeg:
"Még a választás előtt újra Erzsébet-utalványt oszt a kormány a nyugdíjasoknak",
Vagy nem oszt Erzsébet-utalványt a nyugdíjasoknak.
nyanya001
Most még osztogatnak - alamizsnát - aztán ha nyernek, tovább fosztogatnak !
dr. prédikátor
Hogyan fogják kézbesíteni??? Postagalambokkal???Vagy a fityfaszosok hordják ki???
advocat
Inkább megvárnám, míg a nyugdíjamat is annyival emelik, mint a béreket! Mert egyenlőség van. Vagy nincs?
justhpeter
Minek ez a sol gond. Az a nyugdíjas, aki valamely okból nem tart rá igényt, az adja oda egy nála szegényebbnek és kész. Rossz helyre nem kerülhet.
advocat
Halat és disznóhúst veszek. Azok áfája csak 5 %. Meg mekizek, mert helyben az is 5 % (sajnos a drágább helyekre már kevés). De egyébként a pártok a saját zsebükből juttassanak, nem az adófizetők pénzéből. Szerintem.
Eriksson
@justhpeter: Duma az van, de reszkető kézzel veszik át a borítékot. :///
RonaGyuri
@dr. prédikátor: a szavazatok mellél kiosztják! =))
lampa laz
Megint ez a rohadt utalvány, mert ez is nekik hoz sok pénzt a konyhára, a helyett, h pénzben a nyugdíjjal együtt fizetnék ki egyszeri juttatásként.
A szavazatom nem eladó!
Eladott Ország
@Eriksson: Így jön ide. Egyik kézzel osztogatva, másik kézzel fosztogatva. (rokkantsági ellátás megszüntetése ) Nesze picsám láss csodát!
Eriksson
@Eladott Ország: A kettőnek nincs köze egymáshoz. A nyugdíjakat a Nyugdíjhivatal fizeti.
justhpeter
@Eriksson: Nekem nincs ezzel gondom. Karácsonykor is négy reszkető kézzel átvettük az utalványokat, majd ugyanazzal a reszketéssel átadtuk egy szomszédnak, akinek a közmunkából már nem telik elég tüzelőre. Ő meg varázsolt belőle magának tüzelőt. Azt gondolom, hogy ha Húsvétra is küld az egykezű, akkor az is odakerül és a következő télre 2m3-rel beljebb lesz.
Kookas
@Eladott Ország: bocs de látott??? nem tudtam ki hagyni.
Zeta
"Böskével" remélem nem érnek célba!
Van annyi belátás a nyugdíjasokban, hogy érezzék, tudják, hogy többet ártott nekik ez a kormány egy-egy "Böskénél"!
Peller Anikó
Az arcátlanság teteje, szavazatvásárlás közpénzből, ahogy a billió egészoldalas újsághirdetés közpénzből, a társadalmi célúnak hazudott tévéreklámok 5 percenként közpénzből, miközben az államadósság az eget veri közpénzből és az Eu tolja beléjük a köszpénzt. Hogy tolná beléjük a kösz vényt.
vadsanca
Ez nem tartozik a korrupció fogalmába?
papa.49
Ne lázongjatok ha küld el kell tenni elkölteni aztán arra szavazol akire akarsz CSAK A FÜTYISZRE NE !!!
Kristaal
@Eriksson: Van köze, a rokkantak is onnan kapjàk a rokkant ellàtàsukat. Ugyan úgy van nyugdíjas törzsszàmuk is. Tudom, mert èn is az vagyok. Làtom , mi folyik az országban. Nem minden nyugdíjas agymosott birka.
Kristaal
@Eladott Ország: Így van 2013-ban volt a nagy kaszàlàs. Mi érintettek csak így emlegetjük. Ki akartàk szórni munkàba a rokkantakat, mikor kiderült, hogy tènyleg betegek, elkezdték àtvariàlni a betegsègek kódjàt, szàzalék értékét és igyekeztek az orvosok kormányzati parancsra, 50 % alà vinni rokkantsàgok mèrtékét. Rengeteg embernek levitték 30 ezer Ft-re az ellàtàst. Durva voltva nagy kaszàlàs. Rengeteg sorstàrsam nagyon rosszul jàrt.
Kookas
@vadnarancs: 8 év után az csak alamizsna.mert mit is igért 14ik havi nyugdíjat akkor 8 szor 2 az 16 hát minimum ennyi jár meg még én is!
Eriksson
@Kristaal: A rokkantak lényegesen kevesebben vannak mint a nyugdíjasok, de ez most nem lényeges. Ha végképp ellene vagy az utalványozásnak, akkor tégy úgy, mint ahogy @justhpeter: írta 17:14-kor. Akkor a büszkeséged sem sérül, és jót is tettél. Vannak akiknek szükségük van a segítségre, párthovatartozásuktól függetlenül.
Borsodi
Inkább tüzelőt osztana,hogy ne fagyjanak meg!El venni tőlük és ellenük szavazni,jellemtelen banda.Most jótékonykodnak ha nyernek meg utcára löknek! Addig kell mindenki még rájuk szavaz. Korrupt az egész bagázs.
www.youtube.com/watch?v=mrdfAOXJJdY
www.youtube.com/watch?v=ONbDcwy9BXM
www.youtube.com/watch?v=nBYV2NPBs-w
Peller Anikó
@Borsodi: hogy osztana már tüzelőt, azt nem tud nyomtatni. Tüzelőt az önkormányzat oszt ha bír.

Az erzsébetutálványt lehet adni az ország adósságának rovására, néhány milliárddal több mit számít. Nekik. Muszáj ezt a geciséget művelniük, mert ha csak egyszerűen átutalják az fel sem tűnik. Így meg egészen a választásig nézhetjük a reklámok ezreiben, hogy mennyire jóságos a mi kis sztalinapánk, atta a böskét az ő kedves szavazó nyuggereinek. Véletlenül éppen a választások előtti héten. Így jött ki. Véletlenül.

Szavazatvásárlás köztörvényes bűncselekmény, négytől negyven évig terjed. Vagy tévedek.
Scop
Tényleg ez itt a baj.
Van egy "félhír" és máris ütik egymást a magyar emberek.
Kell ez?
Szabad a vélemény nyilvánítás.
Azt hiszem sokkal kulturáltabban is lehet(ne).
terlasz
Nem sajnálom a nyugdíjasoktól ezt a kis alamizsnát, de legalább ne ilyen átlátszó, aljas módon adnák a szavazatok megvásárlására.
Borsodi
@Peller Anikó: Képviselőkre politikusokra nem vonatkozik a törvény!
Ez a fidesz alelnöke! fideszesekwww.youtube.com/watch?v=A8142ahUgao
quadrocopter
hahahahahaaaaa...Zalaegerszegen azt Idősügyi Tanácss elnöke Balaicz - helyiek szerint "meleg" - Zoltán fidesznyik polgármester!

Van feleleslges kérdés?
Yoda69
A nyugdijasoknak kiosztanak 10.000 forintot, maguknak meg nehany milliardot meg a valasztasok elott.

MEG 34 NAP!
Desischado
@justhpeter: Jól mondod. Itt ülök a fűtetlen házban, mert nincs elég pénzem tüzelőre. orbán rohadjon meg, a szavazatom nem eladó! Inkább tenné a nyugdíjhoz készpénzben, de nem, ezzel a böskével is valamelyik csókos jár jól. És a legmocskosabb az, hogy azt hiszik, hogy rongyos alamizsnával kiszúrják az emberek szemét, és majd rájuk szavaznak. Hát egy nagy büdös túróst nekik!
Eladott Ország
@Eriksson: Én meg az hittem, hogy a nyugdíjakat Ukrajna fizeti. Te szarházi fideszes faszkalap!
Börtönben rohadtok meg a kurva anyátokat!
Eladott Ország
@Eriksson: Vége lesz annak a lázálomnak, ami egy teljes nemzetet taszított nyomorba. A kérdés már csak az, hogy békésen adják-e át a hatalmat, vagy a nép kénytelen lesz visszavenni azt. A választás még a kormány kezében van. Még van lehetőség arra, hogy börtönévekkel megússzák. Ehhez azonban el kell fogadni, hogy vége van. Nincs több stadion és nincs több helikopter. Nincs több Ibiza és nincs több kisvasút. Csillag és Sopronkőhida van. Öt és tíz év van. Nincs az a Soros kampány, ami még képes lehetne megmenteni ezt a kormányt. Az elmúlt 8 év rablásának és kizsigerelésének hamarosan vége lesz. Hamarosan, már csak mint egy sötét korszakra fogunk visszatekinteni az elmúlt 8 évre, az Orbán rezsim pusztítására. Elfelejteni soha nem fogjuk, de remélhetőleg tanulni fogunk belőle.
kukac50
Remélem nem sok nyugdíjast tudnak megvásárolni! Aki nem tud fát venni annak a pénzben adott juttatás többet jelentene. 2,5 mázsa fát ennyit ér az Erzsébet utalvány, alamizsna..
kokopelli
@justhpeter: Erről írtam tegnap,hogy akik nincsenek rászorulva és a szeretteiket
esetleg túlélték,azok elajándékozzák a rászorultaknak! Vissza a forráshoz! Akiktől
loptak,azok esetleg még nem nyugdíjasok,de megérdemlik mert megkopasztotta ő-
ket a politika! Rászorultak, ergo ők adják ki ha lehet! ;-)
magyarbakancs
Adjad akkor sem szavasok rátok. Mi van akkor Hódmezővásárhely 6 hónap alatt 3 szór fognak utalványt kapni?
Mocskos Fidesz.
nezelodo
Lehet, hogy meg fog érkezni a Bözsi, csak nem utalvány formájában hanem újra megnézhetik az utalványra vágyakozók a TV-ben Bözsi nénit, meg a díszlet cocáját, ahogy Orbán régi ismerősként köszönti a röfit!
Eriksson
@Borsodi: Ez a Bálint Kalocsai vajon melyik Gender típusba tartozik?
Vagy van még ideje eldönteni?
zildikó
@mackoka46: Ne nézd le az ellenfeleket! Őket nem lehet megvásárolni. Az csak felétek járható út.
namihami
Adjon csak. Hódmezővásárhelyen is bejött nekik, nem???
advocat
Már elnézést! Ez nem választási csalás?
nevemnick
@advocat: inkább ez a vég - részükre.
lampa laz
@Eladott Ország: (14:04) ha ezt a képet meglátom, visítok a röhögésen, nem tudom megunni. Ennyire tökéletesen semmivel sem lehetne jobban ábrázolni az elvakult fidesz szavazót mint ezzel.
Eladott Ország
@lampa laz: fideszes propagandahuszár , ex munkásőr Bencsik elvtárs, erősít a fidesz
m.blog.hu/b1/b1/image/bencsik.jpg
Nessy
Ahogy nagymamám mondta: Ha adnak, fogadd el, ha ütnek szaladj el!
Az utalvány jöhet, a véleményem marad! Sokkal többet vettek el tőlünk, mint amit akarnak adni! Még mindig ők tartoznak nekünk!
Klubtag
Kedves 2 millió valahány-százezer nyugdíjas honfitárs!
Legyetek büszkék, hogy a regnáló miniszterelnök és bűzös moralitású stábja a ti tisztességeteket, élettapasztalatotokat, hiteteket, a hazátokért, az unokáitokért érzett felelősségeteket megvásárolható cikknek tekinti, de azt is inkább csak leértékelt akciós áron...ezt jelenti ez a tervezett újabb utalványcsali és ne higgyétek, hogy a korábbi más célt szolgált...
A nyilvános vita, az érvek korrekt ütköztetése, a hazugságok leleplezése nem szerepel a fidesz-kdnp eszköztárában, helyette a törvénytelen, indokolatlan, megfélemlítő letartóztatás a módi...ezt a helyzetet tartjátok életben, ha bedőltök nekik...
Klubtag
A drága nagymamám 1990-ben hunyt el, de azzal az átszellemült tudattal, hogy végre megbukni látszik az őt (IS) megnyomorító un. "szocializmus" (bizony az ötvenes években megjárta az Andrássy út 60-at, 8 hónapig volt vizsgálati fogságban, egész életére kiható "kezelésben" volt része).
Én maholnap 70 éves leszek és az foglalkoztat, hogy ha itt lesz az ideje a "távozásomnak" és találkozom vele (merthogy hiszem, hogy találkozom), hogyan nézek majd a szemébe...
Vállalhatom, hogy eladtam őt némi bözsi-utalványért??? NANEM
Rockxy
Akinek nem tetszik, küldje vissza, gyújtsa meg, satöbbi. :)
Vagy vegyen belőle tofifit, csak közben ne felejtsen el átkozódni, és a boltos kisasszonyt lekurvázni, mert az biztos hogy fideszes, mert telik néki körömlakkra. :D

"Ki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli."
Véreim, magyar proletárok!
kissé felnőttem
pofapénz de ettől még oda teszem az ikszet ahova én gondolom kétfarku kutyapártra mert van humoruk !!! !!! vissza küldeni ?? persze majd máskor,
tőbbet kivettek a zsebünkből erdőt, rétet, ligetet, mezőt, mi maradt semmi joszerivel még a hitünket is.
dr. prédikátor
Tisztességes nyugdíjasok figyelem!!!A fityfasz kormány Húsvét előtt ki akarja osztani a VÁLASZTÁSI UTALVÁNYT!!!/amit Erzsébet utalványnak álcáznak/ Így akarja megvenni a józanul gondolkodó nyugdíjasok szavazatát!!!Legyetek résen!!!
advocat
Emeljék úgy a nyugdíjat is, mint a minimálbért. Kb. évi 10 %-al. De a svájci indexálás is jöhet/ne.
ÉS HOL A MEGÍGÉRT 13. HAVI NYUGDÍJ!
Volt 8 évük? Nem pofázni cselekedni! Ja! Az pénzbe kerül. Fogjuk be a pofánk. Löktek 10 000.- Bözsit. Hol az a hideg márványkő...
Zeta
@Klubtag: nem azok ! Ahogy vannak a fiatalok között- sokat ismerek, úgy vannak a nyugdíjasok között is , vakok! Akik nem latják , csak hallják, mi történik ! Ez azoknak kellene helyretenni , akik tudják az igazságot. Ezek a gyerekek, unokák!
Mi van , ha ők is vakok?
Klubtag
@Zeta: ...Kedves!
Itt már olyan mértékben fertőzött a közeg, hogy ember legyen a talpán, aki éleslátását, tisztességét, kultúráját, higgadtságát meg tudja őrizni...
nevemnick
@advocat: ,,Hol az a hideg márványkő... " Szerintem inkább legyen utcakő... a kézbe.
Rockxy
Na most komolyan. :)
Ha holnaptól 500 ezer nettó lenne a minimálbér, itt tutira megmagyaráznák néhányan, hogy az mekkora aljasság és csalás, meg fasizmus.
Lehet mellébeszélni! :D
Eriksson
Ha holnaptól 500 ezer nettó lenne a minimálbér, akkor minden dolog ami pénzért kapható, az 5-10×-esébe fog kerülni.
Mint ahogy akkor is minden sokkal drágább lesz, ha átállunk az euróra.
Eladott Ország
Üveggyöngyszórás a választások előtt, a svájci indexállás helyett. Nesze vakulj paraszt!
gullnerpeter.hu/gp580m/vakulj.jpg
Eladott Ország
@Eriksson: A Baltikumi országok és Szlovákia köszönik jól megvannak az euróval.
hu.euronews.com/2014/02/11/baltikumi-sikersztori-lettorszag-es-esztorszag-nyert-az-euro-bevezetesevel. Mint Mait Palts, az Észt Kereskedelmi és Iparkamara főigazgatója elmondta, hat hónappal azután, hogy Észtország bevezette az eurót, megkérdezték a vállalkozókat az első tapasztalataikról. Kétharmaduk azt mondta, hogy a változás kifejezetten előnyös volt. Közben 2011-ben az észt GDP 9,6 százalékkal emelkedett, mindenekelőtt a más uniós tagországokba irányuló export látványos bővülésének köszönhetően. Lettország az észtek egyik legfontosabb kereskedelmi partnere. Régóta az észtek a legnagyobb külföldi befektetők. Az, hogy január óta közös a pénzük, egyszerűsíti és tovább erősíti a kapcsolataikat.
Az ideológiádat a fideszes seggfejek között osszad te faszfej.
quadrocopter
Az "emútnyócév" legújabb érzéstelenítője a kábító hatású Böske!
De csak a megvezethető elme-gyengéknek használ!
X-ray
ÉBRESZTŐ!
KIS FALUKBAN, ZSÁKTELEPÜLÉSEKEN AUTÓK JÁRKÁLNAK, FELVÁSÁROLJÁK A BÖSKEUTALVÁNYOKAT! SZINTE FILLÉREKÉRT !!!
advocat
Már eldöntötték. Vásárhely után kénytelenek voltak valamit lépni. Hátha... De azért ebből a 27 % áfát lenyelik, meg a forgalmazásért a haveroknak is jut. Valamivel több mint egy Böske.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.