Bár papíron részt vesz az új magyar turisztikai reform kidolgozásában, de a megbeszéléseken nem vesz részt a kormányfő legidősebb lánya. Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója az állami televízióban beszélt arról, hogy Orbán Ráhel is oszlopos tagja a csapatnak, amely fölfuttatja majd a magyar turizmust. Csapody Balázs, a balatonszemesi Kistücsök étterem tulajdonosa is részt vesz a programban. A Hír TV-nek azt mondta: soha nem találkozott még a megbeszéléseken a miniszterelnök legidősebb lányával. – Én személy szerint Orbán Ráhellel nem tárgyaltam erről, tehát ő nem volt bent ezeken az egyeztetéseken. Egyébként nekem nem lenne semmi kifogásom az ellen, hogy ő is amit megtanult az iskolái során, vagy amit látott, elmondja, de mi Guller Zoltánnal dolgozunk ebben, és az ő csapatával – jelentette ki Csapody Balázs.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
El van foglalva most - az Idősek Tanácsában a Bözsi-utalványokkal...
CsipkeRózsa
És mi van akkor, ha nincs ott, bármelyik kedves társ-turistásnak elmondja az akaratát, aki képviseli a megbeszéléseken Ráhel elképzelését.
Ezért a beosztásáért is a mi költségünket növeli, nem elég, amit ellopnak.
vadnarancs
Ilyen polihisztor egy családot... A saját lábon álló a turizmust, Nárcisz kutya a földeket, Anikó asszony a vállalkozásokat, Gazsika a vallást, Orsós a háborút a világ ellen, a vejkó fényeket gyújt az éjszakába... Nem is csodálom, hogy ennyi szavazójuk van! :D
Clavigo
Rakkkkkhel futtatja a turizmust...Muhaha-ha-ha-ha...:)))))))))))),, Azt hittem gyesen van ez a csúzliszájú pina. ,,mind a háromszáz lábával.
Equus
elég, ha a szellemisége átlengi a találkozót. Lényeg, h a mátészalkai Négy Vidám Kábellopóhoz címzett kocsma tulajdonosa, Kalányos Kevin-Alemáhó ott volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.