2017. augusztus 21. napján a www.origo.hu online felületünkön 09:56 perckor közzétett „Újabb piszkos dolgok derültek ki Gyurcsány és Botka ügyvédjéről" című cikkünkben valótlanul állítottuk és híreszteltük, hogy Czeglédy Csaba által vezetett Human Operator Zrt. az iskolaszövetkezeti diák tagok nevén valójában azok szüleit foglalkoztatta és azt is bebiztosította, hogy egy lebukás esetén ne őt, hanem a szövetkezeti vezetőket vegyék elő a hatóságok. Valótlanul híreszteltük, hogy Czeglédy, aki a munkaerő-közvetítéssel foglalkozó Human Operator igazgatósági elnöke, ajánlatot tett a DiákÉsz elnökének, hogy ügyvédi letétben történjen meg az elmaradt fizetések teljesítése. Ezzel szemben a valóság az, hogy Czeglédy Csaba, mint Human Operator Zrt. igazgatósági elnöke az MTI Országos Sajtószolgálat által 2017. július 28. napján 09:08 perckor kiadott a Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetségének (DiákÉSZ) 2017. július 28. napján kelt közleménye alapján vette fel a...

Forrás: origo.hu
Feltöltő: rohács1926
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
A feladatukat elvégezték,bekenték szarral Czeglédyt,mehetnek a pénztárhoz.Persze azt is mi fizetjük.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
azt helyreigazítják-e hogy az altusztól kapott kölcsön tulajdonképpen a déká zsebébe jutott...
vadnarancs
@Csizmás Kond: Josip Tot és Kaya Ibrahim lájkolják ezt!
CsipkeRózsa
Ahhoz képest, hogy 11 fő és 800 ezer Ft-ot ír a helyesbített írás is, tegnap a legtöbb helyen a 6 milliárdról írtak.
Orbán se volna besz@rva, ha csak ennyi lenne a rovásán.
teuton
@Csizmás Kond: Allitod a ragalmat, vagy kerdezel? Elöbbi esetben sokba kerülhet neked, amit sajat zsebböl kell fizess, nem közpenzböl megy, mint a büntetesek a kormanynak. Masodik esetben meg barom vagy. De ez nem uj...
Equus
vajon pótméter fogja fizetni a jogtalan fogvatartás költségeit? Mert azt nem lehet egy egyszerű helyreigazítással rendezni...
F_Viktor
@Csizmás Kond: Gálné asszonyság, nem félsz hazugságokat állítani?
Csizmás Kond
@F_Viktor: ...ugye nem azt mondod, hogy tőled kéne féljek ?
Edmond Dantes
A feladatukat elvégezték,bekenték szarral Czeglédyt,mehetnek a pénztárhoz.Persze azt is mi fizetjük.
F_Viktor
@Csizmás Kond: Felőlem azt hazudsz amit akarsz, én csak felmosom veled a padlót, hogy mindenki lássa milyen mocskos férgek a fityesz szavazói, de akiket zúdítod a hazugságaidat, akiket sértegetsz, azok lehet, hogy szeretnének bele nézni a szemedbe. Ott Csíkszentgyörgyön.
Csizmás Kond
@F_Viktor: ...igaz ami igaz...mindenki látja hogy mennyire csacsi dolgokkal szarakodsz...fenyegetőzöl meg hadakozol mint Don Quijote...kölök vagy fiktor
nemkati
Mindenki tudja, hogy hamisak a vádak, mégis mocskolják Czeglédyt. Az volt a bűne, hogy feljelentette a Fidesz tolvajbandát, ezért valahogy le kellett kapcsolni. Ehhez kellett a hazug vád, és az, hogy zárolják a vagyonát, ne tudjon kifizetni 11 diáknak 800 ezer forintot, amit 1000 diáknak és többmillió (vagy milliárd?) forintot hazudtak. Sajnos, hogy még kell várni 35 napot, hogy ez a mocsok banda eltakarodjon, és még akkor se biztos, mert sok gyökér még mindig nem látja ami a szeme előtt zajlik.
Decemberben még azt is beígérte a kormány, hogy a diákok és más érintett munkavállalók ne szenvedjenek kárt, ezért kártalanítják őket, és az erről szóló határozat meg fog jelenni a Magyar Közlönyben. Nem tudom, ott mi jelent meg, de az aljas trükköt meglépték. Nyomorult nép ez a magyar, hogy mindent eltűrt a szemét Fidesztől és KDNP-től 8 éven keresztül.
Macskaszem
Rágalmaznak ész nélkül mindenkit, mert tisztában vannak vele, hogy a hazugság megkerüli a világot, mikor az igazság még csak a gatyáját húzza.
koszpeko
@Csizmás Kond: Szerintem itt senkitől sem kell félned.
Senki nem utazik ki hozzád szőröstalpuak földjére.
Nem éri meg az úti költség.
Csizmás Kond
@koszpeko: ...na így már megnyugodtam...így marad tiszta pelenka...
kereső
@nemkati: sőt.tovább mentek.Mindezt megszavaztatták az országgyűlésben.A törvényhozó testület átvette az itélkezést a biróságtól. Jogállam???A birói függetlenség biztositása? Ja, mint 2010-ben a Balsai féle semmisségi törvénynél.
sokanvagyunk
Ezek után már csak az van vissza, hogy az Origó bevallja, "valótlanul állítottuk és híreszteltük", hogy választott nevünkkel akár az "eredet, a kezdet, a kezdőpont vagy a kiindulópont" szavaival azonos értelmet nyerhet - viszont újabban az őszödi beszédben elhangzott napszakokkal együtt mondott szóval maximálisan azonosulni tudunk.
Eladott Ország
Száraz-Szemerey-Matolcsy-kör közpénzes üzelmeinek egy apró részlete, az ábra:
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--QZ7O_mUw--/w_1160/6rne555OrBmzFeA8s.png
Egyszer Móricka vett egy fagyit. Aztán történt valami vicces és mi meg kacagtunk. Aztán jött a ravaszdi róka aki megkérdezte Mórickától. Nem is úgy volt, hanem jött a rendőr! Igen a rendőr. Az úgy magyarázta ki, amikor nem is ízlett a fagyi, a nyuszika volt!
Én az egészből csak annyit értek hogy az egész egy kib@szott nagy maffiahálózat ami lopja a közpénzt.
F_Viktor
@Csizmás Kond: Gumicsizmás, te áldás vagy az ellenzéknek, nálad jobb felmosórongyot keresve sem találnánk! .-))
nusika
""ORIGO2017.10.26. 19:41
2017. augusztus 21. napján a www.origo.hu online felületünkön 09:56 perckor közzétett „Újabb piszkos dolgok derültek ki Gyurcsány és Botka ügyvédjéről" című cikkünkben valótlanul állítottuk és híreszteltük, hogy Czeglédy Csaba által vezetett Human Operator Zrt. az iskolaszövetkezeti diák tagok nevén valójában azok szüleit foglalkoztatta és azt is bebiztosította, hogy egy lebukás esetén ne őt, hanem a szövetkezeti vezetőket vegyék elő a hatóságok.

Valótlanul híreszteltük, hogy Czeglédy, aki a munkaerő-közvetítéssel foglalkozó Human Operator igazgatósági elnöke, ajánlatot tett a DiákÉsz elnökének, hogy ügyvédi letétben történjen meg az elmaradt fizetések teljesítése.

Ezzel szemben a valóság az, hogy Czeglédy Csaba, mint Human Operator Zrt. igazgatósági elnöke az MTI Országos Sajtószolgálat által 2017. július 28. napján 09:08 perckor kiadott a Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetségének (DiákÉSZ) 2017. július 28. napján kelt közleménye alapján vette fel a kapcsolatot a 11 fő károsultat képviselő Fiák és Társai Ügyvédi Irodával, a DiákÉSZ elnökének semmilyen ajánlatot nem tett

Valótlanul állítottuk és híreszteltük, hogy több millió forintot keres még mindig Czeglédy.

Ezzel szemben a valóság az, hogy Czeglédy Csaba nem keres több millió forintot, 2017. június 13. napján zárolták a Human Operator Zrt. számláját, ezért már a 2017 májusi fizetését sem kapta meg.

A cikkünk azon való tényt, hogy Czeglédy Csaba, mint helyi önkormányzati képviselő részére a szombathelyi önkormányzat továbbra is utalja a képviselői fizetését olyan hamis színben tüntette fel, mintha Czeglédy Csaba előzetes letartoztatásának ténye jogi akadálya lenne a képviselői fizetésének átutalásának.

Valótlanul állítottuk, hogy a károsultak száma meghaladja az ezer főt, a követelésük mértéke pedig megközelíti a százmillió forintot.

Ezzel szemben a valóság az, hogy a DiákÉSZ fentebb hivatkozott 2017. július 28. napján kelt közleménye alapján...
Csizmás Kond
@F_Viktor: ...te mosod fel velem...ezzel a dumával?...vagy úgy képzeled hogy ez való világ ???
...azt csak a netbuzik képzelik hogy így elérnek valamit...
nusika
@nusika: Ezzel szemben a valóság az, hogy a DiákÉSZ fentebb hivatkozott 2017. július 28. napján kelt közleménye alapján a károsultak száma nem haladja meg az ezer főt, hanem 11 fő, a követelésük mértéke pedig nem közelíti meg a százmillió forintot, hanem mindösszesen 802.822,- Ft.
rohács1926
Természetesen pontosan nem ismerhetjük a történteket jobb- és baloldali sajtókat olvasva nekem az alábbi kép rajzolódott ki (inkább csak találgatok).
A hatalomnak Czeglédyt több okból is félre kellett állítani:
• Ügyvédi tevékenysége során egymás után nyerte a kényes pereket a hatalom embereivel szemben.
• A baloldal számára (MSZP, DK) hasznos és eredményes politikai-szervező tevékenységet folytatott.
• A hatalom szennyesében kutakodott (ELIOS ügy, számlamozgások).
• Irritáló lehetett, hogy négy és félezer főt foglalkoztató több milliárd bevételű cége van.
2017. június 13-án letartóztatják feltehetően olyan időzítéssel, hogy a számlája egyidejű zárolása miatt ne tudja kifizetni többezer alkalmazottját, így feléjük többszázmillió forint adóssága keletkezzen. A lakájmédia habzó pofával tényként közli a több mint ezer fő 100 millióval történő megkárosítását. Csak hogy Czeglédy június 9-én „előnászútra” ment menyasszonyával ezért korábban elindította a kifizetéseket, így végül összesen 11 főt ért összesen 800 ezer forint kár, amit csak azért nem rendezett, mert számláit zárolták.
Azt, hogy Czeglédy költségvetési csalást elkövetett-e nem tudhatjuk; de ha el is követte, azt a hatóság, ha akarja már régen lenyomozhatta volna. De úgy látszik, nem akarja. Ő tudja miért nem. Mi csak sejtjük.
Sámannus
@rohács1926: Mondjuk röviden ki el akarták lopni a pénzt mert ők is figyelték a nagy pénzmozgást, a kicsit pedig nem, ezért estek pofára, így nem lehetett ellopni a gyerekek elől a pénzt. Így a nagy hazudozásból is pörrel kellett kimászni.
Látni kellett volna a pofára esést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.