Betalált a hódmezővásárhelyi vereség, jöhet a vadulás. Valószínűleg ember nem volt, aki bedőlt a hódmezővásárhelyi vereség után kábé két napig terjengő hírnek, miszerint most majd aztán lejjebb tekeri a Fidesz az őrületet, nem fognak hergelni, nem fognak uszítani, hanem valami értelmesnek látszó kampánnyal igyekeznek meggyőzni az embereket. Éppen akkora baromság volt ez, mint amikor évekkel ezelőtt arról szólt a fáma, hogy most már tényleg jön az orbáni konszolidáció, nem rombolni és nem lopni fognak, hanem építeni, alkotni és gyarapítani. Akkor is, most is elég hamar kiderült, hogy szó sincs ilyesmiről. Most épp Orbán bizonyította be ezt, aki pillanatok alatt leszűrte a hódmezővásárhelyi vereség tanulságát: még keményebben kell hergelni és uszítani. Csütörtökön sikerült a miskolciakat azzal fenyegetnie, hogy ha nem ő marad hatalmon, a főváros mellett a borsodi megyeszékhelyre megy majd az összes migráns (ha Pécsett járt volna, nyilván Pécsre menne az összes migráns), aztán kicsit...

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Egy vesztét érző sebzett patkánynál nincs veszélyesebb és szánalmasabb...az a kevéske hamis keresztény-kulturális máz, amit viselt - és amire olyan fennkölten hivatkozik állandóan - semmi perc alatt foszlott le róla...
De hát ezzel kit(kiket) is lepett meg igazán?...speciel közel 30 éve tudni lehet, hogy miféle szerzet ez a fószer...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Edmond Dantes
Ez a kisvasút effektus.A kutyának sem kell,ezért aztán meghosszabbítja Lovasberényig.Ha azt sem fogja a közönség használni,akkor meghosszabbítja Bicskéig,csak azért is.Ha Orbánnak azt mondják a felcsúti kocsmában,hogy menj haza töki,mert részeg vagy,akkor kér még egy korsó pálinkát.Vásárhelyen alaposan seggbe rúgták a stílusuk miatt,ezért még nagyobb baromságokat kell mondaniuk,mer a vezér bekeményít.Igazi szaporító anyag!
Edmond Dantes
@maszk: Nagyon jó,a Fidesz választékosan megnyilvánuló értelmisége is beindult.Az ellenzék helyében ezt mutogatnám óriásplakátokon.
Nessy
A fidesz kampánya már teljesen kocsmai szintre süllyed. Abból is a legalsó lebuj szintjére!
bakegya
@Klubtag: 89-ben azt se tudta@Nessy: kinek hova telefonáljon ez a ...hogy a középpontba kerüljön-szar a polcon,sose lesz lekvár belőle-a gerinctelenséget már otthonról hozta-kiművelték rendesen.Egy velejéig zsivány tolvaj maffia a pereputty is-
advocat
Amikor az egyik uszít a másik ellen! Ejnye! Ez a szolidaritás? (Valami jenki intézet is ismertette a közeli származását. Tehát nem titok. Mert nem cáfolták.)
bakegya
@Edmond Dantes: pki üzenget...trofstrucc módjára...levelezgetések sora-egyoldaluan,vádaskodik,üldözési mániával politizál...hosszú a sor a megnyilvánulásait hogyan kényszerítette rá évtizedek óta mindenkire külügyesen,de belügyesen már elment a rendőrállami és seregépítés technikáját is kidolgoztatta...és mind e közben szétlopták,hazatolták a mészáros és tiborc pityu javainak szaporítására a magyar energia,sajtó,reklám,idegenforgalmi piacot is..telefon szolgáltatóval..hő-erőművel és tőzsdei befektetésekkel ki spékelte már meg a személyes vagyonát MAGYAROK???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.