Lázár Jánosra ráfér némi megbecsülésnek látszó valami a pártja részéről, ha már lebőgött fatornyosában, legalább a munkáltatója ellátja feladatokkal. Vagyis nem, a munkáltató mi vagyunk, lévén közszolga a szentem. Az irányítójára gondoltunk.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Horizont: a maffiából csak egy úton lehet "kiszállni".
nemkati
@Horizont: Lázár menekülne, de nem engedik. Azért olyan nyugodtan nem tudna visszavonulni. Még el kell számolnia néhány dologgal, a Vásárhelyi Tiborcz-mutyival, a kicsi fiának vett házzal és a maga számára épített palotácskával. És ez csak az, ami eddig kiderült róla mióta lézerblokkolt.
verőce21
Hülyeség ez a cikk. Főleg a címe.
Nemcsak Lázár van körúton, hanem az összes Fideszes képviselő. Ilyet az "ellenzékről" alig lehet olvasni.
Igaz, hogy nem is akarnak nyerni, minek mennének? Csak egyedül maradnának, mint Horn Gyula a pusztazámori lakossági fórumon.
nemkati
@Horizont: Gondolom, a Fidesznek szüksége van az olyan emberekre, mint ő. Nézd meg, még ellenzékiek is bíztak benne, hogy ez egy becsületes ember, hát akkor a megvakultak mennyire hisznek benne. Na meg tudhat egyet s mást a többi gazemberről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.