Juhász Péter, az Együtt elnökének közéletből távozásáért indított online petíciót a Mindennapok Női Szemmel Egyesület.

Király Nóra, a fővárosi egyesület alapítója vasárnap Budapesten a közmédiának nyilatkozva elmondta:

felháborítónak tartják, hogy Juhász Péter, aki a sajtóhírek szerint bántalmazta volt élettársát, három gyermekének édesanyját, induljon az április 8-i országgyűlési választáson.

Az egyesület felszólítja Juhász Pétert, hogy mondjon le minden tisztségéről és vonuljon vissza a közéletből – jelentette ki, hozzátéve, az ellenzéki politikus viselkedése megengedhetetlen, és méltatlan az Országgyűlés szellemiségéhez.

Király Nóra közölte, Juhász Péter távozása érdekében online petíciót indítottak.

Forrás: MTI

Címlapi fotó: Facebook/Juhász Péter

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
nagyon komoly tömörülés lehet ez a nők izéje vagy mi... a habonyművek ettől jobbat nem tudott kitalálni?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
nagyon komoly tömörülés lehet ez a nők izéje vagy mi... a habonyművek ettől jobbat nem tudott kitalálni?
dr. prédikátor
Norika!!! A sajtóhíreken kívül egyéb bizonyíték???
F_Viktor
K. Nórika, ti vitettétek sintértelepre a vak komondort is??!!
quadrocopter
Gyűjtsétek össze az aláírkálásokat...aztán tömjétek fel a muffba, mert csak annyit ér!
Hol van a jogerős bírósági ítélet, repedtek?
Macskaszem
Ez a fideszcsicska nőszemély csak a blogjára 20 milla közpénzt kapott, de nem ez az egyetlen közpénzfalodája, így aztán megnőtt az étvágya.
papa.49
A nem tisztelt egyesületet be kell perelni, és nem vagyoni kártérítést kérni a bíróságtól !!!
Aztán lesz sírás,rívás amazonok !!!
CsipkeRózsa
Ha volna is akármilyen bizonyíték, akkor sem a nők joga eldönteni, hogy Juhász Péter indulhat-e a választásokon. Ők ne szavazzanak majd Juhászra, ez a joguk megvan, de csak akkor érvényes, ha ott laknak, ahol Juhász indul. Különben még ennyit sem tehetnek.
nezelodo
Nem hallottam, hogy a Meggyes Tamás, vagy a Tökös L. vagy a vakkomondoros ellen gyűjtögettek volna, de az egész arcot takaró napszemüveg feltalálóját sem kérdezték. Az is rendben van ezeknek az érdekvédőknek, hogy miket mondanak a női képviselőknek, persze ha ellenzéki, ezek a finom úri hitbuzgó keresztény fideszesek a parlamentben. Sőt még a baltás gyilkos szélnek eresztése is elfér a kötényük alatt.
Nessy
@nezelodo: Érdekes, hogy a fidesz nem csatlakozik a nők elleni erőszak uniós fellépéséhez, az nem zavarja a hölgyeket! Ott voltak a NANE egyetlen tüntetésén? Hölgyeim, nagyon kilóg a paci patája!
amaramaistanna
Juhász Péter több mint 50 millió Ft-ra perelte a lapokat és a lakájtévéket, amelyek ezt terjesztették róla..közben peren kívül megegyeztek volt párjával a gyermekek láthatásáról és közös felügyeletéről... Nagyon fájhat a Fidesznek, hogy Rogán Antalt hivatalosan is bűnözőnek lehet nevezni Juhász Péternek köszönhetően... eddig minden fideszes és szennylapjaik és TV-ik elvesztettek minden pert, így ezt találták ki... telefonálgatnak is ezek az "anyukák" a belvárosban... nem találtak fogást rajta , így belekapaszkodtak egy gyermekelhelyezési perbe, az sem zavarja őket, hogy a pert Juhász gyermekeinek édesanyja visszavonta , aki csak azért féltette a gyerekeket, mert az édesapjuk politizál...Sok pénze lehet ennek a "nőmicsodának", ha vállalják majd a pert is ami a nyakukba szakad... milyen érdekes ezeket nem zavarta a fideszes vakkomondoros tényleges ütlegelés...
staro2
A támogatás elnyerő egyesület alapítója és korábbi elnöke, Király Nóra saját önéletrajzában azt írja, 2002 óta Fidesz tag, és már harmadik ciklusban önkormányzati képviselő. Alpolgármesteri teendői, öt gyermeke és sporttevékenysége (masters kategóriában magyar bajnok súlyemelő) mellett még arra is jutott ideje, hogy rögtön párosával alakítsa a civil szervezeteket: 2016 januárjában egyszerre tartotta alakuló ülését a két „hiánypótló egyesület”, a Nőiszem és a Fiatal Családok Klubja (Ficsak). A két egyesület megalakulásánál jelen volt Pelczné Gáll Ildikó, az Európai Parlament alelnöke, képviselő asszony, Novák Katalin ifjúsági és családügyi államtitkár is. (MN)

Van még kérdés??
quadrocopter
Horda péchák, ha unatkoznak a bő lében!
justhpeter
Tisztelt Mindennapok Női Szemmel Egyesület és Király Nóra !

A családon belüli erőszak elleni nemzetközi egyezmény elutasításával kapcsolatban tiltakoztak-e a keresztény fideSS-kdnp-nél ? A Miniszterelnöknél ? A belügyminiszternél ? Az Országgyűlés Elnökénél ?

Mivel ilyen általam ismertként nem történt, feltételezem, hogy Egyesületük tagságának ez az akció volt az első feltámadása.
Remélem az általam említett tiltakozásuk benyújtására is hamarosan sor kerül.
Aki Én
Horda tempó.
,,felháborítónak tartják, hogy Juhász Péter, aki a SAJTÓHÍREK SZERINT bántalmazta volt élettársát"

Vannak már bíróságon elítélt fideszes asszonyverők, az nemzavar?
Sajtóhírek szerint orbán is veri a feleségét, már évek óta hallani. Az nem háborítja fel ezt a propaganda szervezetet?
Az nem zavar, hogy az elmúlt négy hétben két tucat ember fagyott meg a saját otthonában? Vagy a tényekkel nem foglalkoztok csak sajtóhírekkel, melyek helyreigazításaival vagytok tele?
Elképesztő hova le nem süllyednek emberek egy mocskos hatalomért.
kereső
Isztambuli Egyezmény! Mikor tetszenek peticiózni orbánnál,hogy csatlakozzunk,és ratifikáljuk?
Vagy azt sem tetszik tudni,hogy ezt eszik-e,vagy isszák-e?
vitriol
@Equus: igazad van, de látnivaló, hogy kínjukban már egyre hülyébb dolgokat írnak és mondanak orbánnal az élen!
F_Viktor
@staro2: Picikét kiegészítenélek:
"2002-től a XI. kerületi Fidelitas, majd a Fidesz tagja. 2004-től a gazdagréti és a sasadi körzet területfelelőse. 2006-tól Újbuda, XI. kerületének önkormányzati képviselője."

"Nőiszem 2.0 címmel rakja le Király Nóra, XI. kerületi alpolgármester „egy olyan online kommunikációs platform alapjait, amely teljes szemléletváltást eredményezhet a csatlakozó hölgyek digitális marketingről alkotott elképzeléseiben”. Az Emmi 20 millió forinttal támogatja a nehezen nélkülözhető projektet." – írja az mno.hu.

"Természetesen a Ficsak sem maradhat támogatás nélkül: tavaly novemberben a várpalotai polgármesteri hivatallal kötöttek együttműködési megállapodást, hogy közösen valósítsák meg azt a „Női Információs és Szolgáltató Központ” nevű intézményt, amelynek létrehozására a város korábban az Emberi erőforrás-fejlesztési operatív programból (Efop) nyert el 200 millió forint EU-s támogatást. A pénzből a szerződés szerint a Ficsak egyesület 91,9 milliót kapna, ebből a legtöbbet, 60 milliót „kommunikációs aktivitások, szemléletformáló tevékenységek” címén költhetnék el."

Ez a fityesz-bérenc is csak egy közpénzt lenyúló maffia-tag!
papa.49
@justhpeter: Hová gondolsz ők az ellen tiltakoznak ami a Lendvay utcából kijön !!!
desiro
Kija f@xom ez a király nóra, valami lepedő akrobata?
Ó-buda
persze ha normális választ kell valamire adni lapulnak mint szar a fübe! De ha rágalomrol lejáratásrol van szo azonnal ugranak!! Tetves horda illö már hogy menjenek a pi,,,,ba
quadrocopter
Ez muffos gittegylet olyan lehet, mint a Hun Szüzek a Hargitai Keményért hazaffyas nőstény egyesület!
Vajon mikor kapott és mennyi közpénzből vegetálnak a sarkiak?
mackoka46
Na most jól gondolja meg az okos liba egyesület, hogy a maffia diktátor mellett áll-e.
Attól tartok, hogy ráhozzák a nőkre a frászt, mert még az is meglehet, hogy a diktátor úgy jutalmazza meg rendőr, vámos, katona despotáit, hogy büntetlenül nőket erőszakolhatnak. Ez nem vicc ! Éppen három hónapja sincs, hogy orbánc valamelyik kollégája így rendelkezett !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.