A nagyobbik kormánypárt ezt Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje vasárnapi sajtótájékoztatójára reagálva közölte az MTI-vel.

A Fidesz szerint az LMP azért gyűjti össze az üres lakásokat, hogy betelepítse oda a migránsokat

Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje, a párt társelnöke. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Szél Bernadett pártja javaslatait ismertetve többi között arról beszélt, hogy bérlakásokat építenének a rászorulóknak és szociális lakásügynökséget hoznának létre. Vágó Gábor, az LMP képviselőjelöltje arról számolt be: a szociális lakásügynökség létrehozásával az országban üresen álló mintegy 150 ezer lakás kiadását szorgalmaznák, állami garanciavállalás mellett.

A Fidesz közleményében azt írta:

az LMP azért gyűjti össze az üres lakásokat, hogy betelepítse oda a migránsokat. Arra készülnek, hogy elvegyék a tulajdonosoktól a lakásokat és jogszabályi kényszerrel másokat telepítsenek be oda

- tették hozzá.

Forrás: MTI

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Mivel a hordahazugság nylvánvaló, ezért egyéb kommentet nem is igényel!
Remegve kínlődnak, végveszélyben a potya és a luxus, no meg a saját lébon állás!

Polt geci! A kesegyerek még meddig várjon az előzetes indtívnyozására?
karma1
Van pofajuk ezt leirni... Amikor az egesz kilakoltatasi rendszer arrol szol, hogy a fizeteskeptelenne valo devizahiteleseket kidobjak az ujonnan megepitett lakasaikbol, hazaikbol, amikbe azutan ok koltoztetik be szare'-hugye' a fideszes elvtarsakat...
Egyszer majd errol is lesz egy rideg, de valos statisztika, de ahhoz ezt a bagazst ki kell soporni , jol teszeitek, Berni, igenis kell a jo lakaspolitika, de azt nem lehet megvalositani a devizahitelesek teljeskoru megsegitese nelkul.
Arra viszont az altalatok piszkosul utalt DK-nak van jo programja...
kszlivia
Ebben az a baj, hogy a nyalókák ezt is benyalják a fidesznek. Orbán szerintem még nemi aktus közben is migránsokkal hadakozik és csak véd, csak véd...
karma1
@kszlivia: Te me'g el tudod kepzelni, hogy orbannak BARMILYEN nemi aktusa lenne??? Szerintem annyi nyugtato van benne, ami egy lonak is sok lenne,...:o))))
De a feltetelezes nem rossz...:o))))
nezelodo
Tetszik, hogy a "keresztény-fiatal demokraták" rettegésben akarják tartani a még ájultan őket hallgató, szerény tájékozottsággal bíró publikumot!
A mostani vezetők szülei, nagyszülei, az akkori vakhitű kommunisták, 1957-ben még a sötétben bujkáló ellenforradalmárok rémét mutogatták a Kincses Kalendáriumban, meg a filmhíradókban, miközben ők rettegtek a Márciusban Újra Kezdjük, lehet, hogy saját maguk által kitalált jelszótól. Közben szakmányban akasztattak, és kérvényeket írogattak a népbíróságnak az ítéletek súlyosbításáért, hátuk mögött a nagy orosz testvér katonáival.
Milyen érdekes, hogy most a pártszövetség frakciója is javasolgat ezt azt a kormánynak, hogy mit tegyen, azzal áltatva az alattvalókat, mintha nem egyszemélyes döntéshozatal és vezetés lenne.
Abban az időben is könnyen börtönbe lehetett kerülni egy rossz mondatért, vagy sejtetésért, most erre ott a független NAV, élén egy kézivezérelt nagy tehetségű (nem pöttyös káder) vezetővel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.