A csoda harminc méteren át tart. Az a legsötétebb hazugság, aminek az orra már az aszfalton koppan – így mondják, ahol csak kátyukból-gödrökből áll a „kövesút”, s a lyukakat ígéretekkel töltik fel. Minden kanyarban, főleg választások előtt, közben, után mást sem ígér a politika, csak kikövezett-aszfaltozott, kátyúmentes, falvakat, kisközséget-nagyfalut-kisvárost összekötő, jól járható országutakat. Olyanokat, melyek a szomszédos Burgenlandban bármely hegyoldalban megbújó parasztgazdaságnak kijárnak. Naponta autózom egy Pest megyei tisztes négy számjegyűn. Ugyanott dübörögnek át a pár száz lelkes falvakon a húsztonnás kőszállítók meg a negyvenszemélyes hatkerekűek is. Pedig amúgy a KRESZ-ben az áll (48. § 14.), hogy lakott területeken kívül nehéz tehergépkocsik csakis autópályákat, autóutakat, valamint főutakat vehetnek igénybe. Értsd: négy számjegyű utakra nem hajthatnak be. De nézzük az útfejlesztéseket. Olvasom a kormányhonlap egy régi bejegyzésében, hogy „Az Új...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ezt már több mint egy éve megírtam a 32 út másik végén Szolnoknál az Újszászi elágazásig tart a felújított szakasz, az egész út kb. 75 km abból megcsináltak jóindulattal kb, 15 a többi kritikán aluli !!!
Kookas
@papa.49: a hiányzó 60km-re járót meg ellopták úgy nemzetesen.
papa.49
@Kookas: @quadrocopter: A szar ebben csak az hogy én Szolnokon keresztül tudok eljutni Hatvanba, nappal még csak istenes a dolog, de sötétben, vagy esőben,hóban ,,oroszrulett,, !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.