Négy járat útvonala is módosult hétfőn déltől délutánig a IV. kerületben, mert megemlékezés miatt szakaszosan lezárják a Megyeri út egy részét.

A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint március 5-én, hétfőn déltől délutánig négy járat is módosított útvonalon fog közlekedni egy IV. kerületi útlezárás miatt. (Megemlékezés miatt lesz szakaszos zárás a Megyeri úton a rendőrség tájékoztatása szerint.)

Megemlékezés miatt négy busz is módosítva közlekedik hétfőn a IV. kerületben

Fotó: wikipedia CC BY-SA 4.0/Anatolly-024

A BKK közleménye:

"A 30-as, a 30A, a 230-as és a 122-es autóbusz 2018. március 5-én (hétfőn) 12:00 és 16:00 között módosított útvonalon jár, mert lezárják a IV. kerületi Megyeri út Káposztásmegyer felé vezető oldalát a Fóti út és a Julianus barát utca között.

A 30-as, a 30A és a 230-as autóbusz Káposztásmegyer felé a Megyeri útig a menetrend szerinti, majd a Fóti út–Fiumei út–Julianus barát utca–Megyeri út módosított útvonalon halad, és nem érinti a Megyeri út/Fóti út és a Megyeri temető megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 147-es autóbusz Megyeri út és Gárdonyi Géza utca megállójában állnak meg.

A 122-es autóbusz Káposztásmegyer felé a Fóti útig menetrend szerinti, majd a Fóti út–Fiumei út–Julianus barát utca–Megyeri út módosított útvonalon halad, és nem érinti a Megyeri út/Fóti út és a Megyeri temető megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a Fóti úton, a Megyeri út kereszteződése után 40 méterrel, valamint a 147-es autóbusz Gárdonyi Géza utca megállójában állnak meg" – olvasható a közleményben.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Azért egy sort az is megért volna, hogy mivégre a megemlékezés? Mi az az ok, ami miatt lezárták a buszjáratok útját?
kripton
@namihami: Valaki temetése miatt, mert a lezárás a Megyeri Temetőhöz vezető utat árinti. De nem Lázár Bencéjé, mert az szerdán lesz a szülőfalujában.
Kookas
@namihami: lehet hogy meg kezdődött a NER temetése akkor sokáig lesz lezárás.ezért nem kárrr.
namihami
@kripton: Oké, de ki a fene ez a hősi halott, aki miatt felforgatják azt a teljes környéket?
Valami fideszes lótusz-faktusz? Mert akkor nemes célnak tűnik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.