A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint akár 50-100 évre is "elronthatja" az ország sorsát, ha nem sikerül megállítani a migrációt.

Tuzson Bence az M1 aktuális csatornán hétfőn azt mondta, egyre több állam vélekedik Magyarországhoz hasonlóan az illegális bevándorlásról. A visegrádi négyek, az Egyesült Államok, Ausztrália és – a vasárnapi választások után valószínűleg – Olaszország is úgy gondolja, nem akar bevándorlóországgá válni.

Tuzson: a migráció 50-100 évre is elronthatja az országot

Fotó: tuzsonbence.hu

A csata már nemcsak az Európai Unióban, hanem az ENSZ-ben is zajlik – fogalmazott az államtitkár, hozzátéve, hogy a világszervezet javaslatában összemosódik a menekült és az egyik országból a másikba elköltözni akaró migráns fogalma.

Tuzson Bence a Kossuth rádió 180 perc című műsorában azt mondta, az ENSZ javaslata szerint a migráció emberi jog, amelyet támogatni kell, a határvonalakat pedig meg kell szüntetni.

Magyarország ezzel szemben azon az állásponton van, hogy a migráció rossz, a határokat meg kell erősíteni és minden országnak joga van eldönteni, kivel akar együtt élni – nyomatékosította.

(MTI)

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nem tudok rájönni, hogy honnan és hogyan szerzi be a Fidesz ezeket az ilyen szintű ""embereit""? Tenyészti, kutatja vagy bejárja értük a falvak szélső házait, túl még a cigánysoron is.
Ezeknél még a háromosztályosok (egyébiránt ezeknél sokkal becsületesebb még az is) között se lehet ilyen erkölcsűekre találni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisGenyo2
Most tipikusan 2 kupac sz@r közül kell választani a fidesz szerint, leegyszerűsítvén az egyszerűeknek.
Vagy a migráncs vagy a csúttigörény b@ssza szét az országot 50-100 évre...
csipetke
@cs.n.: 10:16 Hja,nekik könnyű! Nincs üldözési mániás,és ennyire hatalom és pénzéhes miniszterelnökük...
kukac50
Tuzson Nektek elég volt 8 év ahhoz,hogy tönkre tegyétek az országot!
Jó ha 50 év alatt helyre hozzák a megválasztott pártok a Ti ámokfutásotoknak az eredményét!
Desischado
Azt már elintéztétek, tönkrevágtátok, kiraboltátok az országot! Nem kellenek ehhez a migránsok! Nem tudtok mást vartyogni? Már sokan torkig vannak a migráncs műsorral, bence! A nemlétező gerinced hol van?
Eladott Ország
Tuzson, azt a szart, amit a fidesz uralom/diktatúra okozott az országban, elég lesz eltakarítani, veletek együtt.
kissé felnőttem
ez látod igaz, és a riogatásotok szerinted ? hasznos volt ? és igazságalapja 0,00 % ezt is tudod ? ugyhogy rendszerszinten népriogatást játszotok mint az ovodás kölykök. És amit ti gyülöletkeltés képpen leadtok az is éppen 2100 -után is még hatással lesz a családokra ! ! !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.