A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint akár 50-100 évre is "elronthatja" az ország sorsát, ha nem sikerül megállítani a migrációt.

Tuzson Bence az M1 aktuális csatornán hétfőn azt mondta, egyre több állam vélekedik Magyarországhoz hasonlóan az illegális bevándorlásról. A visegrádi négyek, az Egyesült Államok, Ausztrália és – a vasárnapi választások után valószínűleg – Olaszország is úgy gondolja, nem akar bevándorlóországgá válni.

Tuzson: a migráció 50-100 évre is elronthatja az országot

Fotó: tuzsonbence.hu

A csata már nemcsak az Európai Unióban, hanem az ENSZ-ben is zajlik – fogalmazott az államtitkár, hozzátéve, hogy a világszervezet javaslatában összemosódik a menekült és az egyik országból a másikba elköltözni akaró migráns fogalma.

Tuzson Bence a Kossuth rádió 180 perc című műsorában azt mondta, az ENSZ javaslata szerint a migráció emberi jog, amelyet támogatni kell, a határvonalakat pedig meg kell szüntetni.

Magyarország ezzel szemben azon az állásponton van, hogy a migráció rossz, a határokat meg kell erősíteni és minden országnak joga van eldönteni, kivel akar együtt élni – nyomatékosította.

(MTI)

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nem tudok rájönni, hogy honnan és hogyan szerzi be a Fidesz ezeket az ilyen szintű ""embereit""? Tenyészti, kutatja vagy bejárja értük a falvak szélső házait, túl még a cigánysoron is.
Ezeknél még a háromosztályosok (egyébiránt ezeknél sokkal becsületesebb még az is) között se lehet ilyen erkölcsűekre találni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Nem tudok rájönni, hogy honnan és hogyan szerzi be a Fidesz ezeket az ilyen szintű ""embereit""? Tenyészti, kutatja vagy bejárja értük a falvak szélső házait, túl még a cigánysoron is.
Ezeknél még a háromosztályosok (egyébiránt ezeknél sokkal becsületesebb még az is) között se lehet ilyen erkölcsűekre találni.
dodóka
Bazmeg ti már jó húsz évre elrontottátok, szétloptátok. Mégha ezt a Durbincs féle hülyék előnynek is tudják be...
karma1
Ti meg 8 ev alatt mar 300 evre...:o(((
kereső
Nem kell ahhoz migráncs Bence.Megtettétek ti magatok.És nélkületek lehet csak újraépiteni.Mert helyrehozni már nem lehet.Nem szégyenled magad?
Nessy
Ennyire elfajzottunk pát száz év alatt? A 150 éves török uralom alatt ( nem pár ezren voltak itt), nem lettünk muszlimok, nem törökül beszélünk. Aztán 45 év az oroszokkal. Jó, "tanultunk" orosz nyelvet, csak épp beszélni nem tanultunk meg. Pravoszláv vallásúak sem lettünk. Bár Orbán orientációját figyelembe véve, nem árt sem az orosz, sem a török nyelv tanulása, esetleg mellé a kínai.
Röviden: ha pár ezer ember 8 millió ember kultúráját, identitását gyökeresen meg tudja változtatni, ott a 8 millióval van a baj!
Hellcat
A fidesz kártevései baszták el 100 évre a dolgokat...hülyeségre elszórni EU-s pénzeket...
magyarbakancs
"Tuzson: a migráció 50-100 évre is elronthatja az országot"
A maguk országlása,kösz pénzen folytatott gyűlölködés nem 50-100 évre hanem örökre meg pecsélte az ország megítélését.
Ez a folytonos hadasodás,mindennel ,mindenkivel szemben.
Az Ukrajnában a Kárpát aljai Magyar közösség székházának a felrobbantása is meglátásom szerint maguk követék el.
Maguk érdeke tetszelegni a Magyarság megmentésében.
Na meg Orbán úr telefon beszélgetése olyan ocsmány volt a Kárpát aljai Magyarság vesztőjével.
arra sem volt képes ,hogy meg kérdezze,hogy történt-e személyi sérülés.
De az idióta mondat elhangzott Hajrá magyarok,hajrá Magyarország.
Stupid.
quadrocopter
Végveszély! Végveszély!

Brüsszel és az ENSZ fel akarja számolni a többmillió éves, ősi magyar kultúrát, amely egyidős az emberiség kialakulásával!
Le akarják dózerolni az alapvető emberi jogok biztostásának fellegvárát, Magyarországot!

Hordozzátok körbe a véres kardot, ha nincs, akkor pedig egy húsvágó bárdot! Vér legyen rajta, mégpedig nemzethy vér!
iluminati
Igen el ronthatja ebben igaza van...ha nem kezelik megfelelően a helyzetet. Akár hasznot is hozhatott volna...
De nem csak a migránsokat nézik le hanem a magyar társadalom zömét...egy dologra kellenek az emberek "Hatalmon maradni"
Ez a politikai hozzállás azt sugalja a világnak, hogy senkit nem hajlandóak elfogadni.
Nagy felháborodást vát ki a mostani vezetésből ha a magyarokat nemfogadják el, pedig ez a hozzáállás ezt fogja eredményezni...
Már csak arra vagyok kíváncsi hogyan reagálják le ha Amerika megvonja egyes politikusok beutazását...
dr. prédikátor
@namihami: Ezeket a bit nélküli zombikat külön lombikprogramban sokszorosítják!Összeszedik a leghülyébbek DNS- ét és azt szaporítják!!!
namihami
@dr. prédikátor: Lehet, de én nem tudok elképzelni olyan genetikai végterméket (írhatnék selejtet is), amiből ez a szint jönne ki (le)? Nagyon hibás kell, hogy legyen az a kisérleti program.
Ezeket a világ legnagyobb génlaboratóriumai kizárólag a Fidesz részére és megrendelésére készíthették el. Ezért félnek annyira a hazai génmódosítástól, nehogy a konkurencia miatt őket is lapátra tegyék.
És, a jelek szerint, a program üzemel. Talán túlzottan is jól.
Pálinkás Pál
@Nessy: No akkor ugorj neki a történelemkönyveknek!!! A 150 éves megszállás alatt végig villongások ,lázadások voltak...és a végén csúnya "háboruval söpörték ki a muszlim csürhét!!!Szóval kicsit csúsztatsz..,vagy ez hiányzik neked...Az orosz 40 évről meg csak annyit...ők a politikusokat tartották kézben,tojtak rá hogy az egyszerű ember beszél -e oroszul...de a migráns csőcselék az egyszerű embereket akarja vagy muszlimmá tenni,vagy megölni../lasd korán/ Az a ti bajotok libsik,hogy egy témából hajlamosak vagytok kiragadni részleteket,nem az egészet nézitek!!
dr. prédikátor
@namihami: Mondom: rezsirizsa,budibutagyula,tuskóbence,bajerpöcs,birkamenet!!!
Béla333
"...50-100 évre is elronthatja az országot"

Nektek Fideszes mocskoknak az elmúlt 8 év alatt lehet hogy sikerült...
csipetke
Csak 50-100 évre?Azt kéne valami hozzáértőnek kiszámolnia,hogy a fidesz a kormányzása alatt milyen helyrehozhatatlan károkat okozott.Ha az Isten tudja hány milliárd forint lenyúlását,felesleges dolgokra való költését,(stadionok,kisvasút,stb) saját zsebek kitömését,(Mészáros,Vajna,Habony,Tiborc,Lázár,stb) ha ezt az irgalmatlan nagy összeget az országra,a lakóira fordították volna,nem a bányászbéka segge alatt lenne az ország egészségügye,oktatása,a szegénység felszámolása.megfizethető díjú bérlakások a fiataloknak,stb.Sokan nem érjük már meg,hogy a fidesz kártékony kormányzását kiheverje ez a nyomorult ország.
cs.n.
Az USA és Ausztrália nem akar bevándorlóország lenni, mondja két bevándorlóországról. Az olaszokat is említi, őket tényleg érinti a tömeges bevándorlás. Minket nem, ennek ellenére másról se beszélnek. A V4 többi tagjánál se ezen rugóznak napi 24 órában, kéthavonta teliplakátolva az országot.
Nessy
@Pálinkás Pál: Én csak a nyelvi és identitás kérdésre tértem ki. Nem történelem órát tartottam. Háborúk, forradalmak, zavargások, Európában "migránsok" nélkül is voltak, vannak, lesznek. Ebben önellátók vagyunk!
Eladott Ország
A narancsültetvény ügyeletes bohóca, akinek az állampárt feladatba adta, hogy ma se hagyja veszni a NEM LÉTEZŐ ! Soros-terv ügyét. Ma a félrevezetésügyi szerencsétlent Tuzson Bencének hívták, ő felel a kormányzati kommunikációért. Mondjuk, tökmindegy. Lehetett volna Dömötör, Rétvári, vagy akár Novák Katalin is, egyiknek sincs egy önálló gondolata se, úgyhogy. A lényeg, hogy dolgozzák ők felfele a nemzeti konzultációs íveket, amelyekből annyi van, hogy alig tudják megszámolni. Akkora nagy siker ez az egész, hogy nem fogjuk elhinni.
Kookas
@quadrocopter: az a bölcső itt ringott akkor még neve sem volt felcsúton!
Commenter
Csak 50-100 évre? Hát ez mindenképpen pozitív prognózis, mert ti már legalább ennek a duplájával ha nem a triplájával süllyesztettétek le az országot a zelmúltnyócévben (is)...
tudode
Fordított az arányosság, hogy KIK, MIK miatt annyi MÉG AZ ELKÖVETKEZŐ GENERÁCIÓK SZÁMÁRA "is" az, amit a SZÉLKAKAS a MEGÉLHETÉSI akárkik segítségével ÖSSZEKUKORÉKOLTAK, azaz
.
""""Ami 2016 és 2018 között történik Magyarországon, az nem csupán a következő 10 évre határozza meg Magyarország és a magyarok sorsát, de kihat a következő 100 évre is. Az Orbán-kormány 2016 és 2018 közötti döntéseinek következményeit áldják vagy átkozzák rajtunk kívül az utánunk jövő generációk is.."""
.
Nem is AKÁRKIK szerint, a tisztességes jobboldali szakemberek szerint!
simmering73
Minek ide migránsokat vizionálni, te nagyon hülye. Tacsra nyomtátok ti az országot nyolc év alatt 50-100 évre.
Clavigo
Te retek parazita...A kenyéradó Gazdaállatod és nemzethhyyy Dalárdája már haza vágta ezt az országot 50-100 évre.
KisGenyo2
Most tipikusan 2 kupac sz@r közül kell választani a fidesz szerint, leegyszerűsítvén az egyszerűeknek.
Vagy a migráncs vagy a csúttigörény b@ssza szét az országot 50-100 évre...
csipetke
@cs.n.: 10:16 Hja,nekik könnyű! Nincs üldözési mániás,és ennyire hatalom és pénzéhes miniszterelnökük...
kukac50
Tuzson Nektek elég volt 8 év ahhoz,hogy tönkre tegyétek az országot!
Jó ha 50 év alatt helyre hozzák a megválasztott pártok a Ti ámokfutásotoknak az eredményét!
Desischado
Azt már elintéztétek, tönkrevágtátok, kiraboltátok az országot! Nem kellenek ehhez a migránsok! Nem tudtok mást vartyogni? Már sokan torkig vannak a migráncs műsorral, bence! A nemlétező gerinced hol van?
Eladott Ország
Tuzson, azt a szart, amit a fidesz uralom/diktatúra okozott az országban, elég lesz eltakarítani, veletek együtt.
kissé felnőttem
ez látod igaz, és a riogatásotok szerinted ? hasznos volt ? és igazságalapja 0,00 % ezt is tudod ? ugyhogy rendszerszinten népriogatást játszotok mint az ovodás kölykök. És amit ti gyülöletkeltés képpen leadtok az is éppen 2100 -után is még hatással lesz a családokra ! ! !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.