Például a kormányfő elmeállapotáról, és egymás hogyléte felől érdeklődtek, ismerte el a volt miniszterelnök a Szegedi Járásbíróság épülete előtt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
Vigyazni kell, mert meg a vegen az is büntetendö lesz, ha valaki megkerdezi a masiktol: Hogy vagy? Illib diktaturakban minden elkepzelhetö... A kormanyfö elmeallapotarol viszont nem kell vitat nyitni, az mindenkinek ismert...
teuton
Vigyazni kell, mert meg a vegen az is büntetendö lesz, ha valaki megkerdezi a masiktol: Hogy vagy? Illib diktaturakban minden elkepzelhetö... A kormanyfö elmeallapotarol viszont nem kell vitat nyitni, az mindenkinek ismert...
karma1
@teuton: Gyurcsany nem rejti veka ala az orban elmeallapotarol szolo velemenyet, mar tv-ben, ujsagban is nyiltan megkerdojelezte azt, es javasolt neki mar gyogykezelest is.
Gyurcsany sem, Czegledy meg inkabb nem hulye, hogy fontos dolgokat vitasson meg sms-ben meg telefonon, hiszen lehallgatjak oket. (Jogtalanul persze, mert hivatalosan nem szoltak a lehallgatasrol).
Ha Botkaban el meg a tokosseg legalabb egy kicsit, akkor legalabb egy nyilatkozatban kiall Czegledy melle, mint Szeged varosanak eloljaroja, es mint mszp-s. (ha meg az, nem tom).
Hajra Czegledy, hajra Gyurcsany!...:o))))
karma1
Hahaha, de hogyha Gyurcsannyal valahol szoban elore megallapodtak, hogy mit fog mondani akkor, ha az iratok valodiak es bemutathatok a nyilvanossagnak, akkor polt akarmit csinal, az iratok akkor is veszelyesek es robbanhatnak, hiszen sehol sem talaljak oket...:o))))
Van egy olyan erzesem, hogy se polt, se orban nem alszik mar aprilis 8-ig...
Szerintem meg mar nem is pislognak, annyi bennuk a drog...:o))))
Veleda
Gyurcsány és Czeglédy arról beszélgettek, hogy a Budai mekkora nagy marha!:))
Nessy
Lehet, hogy soron kívűli ülésnapon megszavazzák a "felség sértés" büntethetőségét!
tudode
Orbán a MAGAMUTOGATÁSÁVAL annyit ártott magának, amelyre nem volt példa a VILÁGHÁLÓ JÓVOLTÁBÓL össze szerkesztve a RÉGI, és a mai O1G-ről
.
Mesél Orbán O1G-ről
.
www.youtube.com/watch?v=pqk-R2rWl3c.
.
Ha egy amnéziában szenvedő állampolgár BESZÉL ÖSSZE, VISSZA az még elmegy, de attól, aki KIHARCOLTA MAGÁNAK az ország vesztére az ÉLET, HALÁL címet, valódi demokráciában NEM HABLATYOLHATNA ÖSSZE VISSZA, ahogy a saját érdeke, a SAJÁTOS DIPLOMÁCIAI érzéke, és a pillanatnyi helyzete úgy kívánja!
.
Isten NEM VER BOTTAL, csak egy ilyen formátumú KÖZSZOLGÁVAL!
.
Különben Czeglédyvel kapcsolatban MIT KUKORÉKOLNAK akkor, amikor ZÁROLTÁK a bankszámláját, MI A TÚRÓBÓL TENNE ELEGET A KÖTELEZETTSÉGEINEK, ha lenyúlták a lóvéját??? Ezentúl BÁRKI KI LEHET TÉVE ennek a hadicselnek, ha SZORÍT A KAPCÁJUK!
.
Vixes ez a helyzet: GYAKORNOK JOG-ÁSZOK lóvére menő harca folyik GYAKORLÓ JOGÁSSZAL a F É L R E S I K E R Ü L T jogász államban, amúg MINDEN SZENTNEK MAGA FELÉ HAJLÓ TAPIZÓIVAL!
.
Amolyan BAGOLY MONDJA VERÉBNEK, hogy N A G Y F E J Ű ovis játék folyik 2006 óta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.