A Demokratikus Koalíció (DK) és partnerei azért dolgoznak, hogy visszatérjen a jogszerűség, a tisztesség Magyarországra – jelentette ki a párt elnöke hétfőn Szegeden.

Gyurcsány Ferenc a Szegedi Járásbíróság épülete előtt – ahol majd Czeglédy Csaba előzetes letartóztatása ügyében dönt a nyomozási bíró – tartott sajtótájékoztatóján elmondta, rend és igazságosság csak akkor lesz az országban, ha ez a "mérhetetlenül korrupt, alapvetően köztörvényes hatalom megbukik".

Gyurcsány szerint a kormány és a kormánypárti sajtó politikai kérdést csinált a Czeglédy ügyből

MTI Fotó: Varga György

A pártelnök úgy fogalmazott, "Orbán Viktor és pártja gyáva" mert a politikai küzdelmet azon kívüli eszközzel, az igazságszolgáltatással kívánja befolyásolni.

Amikor arra próbálják rávenni Czeglédy Csabát, hogy hamisan tanúskodjon, bűncselekményt követnek el. Nem fog következmények nélkül maradni, hogy "Orbán átkozott rendszerével szemben küzdőket hamis tanúzással próbálják befeketíteni" – hangsúlyozta Gyurcsány Ferenc.

Az új demokratikus kormány nem fogja megengedni, hogy "mindaz a gazemberség és jogtalanság, amit megtettek" következmények nélkül maradjon – mondta a politikus. Hozzátéve: ezek a következmények azonban jogszerűek és jogállamiak lesznek.

Gyurcsány Ferenc kifejtette, bár Czeglédy Csaba látszólag egy köztörvényes büntetőügy, de a kormány és a kormánypárti sajtó ebből politikai kérdést csinált. Minden alap nélkül azt a hamis látszatot kívánják kelteni, hogy Czeglédy Csabának köze van a demokratikus pártok finanszírozásához, gyanúsítása mögött tiltott pártfinanszírozás is ott van.

Czeglédy Csaba és társai ellen bűnszervezetben, üzletszerűen, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette miatt folyik büntetőeljárás. A gyanú szerint a Czeglédy Csaba vezetésével létrejött bűnszervezet 2011 és 2017 között olyan céghálózatot alakított ki, amely diákmunka közvetítéssel foglalkozott. Céljuk az volt, hogy a bűnszervezet élén álló és a Human Operator Zrt.-hez köthető személyek, az azt követő szinten lévő közvetítő cégek, illetőleg a céghálózat alján levő és strómanok által vezetett kilenc iskolaszövetkezet segítségével a diákmunka közvetítés után járó közterhek megfizetését elkerüljék. A gyanú szerint a bűnszervezet 6,294 milliárd forint vagyoni hátrányt okozott az állami költségvetésnek azzal, hogy az iskolaszövetkezetek az általános forgalmi adót, illetve a személyi jövedelemadót nem vallották be, vagy ha be is vallották, azt nem fizették meg.

A Csongrád Megyei Főügyészség január 26-án újabb nyomozásra jelölte ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-alföldi Bűnügyi Igazgatóság Csongrád Megyei Vizsgálati Osztályát. Az eljárásban újabb bűncselekmény az öttől tíz évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegetett gazdasági csalás bűntettének megalapozott gyanúja merült fel.

A politikust független képviselő-jelöltként csütörtökön délután vették jogerősen nyilvántartásba a Vas megyei 1-es számú választókerületben. Ezért az ügyészség döntött a nyomozás felfüggesztésesről, megszüntette a gyanúsított előzetes letartóztatást. Miután a legfőbb ügyész indítványára – mely az újabb bűncselekményre is kiterjedt – a Nemzeti Választási Bizottság jogerősen felfüggesztette az országgyűlési képviselőjelölt mentelmi jogát az ügyészség a nyomozás folytatását rendelte el.

Czeglédy Csaba (Éljen Szombathely!-MSZP-DK-Együtt) szombathelyi önkormányzati képviselő, ügyvédként az MSZP és a DK is jogi képviseletét is ellátta több ügyben.

(MTI)

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@keresztapa: Most a 2006-os csürhéről beszélsz??? Mert azok valóban a rendőrökre támadtak..és köszönjétek a Fletónak hogy csak gumilövedékek repültek...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
keresztapa
A DK bohóc mindent mondhat, ő már csak a voltak leszereplője, csak még rugdossa a port, a köz szemébe, hogy ne lássanak... Saját házába befogadta a gazdasági jólétre jogosultakat, az ország kerítés rugdosóit, rendőrségre támadókat... ez lenne a DK demokrácia szabadsága?
Pálinkás Pál
@keresztapa: Most a 2006-os csürhéről beszélsz??? Mert azok valóban a rendőrökre támadtak..és köszönjétek a Fletónak hogy csak gumilövedékek repültek...
Köb Jani
Haladó nemzeti hagyományunk emléke... még erősen él a tudatunkba... emlékképünkbe az az állítás, hogy aki hazudik az lop is, a lopás védelme őneki erkölcsi kötelezettségként van törvényesítve, hiszen a pártjának titkolt pénz küldőjét mentesíteni kell. Különben is igaz, nem politikai bűnöző, hanem gazdasági.
quadrocopter
Bravó!

2011 -2017 közötti "... az iskolaszövetkezetek az általános forgalmi adót, illetve a személyi jövedelemadót nem vallották be, vagy ha be is vallották, azt nem fizették meg."

6 évig nézte a NAV, hogy nem fizetik meg és ezt semmilyen eljárással nem próbálta behajtani?

Ez a tény is a politikai motivációt támasztja alá!
tudode
Nem az első csali Czeglédy a CÁPÁNAK Császiékon túl, de valahogy a CÁPA képtelen elkapni áttételesen a C É L S Z E M É L Y -t, ha belegebed akkor sem, pedig ahol KERESGÉLNI kellene az "csak" ezer milliárdokban mérhető, de NAGYSÁGA miatt nincs a számonkéréshez JOGSZABÁLY, V mi a turulmadár van, tán EGYIK SZARKA NEM VÁJJA KI A MÁSIK SZARKA SZEMÉT
.
www.sztarklikk.hu/kozelet/orbanek-eddig-4-ezer-milliardot-loptak/318755
.
Nem kell sms-ezni, telefont lehallgatni, T É T E L E S E N kb. 2017. januárig ennyi kár érte a társadalmat, mivel a MUNKAESZKÖZÜKKEL kézen, közön CSÓRIKÁZTAK/NAK!!!
.
human
Választókerületekre bontva a jelenleg esélyes jelöltek:
taktikaiszavazas.hu/valasztokeruletek
Itt pedig elmagyarázzák hogy is működik a választási rendszer:
www.youtube.com/watch?v=8irysRuux0Q
jelöltek (országos, egyéni):
www.valasztas.hu/orszagos-listak
www.valasztas.hu/egyeni-jeloltek
vadnarancs
@keresztapa: Te a Petra-féléket kedveled? Vagy homár vagy? Ki a nagyobb bűnös? Aki egy háború elől menekülő családot fogad be, vagy aki uszította a birkáit 30 éven át milliárdos károkat okozva? Köszönjétek Fletónak barmok, hogy itt okádhatjátok az epét és nem lett 2006-ban kiirtva a mocskos fajtátok!
Köb Jani
@Pálinkás Pál: Olvasd már többször át:Saját házába befogadta a gazdasági jólétre jogosultakat,...Nem menekültek lettek írva.
keresztapa
@vadnarancs: Vélelmed pusztán a gazdasági menekülteket támogató, brutális pénztömeg, várományosa ként, nemzetellenes... törpe DK-s... vér kommunista. " Köszönjétek Fletónak barmok, hogy itt okádhatjátok az epét és nem lett 2006-ban kiirtva a mocskos fajtátok!ˇ" Írtad ma 13:56 - ra Gyilkos törekvésed próbáld meg pórázon tartani, mert közel állsz a gyanúsítottak-hoz...
Csizmás Kond
...ja persze mert akit csíp valami az vakarózik...
iluminati
@Pálinkás Pál: igazad van... melyik párt váltotta ki a kordon bontást.. ki kell próbálni mit tesz a rendőrség hasonló helyzetben... Cukorkát osztogat???
Pálinkás Pál
@iluminati: véleményem szerint akkor Fletó puhányan kezelte a dolgokat,akkor kellett volna a mangalicáékat elintézni,megkíméltük volna az országot ettől az ámokfutástól ami 7 éve folyik!!!
keresztapa
@Pálinkás Pál: ..A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke, vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja.
MSZP:, DK és a többi nemzet ellenes csoport. Ismerté váltak, a nemzet nem kér többet uralkodásukból..
Béla333
Ki olvasta a HVG cikkét?:
"Parászka Boróka: Fidesz–DK-koalíció Erdélyben"
hvg.hu/hetilap/2018.09/201809_fideszdkkoalicio_erdelyben

A cikk maga csak a lapból olvasható! Röviden:
A Fidesz korábban tolta a milliárdokat Erdélybe, ott is építve a Fidesz hű oligarhákat, amit az ottani magyarok is láttak. Eléggé elítélték ezt a dolgot, nem volt népszerű a sok pénz ellenére a Fidesz.
Ekkor jött Gyurcsány a határon túli magyarok szavazójogával és a Fidesz ellenes hangulat egyből megváltozott. Most már Gyurcsány kampányának hála Fidesz szavazók lettek.
A cikk szerzője erdélyi magyar újságíró, a helyi viszonyok jó ismerője.
Gyurcsány megint besegített a Fidesznek!
kereső
@Béla333: Bélám,még Prohászka Boróka irása sem kell ahhoz,hogy tudjuk azt 2014-ből ,hogy az erdélyi szavazók 98%-a a fideszre szavazott.Pedig akkor még Gyurcsány nem is kampányolt az állampolgársággal.Hogy lesz ebből választási együttműködés?Hm...,vagy szerinted inkább maradjon a fidesz.Érdekes,hogy még most is gyurcsány,meg dk-fütyisz meg szinte soha.Provokatőrnek tetszik lenni?,vagy mi van?
Az lmp támogatja a kettős állampolgárságot-hogy áll Erdélyben a népszerűsége?Azt is gyurcsány szúrta el?
kereső
És még egy dolog: Vona Gábort a minap ,ha jól olvastam elhajtották Erdélyből, pedig Ő tényleg mindig a kettős állampolgárság hive volt kezdettől fogva.Akkor ez,igy hogy?És az lmp-is az lett,kicsit módositva 2011-es álláspontját-akkor miért nincs szavazó bázisa az lmp-nek Erdélyben? Ja ,persze gyurcsány a hibás.
Még egy dolog, gyurcsány nem mondott mást 2004-ben sem a kettős állampolgárságról.Itt inkább másoknak kellene magugba nézni, hogy ki csinált menet közben azt a bizonyos alsó felét a szájából.Ez éppen a fidesz,és...
Béla333
@kereső: 19.45
Elfogult vagy! A Fideszt ugyanúgy ostorozom, mint a maffiatársait!
A HVG cikk nem 2014-ről szól, hanem arról a szimpátia, szavazási hajlandóság változásról, amit már megint Gyurcsány fellépése váltott ki és a Fidesz nyert vele.
Választási együttműködést az LMP szeretne, én nem szeretnék a DK-val sem és az MSZP-vel sem. Az a sok mocsok, amit a DK-sok az elmúlt években szórtak igaztalanul az LMP-ről ezt hozta ki belőlem. A mocskolást ráadásul nem állították le, pl tegnap sikerült Manhattan szarkeverésének köszönhetően jól megbeszélni, hogy ki mit gondol a másikról.
Felesleges volt az LMP-nek nyitni az ilyen szimpatizánsokkal rendelkező pártok felé.
Olyanok, mint a Fideszesek!
Béla333
@kereső: 19.55
Megint azt játszod, mintha nem értenél magyarul?!
Tehát:
Gyurcsány azzal, hogy bedobta ezt a határon túliak szavazati jogának a kérdését a kampányában annyit ért el egyedül, hogy a bizonytalan, a Fideszes erdélyi oligarha építésétől viszolygó erdélyi magyarok teljes mellszélességgel a Fidesz felé fordultak.
A helyett, hogy az ellenzék megpróbált volna szót érteni velük.
Ez a lépése volt az, ami megint, újfent a Fidesznek volt a legjobb!
Remélem érted!
mackoka46
Na most Feri nagyon mérges vagyok rád ! Ugyanis neked le kellett volna lakatoltatni az egész geci galerit, amikor felgyújtották a TV székházat. Tessék itt van futkoshatsz, magyarázkodhatsz.
kereső
@Béla333: Béla ne terelj.Jó? Tudom Gyurcsány a hibás, azért is ,hogy hó esett.De éppen 2014-ről is szól.Nem fogok bele menni Veled parttalan és sehova nem vezető vitába,mert nem tudsz tárgyilagos lenni,ha gyurcsányról-és a dk-ról van szó.Ez már fóbia nálad, erősebb mint a fidesz irányába.
Mondjuk,úgy nem érdekel,hogy Te kivel milyen vitáb "mocskolódásba" keveredsz, hagyj ki belőle.Nekem van egy véleményem,Manhattan-nak is.Én tiszteletben tartom az övét,mintahogy ő az enyémet.
Én csak egyet mondhatok- tartom magam ahhoz,amit jó néhány nappal ezelőtt leirtam: a "pofa súlyba" nálam,önkorlátozás-hátha kialakul valamiféle megegyezés a fidesz leváltása érdekében.Ajánlom Neked is ezt.
kereső
@Béla333: Béla,nem fogok belemenni Veled parttalan vitákba.Te itt,és most provokálsz.Lelked rajta.Én erre nem vagyok vevő.
Ugyhogy :Pá!
Béla333
@kereső: 20.03
Terelni nem én terelek, a HVG cikkről, Gyurcsány Fidesznek kedvező lépéséről te nem vagy hajlandó konkrétan beszélni, a te dolgod. Csak akkor ne gyere azzal, hogy én terelek, amikor éppen hogy te teszed ezt.
Ez is olyan Fideszes szokás!
Téged nem vontalak bele a tegnapi vitába, csupán meg akartam neked magyarázni, hogy miért ellenzek bármiféle együttműködést az ilyen szimpatizánsokkal rendelkező pártokkal, mint a DK vagy az MSZP.
Nem most kellene hallgatást fogadni, hanem a teljes 4 éves ciklusban kellene korrektnek lenni. Akkor nem is kellene izgulni, hogy leváltható-e a Fidesz?!
Természetes lenne!
kereső
@Béla333: Béla utoljára!-azóta hallgatok,amióta úgy tűnik/tűnt,hogy érdemi eszmecsere,megegyezés?kezdődhet a pártok között.És igen,ha erre sor kerül,érdemi eredményekkel Szél Bernadett nagyot fog nőni a szememben! Csak a fideszt "szólom" meg azóta.Keress vissza!
Béla333
@kereső: 20.17
Valahol azért dícsérendő a fogadalmad, csakhogy te egy vagy a sok közül!
Ha van száz mocskos szájú és erkölcstelen, mocskolódó, gonosz DK-s mondjuk itt a propin, azok ugyanúgy semmissé teszik a te "nemes" szándékodat, mint ahogy elsöprik az én érdemi párbeszédre való törekvésemet. Az nem megy, hogy az egyik DK-s normális, de 100 másik meg szellemi és erkölcsi selejt! Én nem tudok szelektálni köztetek, ezt nektek kellene egymás közt lerendezni! Van remény, mert hébe-hóba találkozok normális DK-ssal is!
kereső
@Béla333: Béla ,erre majd visszatérünk választások után.Most csak annyit,hogy nem kell ahhoz dk-s nak lenni,hogy tárgyilagos tudj maradni egy -egy politikus megitélésénél.Vedd,úgy ,hogy én gyurcsányt nem tartom "patás ördögnek"-mint a fidesz-és te, és nem tartom Szél Bernadettet Szélikének!Remélem érthető?
Béla333
@kereső: 20.32
Rendben! térjünk vissza a választás után. Annyit tudok én is vállalni, hogy csak akkor veszem fel a kesztyűt, ha úgy gondolom, látom, hogy az ilyen DK-s bennfentesek (Manhattan) az LMP-t igaztalanul mocskolják!
De akkor felveszem!
Egy dolgot szomorúnak tartok: ha valóban normálisan gondolkodsz mondjuk Szél Bernadettről, akkor miért teszed szóvá, ha mások meg igaztalanul mocskolják?!
Félsz, hogy a csorda letarol?
Béla333
@Béla333: 20.43
...miért NEM teszed szóvá ...
kereső
@Béla333: mert sokszor nem igaztalan a vád!/nem mocskolódás az!/
Béla333
@kereső: 20.47
Ne ragozzuk tovább!
De kritikát meg lehet úgy is fogalmazni, hogy nem páros lábbal szállunk bele a másikba!
Persze ehhez egy kis kultúra is kell...
Desischado
Gyurcsánynak igaza van, ez koncepciós per, mert félnek Czeglédy Csabától és tőle is. "Ha én egyszer kinyitom a számat! Ha én egyszer elkezdek beszélni!"
vadnarancs
@keresztapa: TE vagy a vérkomcsi te faszparaszt... TE meg a kondád. El lesztek takarítva!
Pálinkás Pál
@keresztapa: Nos...akkor vajon miért is ül a fidesz padsoraiban a sok régi kommunista??? Nem sorolom most fel őket,megtette más helyettem jó sokszor már!!!Vagy szerinted a fideszes komcsi az jó komcsi,aki nem az meg emberiség ellensége???Hoztad a megszokott orbánhívő nívót...Maskor mielőtt leírsz valamit döntsd el mit akarsz vele mondani,és lehetőleg némileg járj utána!!! Mert így a szösszeneteidnek oyan agitprop hatása van,értelme meg semmi!!!
patyuka
@Shikari: Ezzel a baromsággal már csak a 'nagyonhüjék' sikeresek a sajátjaik körében! Merthogy nem a kettős állampolgárság megadásával kapcsolatosan hangzott el, és nem Gy. F., hanem Kovács László tett fel egy pikírt költői kérdést, akkor, amikor Orbán V. - a totális beégést elkerülendő - az eredetilek csakis a magyar származásúaknak szánt munkavállalási kedvezményt kiterjesztette valamennyi román állampolgárra, mert azt a román állam diszkriminatívnak tartotta, és nem engedte volna a kihasználását! Az elferdített és inkriminált mondat pedig ilyesformán hangzott K. L. szájából: 'Miféle magyar származásúaknak szóló/adott kedvezmény az, amelyiket mind a 23 millió román állampolgár igénybe vehet?' Na, milyen? Semmilyen! '
kukac50
Politikai foglyot csináltak Czeglédy Csabából!
A történelem könyvekben hősként fog bekerülni,még Orbánra a kutya nem emlékszik addig Czeglédyt hősként tanítják az iskolákban.

A cége kellene valamelyik Fideszesnek!
keresztapa
@vadnarancs: @Pálinkás Pál: Valódi vérbeli Kommunista is kimoshatja a száját ha van fogkeféje fogkrémje, de a vérkommunista ezeket nem ismeri, azért bűzlik a szájuk az alpári szavaktól.Soha nem tudnak nemzettel együtt élni, csak ellene lenni.Ez hűen tükrözi a kommunistát.@Pálinkás Pál: ..A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke, vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja.
MSZP:, DK és a többi nemzet ellenes csoport. Ismerté váltak, a nemzet nem kér többet uralkodásukból..
vadnarancs
@keresztapa: Nézd már meg kik a komcsik, te vakegér! Nyomod a süket vakert te szerencsétlen! Az orosz segg meg ízlik, a pártod tele ügynökkel, meg komcsival, de jó szokás szerint te komcsizol. Szánalmas balfasz!
quadrocopter
@Shikari: Csicskuci! Mi sem fogjuk soha elfelejteni a fél-ázsiai székelyeknek, higy nem itt élnek, de ide pofáznak!
F_Viktor
@keresztapa: Írod:
"Gyilkos törekvésed próbáld meg pórázon tartani, mert közel állsz a gyanúsítottak-hoz."

@Shikari: Írod:
"Lehessen megint szemeket kilövetni..."

Megfeledkeztek arról a tényről, hogy orbánék szerettek volna pár holtestet felmutatni a nyájból a nyájnak!

"Az egyik nyolcvan évre titkosított dokumentum szerint Nyitray András fideszes képviselő a 2006-os zavargások idején a tömegbe lövetett volna..."
hvg.hu/napi_merites/20110224_2006_os_zavargasok_fidesz_tomeg_eles_fegy

"...a rendőri állománynak olyan utasítása volt, hogy nem használhat fegyvert . Szeretném megkérdezni, hogy ez egy külön extra utasítás volt-e az adott helyen, az adott napon . Mert egyébként ez egy képtelenség .
A szolgálatban lévő rendőr az egyik olyan, aki egyébként, ha az ő életét és testi épségét fenyegető veszéllyel találja magát szemben, minden külön engedély nélkül használhatja a fegyverét, és akit mondjuk kockakövekkel hajigálnak - és higgyék el, hogy isteni szerencse, hogy ott nem halt meg egy-két rendőr, meg egy-két nem rendőr is, hozzáteszem, mert ott össze-vissza hajigálták a köveket .
Ha ez nem elég jog arra, hogy valaki használja a fegyverét, akkor itt nagy baj van."

www.parlament.hu/biz38/bizjkv38/HOB/0609191t.pdf (38. oldal!)
Pálinkás Pál
@keresztapa: Ez de szép volt...melyik Nemzethy gyülésen rágták a szátokba???/ most arról nem is beszélek,mutass egy olyan országot ahol bármikor elérték a valódi kommunizmus belépő szintjét is??/ Mondtam neked,tájékozódj mielőtt valami "nagyot" akarsz mondani..mert így egyre szánalmasabbra sikeredik!!!
keresztapa
@Pálinkás Pál: Kommunistáról van szó és nem kommunizmus szintről, hanem a szocializmus alapjainak lerakásánál, kommunista eszmét elsajátító elvhívőiről, azaz személyedről...mint vér kommunista eszmét két lábon hordó személyről és társaidról... Na de szópazarlás a valóságra való figyelemfelkeltés a valóságra, annál aki ideológiai beágyazással van értelme ellátva.
Pálinkás Pál
@keresztapa: Még jó hogy pont te mondod...a narancsos pártodnak a vezetősége másból sem áll mint volt KISZ titkárokból..MSZMP központi bizottsági tagokból..Fűszerezve pár büntetett előéletűvel/ habony,farkas.../ most ezek után van pofátok Nemzethynek hívni magatokat?? normális ember már hányingert kap a szó említésétől is!!!
keresztapa
@Pálinkás Pál: Már megint tévedsz, mi magyarnak valljuk magunkat, a magyar nemzethez tartozó személynek, nem idegen szívű, magyartalan, nemzetietlen globál, világinak.. . Ez az amit te soha nem fogsz tudni megérteni...Értelem, érzelem , és képzelet hiányába.
Pálinkás Pál
@keresztapa: Ezt a hülye dumát a Levente képzőben tanultad???Ki az a mi??? A Nemzeti név, a kokárda...a "debilitás" szinonímája lett miattatok a normális emberek között...
keresztapa
@Pálinkás Pál: Amikor felsejlik nálad...Értelem, érzelem , és képzelet, akkor megérted de ezen három összetevő megértése nélkül... sajnos képtelen vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.