Egy győri házaspár 2018. március 3-án délután Vinyéről indult kirándulni a Cuha-patak völgyébe. Túrájuk során sötétedéskor a hóesésben eltévedtek, és telefonon kérték a rendőrség segítségét.

A Zirci Rendőrőrs munkatársa egy dudari polgárőrrel közösen indult az eltévedt turisták felkutatására. A bejelentéstől számított egy órán belül megtalálták az eltévedt házaspárt, akiket elkísértek Borzavárig, ahol már ismerőseik vártak rájuk.

Egy győri házaspár eltévedt a Bakonyban a hétvégén, rendőrők találták meg őket

Fotó: bakony-erdo.hu

Egy férfi telefonált 2018. március 4-én 17 óra 22 perckor a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába. A bejelentő elmondta, hogy párjával reggel Pénzesgyőr külterületéről Bakonybél felé túrázni indultak, de eltévedtek és egy számozott vadászlesnél megálltak. A Zirci Rendőrőrs munkatársa egy hivatásos vadász segítségével beazonosította a férfi és a nő tartózkodási helyét, és bejelentést követő egy órán belül megtalálták őket. Ezt követően a bajba jutottakat a Pénzesgyőrben parkoló személygépkocsijukhoz szállították.

(Police.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Lehet, hogy csak a fiatal Kerényi Imre emléktúra útvonalát akarták bejárni. Állítólag azt két hétig keresték amikor elbujdokolt. Kár volt megkeresni, igaz akkor szegényebbek lettünk volna egy csomó alkotmány asztalával.
papa.49
Ezek nem ugyanazok akik a Mátrában tévedtek el vagy 3 hete ???
quadrocopter
A kesegyerekeket mikor "találják meg" a pintérek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.