Karácsony Gergely vasárnap elismerte, hogy laktanyákba akarják telepíteni a migránsokat – hangsúlyozta a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

Hidvéghi Balázs hozzátette: az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjének ezért most kell válaszolnia a bevándorlással, betelepítésekkel kapcsolatos kérdésekre.

Mint mondta, mindeközben több baloldali politikus kért ki adatokat a Honvédelmi Minisztériumtól a magyarországi laktanyákról. Emellett az is tény, hogy Brüsszelben a baloldali politikusok az összes bevándorláspárti és betelepítéspárti javaslatot megszavazták – fűzte hozzá Hidvéghi Balázs.

A fideszes politikus szerint Karácsony Gergelynek válaszolnia kell arra, hogy egyeztetett-e brüsszeli tisztségviselőkkel arról, egy esetleges kormányváltás esetén hol helyeznék el a migránsokat. Válaszolnia kell arra, hogy adott-e át Brüsszelnek információkat a magyarországi üres laktanyák befogadóképességéről. Ugyanis – mint Hidvéghi Balázs elmondta – az adatok szerint a laktanyák befogadóképessége körülbelül 10 ezer, s a legújabb brüsszeli javaslat szerint Magyarországnak éppen ennyi embert kellene befogadnia.

Hidvéghi Balázs felidézte: a szocialista Bangóné Borbély Ildikó korábban azt mondta, csak április 9-én, a választások után válaszolnak a betelepítéssel kapcsolatos kérdésekre. A Fidesz viszont most kéri a válaszokat Karácsony Gergelytől, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjétől – szögezte le a kormánypárti politikus.

(MTI)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
a laktanyák száma csak a lakosság előtt titok, a NATO nyilvánvalóan ismeri és számontartja. Ismerve a hazai börtönök túlzsúfoltságát ezeket most és közvetlenül a választások után sem lehet más célokra átadni. Kell a hely a bukott fidesznyikeknek.
vladimir putin
@Horizont: szerintem jobb lenne, ha egy propagandistával senki se állna szóba, hadd érezze a "nem törődést". Az sokkal degradálóbb, mintha visszaszólnál neki.
Pszichológiailag amikor nem áll szóba senki se vele, csak kiabál a semmibe, kellemetlen érzés egy idő után.
Kitartást hozzá.
Ja és szerintem add tovább.
quadrocopter
MTI...bruhahahahahaha...hihihihi...kínban van a Majd Telepiccsk be Ide iroda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.