A Fidesz-KDNP pártszövetsége az egyetlen politikai erő Magyarországon, amely képes és hajlandó szembeszegülni az egyre nyilvánvalóbban és egyre nyíltabban megfogalmazódó törekvésekkel szemben, amelyek fel akarják számolni a nemzetállamokat az európai unió keretei között – mondta Kövér László hétfő este Keszthelyen.

Kövér László szerint április 8-án arról döntünk, hogy Magyarország magyar ország maradjon-e
Fotó: MTI

Az Országgyűlés elnöke, a Fidesz választmányi elnöke a pártszövetség helyi lakossági fórumát megelőző sajtótájékoztatón azt mondta:

"a brüsszeli tervek szerint" egy olyan európai egyesült államokat szeretnének felépíteni, amelyek nemzeti kormányai "csökkentett hatáskörűek". Azokba az alapvető kérdésekbe sem szólhatnának bele, hogy "egyáltalán kik éljenek annak az országnak a területén, és kikre kelljen elkölteni a mindannyiunk által megtermelt adókat"

- jelentette ki Kövér László.

A parlamenti választásról szólva hangsúlyozta: a mostani választás az eddigiekhez képest is azért számít sordöntőnek és különlegesnek, mert nem csak az dől el, ki fogja a következő időszakban kormányozni Magyarországot. Még csak nem is az a kizárólagos tétje a választásnak, hogy "meg tudjuk-e őrizni" az elmúlt nyolc évben elért eredményeket onnantól, hogy 2010 után a polgári kormányzással "a szakadék szélétől visszarántottuk az országot" – jegyezte meg.

Ha "megnézzük az ellenzéki térképet", hogy "milyen politikusokat kínálnak a polgárok bizalmába", és hogy "mennyire nincsen semmilyen mondanivalójuk az ország alapvető problémáiról", akkor okkal aggódhatnak a választók, hogy "milyen kezekbe kerülne az ország, ha az ellenzék nyerné meg a választásokat" – mondta. Ennél is többről van szó:

"arról döntenek majd az emberek április 8-án, hogy Magyarország magyar ország maradjon-e

- tette hozzá.

Az európai egyesült államok kérdése nemcsak Magyarországot érinti, és nemcsak Magyarország van ennek a küzdelemnek az élvonalában, hanem a visegrádi négyek is. Látható, hogy egyre több ország választásában is ez a válik a kulcskérdéssé – vélekedett.

Az olasz választásra is hatással volt a migrációs helyzet

A házelnök megjegyezte, hogy a vasárnapi olaszországi választáson is azok az erők szerepeltek jól, amelyek a migrációs politikában kínáltak alapvető változást. Megfigyelhető, hogy Európa szinte minden országában az nyomja rá a bélyegét a választásokra, hogy megőrizhető-e az adott ország nemzeti-kulturális karaktere, és erre a politikai erők milyen választ adnak – fűzte hozzá.

"Minden becsületes francia, olasz, német, osztrák és magyar ember csak olyan pártra adhatja a voksát, amelyik ebben a kérdésben nem ismer kompromisszumot." Magyarországon márpedig egyetlen ilyen van, a Fidesz-KDNP pártszövetsége

- hangsúlyozta az Országgyűlés elnöke.

Manninger Jenő, a térség fideszes országgyűlési képviselője és jelöltje a sajtótájékoztatón azt mondta: tavaly nyáron egy "gyanús szervezet migránsokat akart táboroztatni" egy zalai faluban. Akkor is egyedüli képviselőként a polgármesterekkel közösen állt ki, ami miatt meg is hiúsult a táboroztatás.

Mint mondta, a körzetben biztosan folynak a tárgyalások a koordinált indulásokról, mert ugyan itt is összegyűjtötték az ellenzéki pártok a szükséges aláírásokat, "de nem látjuk, hogy a baloldal kampányolna". Szerinte "a Jobbik egyezkedik Gyurcsánnyal", aki a múlt héten is járt Keszthelyen.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A kalácsképű szőrős szájú előadta a Nagy Nemzethy Fosatóst, mert különben hogyan nem lenne magyar az ország? Idióta majom!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
így van, vagy végérvényesen Orbánia! =))
cikicakk55
Ugyan már Kövér bajusz! Mit halandzsázol össze vissza? Ki adott el 20.000 letelepedési kötvényt Araboknak,Afgánoknak,Muszlimoknak,Irakiaknak, Kínaiaknak,Törököknek, stb? Azt hazudták,hogy ötszörös szűrőn mennek át,még is elég sokról kiderült azóta,hogy pénzmosoda, fegyverkereskedelem,embercsempészet,dorg árusítás és beszerzés,forgalmazás, maffia támogatások,terroristák bújtató helyei az ország számukra. Na Ők nem veszik el a munkánkat,mert Több pénzük van,mint kéne és épp ezért jó nekik itt,mert tisztára lehet mosni. Ki hozott be fű alatt 1300 migránst,miközben a csapból is a soros terv folyik,miszerint az országunkat tele akarják pakolni idegenekkel,,idegen vallású és kultúrájú népekkel. Fiataljaink még is oda mennek dolgozni,ahová a migránsok is mennek.igaz,Ők nem dolgozni,de úgy látszik a Magyar fiatalok jobban félnek Orbántól és holdudvarától,mint a migránsoktól. Oly annyira,hogy eszük ágában sincs haza jönni. Sőt! Egyre többen készülnek elhagyni az országot,mert itt csak megdögleni,éhen halni,megfagyni,vagy a betegségbe bele halni lehet,mert nincs pénz gyógyszerre.Hazudsz te Bajuszos pojáca.Ti vagytok az ország legnagyobb ellensége és nem a migránsok és nem Soros. Innen még a mieink is menekülnek, a migrik meg csak átsöpörnének az országon. nyomorból nyomorba? nem hülyék azért,mert más a vallásuk.
nevemnick
Ali baba és családja nélkül az lesz.
Magyarország.
advocat
Lackó! Ugyan már késő, mert új országgyűlés jön. De úgyis nyertek - aminek nem örülök - és megszavaztathatnád, hogy kilépjünk? Bátorság. Vagy Viktor nélkül még ez sem megy?
quadrocopter
A kalácsképű szőrős szájú előadta a Nagy Nemzethy Fosatóst, mert különben hogyan nem lenne magyar az ország? Idióta majom!
papa.49
Nádfedeles ELVTÁRS Magyarország NÉLKÜLETEK LESZ mert ti csak ÁRTOTTATOK AZ ORSZÁGNAK !!!
tudode
Kövér pajtás az a GÁZ, hogy a FEJTŐL BÜDÖSÖDIK a hal/szarka, azaz attól, aki már az átkosban elkezdte a MAGAMUTOGATÓ, és gyűjtögető ÉLETMÓDJÁT (Soros kitartottja), és az MARADT, amit játszott a Szegény Dzsoni és Árnika c. MESEFILMBEN azt énekelve RABLÓK VOLTUNK, KÖNYVET VESZÜNK ...!
.
Repülős Gizit, és O1G-t "is" hasonló TEHETSÉGGEL áldotta/verte meg a sors, egyikük BUGYILOPÁS, másikukat a MUNKAESZKÖZE kísérti!
nem tibi
2018 .04.08 .
A római kongresszus 100 .évfordulója
kokopelli
Lassan már kezdem elhinni,hogy Európának Magyarország nélkül tényleg
csak "annyi lenne"!Az a sok buta fiatal meg egyszerűen becsapta magát,hogy
rongyos pár ezer €-ért elment az idegenbe tengődni! Szegények,majd meg jön
az eszük és felébrednek,hogy a pénz nem boldogít,de mi a ß@rnak vártunk o-
lyan sokáig? A trágár "bokorszájú" Vátesz csak tudja!!A holló mondja a szemé-
nek,hogy csecse...! ;-)
kukac50
Április 8-án arról döntünk,hogy elzavarjuk e ezt a Rasszista gyűlölet keltő uszító hazug társaságot! Arról döntünk,hogy nyugodt összefogó egységes országot akarunk e vagy hazugsággal félrevezetett elnyomott szegénységben tartott megalázott országot!
Aki a Fideszre szavaz az támogatja a csalást lopást elnyomást megalázást az országunk kifosztását! Ezt akarjátok Fideszesek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.