Gyurcsány Ferenc szerint a Fidesz azért akar bosszút állni Czeglédy Csabán, mert az ügyvéd perek sokaságát nyerte meg ellene. A DK elnöke Egyenesen című műsorunkban azt mondta: Czeglédy Csaba nem fog megtörni a börtönben, és hiába kérnek tőle terhelő vallomást rá, neki olyan dokumentumai vannak, amelyek a hatalmon lévőkre jelentenek veszélyt. „A helyzet az, hogy nem én lopok, drága uraim, hanem Orbán és veje közösen lop, köztörvényes bűnözők. Magyarországon először Orbán Viktor keveredik ilyen közel egy kézzelfogható súlyos bűncselekményhez, ha azt hiszitek, hogy el lehet takarni ezt az ügyet, ami sokkal inkább Orbán-ügy és nem Tiborcz-ügy, akkor tévedtek” – mondta a DK elnöke. Tekintse meg a teljes interjút!

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troll6
Nem bizony! Te csak lebontottad az MSZP-t, aztán majd lebontod a FIDESZ-t, majd a kerítést, aztán a saját érdekedben a koalíciót is 2018. április 8 után!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.