Idősebb P. László a bíróság előtt hosszasan sorolta az általa furcsának tartott körülményeket. „Orbán rendezte meg” – ezt állítja a körúti robbantással vádolt fiú családja. A fővárosi Törvényszéken P. László apját és húgát hallgatták meg – írja az mno.hu. A lány már vallomása elején kijelentette, hogy a merényletet nem a bátyja követte el. Mentő bizonyítékokról ugyan nincs tudomása, de ismeri őt, és ez alapján biztos ebben. A végén el is érzékenyült, de azt mondta, nem csak azért sír, mert a testvéréről van szó – ha más ártatlant látna a vádlottak padján, akkor is így érezne. Sosem csinált hasonlót, nem bántott senkit. Gyerekkorában ő védte azokat, akiket bántottak Ezzel szemben az apa egyébként arról vallott, hogy fiát annak idején kifejezetten biztatni kellett, hogy ne féljen legalább saját magát megvédeni, ha bántják. Fivére gyerekkorát úgy értékelte, jó gyerekkor volt, kivéve a szüleik évekig húzódó válását. Az édesanya szerepe is többször előkerült a tárgyaláson...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Kezdettol fogva ezt mondtam,... Elobb volt kint a tekes keszultseg, mint ahogy a robbantas megtortent... Hiszen mar akkor meg akarta hiusitani az oktober 2.-i szavazast...
Aljas egy pondro ez az orbanc...
karma1
Kezdettol fogva ezt mondtam,... Elobb volt kint a tekes keszultseg, mint ahogy a robbantas megtortent... Hiszen mar akkor meg akarta hiusitani az oktober 2.-i szavazast...
Aljas egy pondro ez az orbanc...
nezelodo
Csak nehogy kiderüljön, négy sarka is van a kerek erdőnek... Gyanúsan nagy és teátrális volt a felvonulás. Egy ilyen, más országban szinte láthatatlan szervezet, mint a TEK éppen csak pár száz sörös dobozt nem kötött a BTR-ek után, meg a szilveszteri trombitaszó hiányzott, ahogy ledübörögtek Karmacsra. A hozzáértők meg a hasukat fogták a röhögéstől.
Macskaszem
Már az is különös, hogy az anyjától egy közúti szondáztatás során szerzett DNS mintával azonosították be a fiát. Mért nem mentek egyenesen a fiúhoz mintáért? Mért kellett ilyen körmönfontan, feleslegesnek tűnő köröket futva megszerezni? Tán lestek rá a bokorból, hogy mikor megy el otthonról autóval, aztán uccu...Másrészt van egy csomó kamerafelvétel, nem igaz, hogy mind olyan sz@r, hogy nem lehet hasznát venni.
Yoda69
@Macskaszem: Amit mutogattak a teveben kameras felvetel a robbantorol, az koszono viszonyban sincs a valosaggal. Ket teljesen kulonbozo ember.
@karma1: orban szervezte a Teve elleni kopasz attack-ot is. Ettol az aljas gecitol minden kitelik. Mellesleg nem erzem orbant aggodonak a valasztasok kozelettevel, holott iszonyuban belepi ot a mocsok. Valamit tartogat a tasolyaban, ami onbizalmat ad neki. Attol felek nagy balhe lesz itt.
karma1
@Yoda69: En hallottam mar olyan fegyverrol, ami csutortokot mondott, es a ravasz meghuzojat repitette a levegobe,... Vagyis amennyire tultolnak valamit, annyira forditva is elsulhet a dolog.
Nem mernek ra fogadni, hogy le merne huzni egy kozvetlen tamadast.
De az, hogy a "pirotechnikai eszkozok hasznalatat" megengedi ujra a fanatikus - mondjuk inkabb balhezos ultrainak - ezzel hivatalosan akar fegyvert is ad ennek a csocseleknek. (Erdemes lenne utananezni, hogy mikor, melyik kormany alatt es miert tiltottak be ezeket a "jatekszereket" a magyarok. Nem hiszem, hogy orbanek tettek volna, mert o minden balhe legkozepen szeret lenni, csak ott erzi jol magat,...)
Borsodi
@karma1: Vissza keresheted mit írtam,az egészről.Ez annyira kamu mint az hogy meg találták a fegyvereket amivel a miniszter életére akartak törni! Kell egy bűnbak,azon csodálkozok,hogy még él ez a szerencsétlen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.