sorozatunk folytatódik. Úgy látszik érzékeny pontra tapintottunk rá, amikor a családvédelem ügyébe egy valós történetet ismertetünk. Az állatvédő család kálváriája se ért véget, és máris újabb üggyel keresett meg bennünket egy másik család. Ebben a történetben is az embertelen családvédelem túlkapása a tragédia okozója.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@Shikari: A világért eddig többet tettek az öntörvényűek, mint azok, akik szabályok szerint éltek, haltak, tapsoltak. A kényszerítők meg inkább haltak.
GeoCravker
@csipetke: A gyermekeket a legnagyobb traumák sokszor nem akkor érik, amikor feltételezik. S nem is feltétlenül ott. Nagyon sok nagyon szeretett gyermek él rossz körülmények között. Akkor is, ha a szülők nem alkoholista csirkefogók. Miközben nagyon sok státuszszimbólumból született, mélységesen elhanyagolt gyermek él megfizetett kapcsolatban.
Jelenleg nem ebben dolgozom, de a képzésben megismertekkel azért olykor "beszélgetünk" a neten
csipetke
@Shikari: 14:01 De ebben az esetben nem volt kitől-mitől védeni a gyereket,miután semmiféle veszély nem fenyegette.Ez csak a hivatal packázása volt,ez nyilvánvaló.
csipetke
@Shikari: 14.26 A te írásodban fura a jogállamiságról olvasni,miután ismerjük a pártállásodat. Szerintem a fidesz annyi törvényt áthágott,mint előttük senki,a jogot is elég sajátságosan értelmezik,mindig olyan jogszabályokat hozva,ahogy nekik jó.
GeoCravker
@Shikari: Mint írtam létezik a rendszerabúzus fogalma. Igen, ha a jogrend embertelen, akkor nem az emberekkel van kizárólag baj.
Jut eszembe, annak idején Jézus kifejezetten megszegte a jogrendet, nem véletlenül kapta azt, ami egy lázadó rabszolgának akkortájt kijárt.
Szerinted a római birodalommal konform heródesi jogrend, vagy Jézus liberálhumanista tanításai voltak emberségesebbek?
GeoCravker
@Shikari: Nem baj. A Te megnevezésed érdekel személy szerint kevésbé :-) Annak nevezed, ami jól esik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.