A Jobbikot faképnél hagyó politikus szerint tömegesen fognak az utcára vonulni a nemzeti érzelmû emberek. A Jobbik 2014-es európai parlamenti listavezetője nemrég otthagyta a pártot Vona Gábor politikája miatt. A független EP-képviselő a Magyar Időknek elmondta, hogy akik most hatalomra kerülhetnek az abszurd koordinált vagy csendben egyeztetett jelöltállítás révén, nyolc éven át brutálisan elfojtották a gyülekezési jogot. Ennek kapcsán egy történetet is felelevenített:Március 15-én közvetlen közelről fújták az arcomba a rendőrök a könnygázt 2009-ben, amikor már hivatalosan EP-képviselőjelölt voltam. Hozzátette, hogy ugyanez várna azokra, akik a migrációpártiak hatalomra kerülése esetén az első tízezer betelepített miatt az utcán próbálnának tiltakozni. Ezért szerinte a következő öt hét és az április 8-i országgyűlési választás sorsdöntő lesz a magyarság számára.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Szili Kati 2! Hányadik pártban is van? Szélkakas. Nekem az EP-nél sem tetszettek a nyávogos, affektálós felszólalásai. Nem volt hiteles már akkor sem! Az pedig nagyon kiábrándító,hogy hol ide, hol oda csapódik, mint egy lefizetett bérenc! Oda való,..az árulók közé!
desiro
Náci kriszti hiszti, olyan mint a legtöbb fideSSszopó szélkakas. lásd hende, bayer , bencsik tesók,
sorolhatnám reggelig.
Aki Én
Ez egy ilyen gyűjtő féle? Van már a fidesz körül minden.

,,az első tízezer betelepített miatt az utcán próbálnának tiltakozni."
Már betelepítettek több mint húszezret, mégsem tiltakoztatok!

Békemenetes Morvai az Origó cikkében. Ma már ennél szórakoztatóbb nem igen lesz.
mariaberta
Bajer elvtárs mellet sétifkáljon és ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.