Állami vagy önkormányzati tulajdonba kell kerülnie a XVI. kerületi Ikarus-gyártelepnek, nehogy ott "migránstámogató irodát, esetleg migráns-szálláshelyet létesítsenek" – mondta kedden, a helyszínen tartott sajtótájékoztatóján Kovács Péter, a kerület polgármestere.

Közölte, a lakosság zöme egyetért a képviselők döntő hányadával abban, hogy nem szeretnék, ha ilyen szervezet vagy szállás kerülne ide, ezért szerdán javasolja a képviselő-testületnek, hogy Szatmáry Kristóf (Fidesz), a kerület parlamenti képviselője bevonásával kérjék fel a kormányt, a felszámolás alatt álló gazdájától a terület kerüljön közösségi tulajdonba.

Forrás: MTI

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nocsak! Tán nem Széles Gáborban támadt nosztalgia az Ikarusra?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Valamelyik hordacsicska kinézte magának, csak nem volt hihető indoka az odaajándékozásnak. Nem maradt más, mint a "migri-hiszti"!
Aki Én
Ebben a megközelítésben direkt hálás vagyok a nemzeti Mészárosnak és a nemzeti vejnek, hogy felvásárolták a szállodákat és a kastélyokat. Amennyi migránst beengedett orbán, lehet, hogy már rég elfoglalták volna azokat.
papa.49
Brékó, brékó fiúk elkéstetek az Ikarus telephelyén a Margit utcában kb. 100 kft .működik. az épületeket rendbe hozták a környezete is megfelelő, gondoljátok, hogy szívest, örömest odaadják nektek tetvek ???
quadrocopter
@durbincs: Beültették, te majom? Olvasni sem tudsz?
Klubtag
@papa.49: ...megvannak az eszközeik és azt kíméletlenül használni is fogják annak érdekében, hogy "békés" egyességre bírják a tulaj(oka)t...nem ez lenne az első ilyen eset...
papa.49
@Klubtag: Pont tegnap jártam ott egy cégnél, az egész már egy pusztulat, kivéve azok az épületek amelyeket a kft. használnak, ott álltam meg a kocsival a volt ,,PRÉS ÜZEM előtt ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.