Olyan célokat tálalt lényegében újként Orbán Viktor keddi beszédében, melyek évek óta bebiztosított dolgok, vagy évek óta hangoztatottak. Ahogy közelednek a választások, úgy helyeződik egyre nagyobb fókusz az induló pártok programjaira, köztük is kiemelt figyelem övezi (övezné) a jelenlegi kormánypártok programját. 2014-ben úgy sikerült újra nyerniük, hogy a program lényegében kimerült a "Folytatjuk" szavacskában, és idén sem tűnik úgy, hogy sokkal kimerítőbb kampányolásba kezdenének - legalábbis gazdasági téren. Célokat, kevésbé megfogható, intézkedéseknek nem nevezhető pontokat viszont ismertetett Orbán Viktor a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági Évnyitóján, kedden.

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Kövér-Tahó László megmondta, úgy lopkodták össze a proramként bedobott ötleteiket, főleg a Jobbiktól!
papa.49
Sokkal inkább az érdekelne EZEKBŐL MI VALÓSULT MEG ???
SEMMI !!!
namihami
""a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági Évnyitóján""
Pont oda ment? Elképzelem a tüntető tömeget, ami az épületben fogadta. Csupa lázadó. És a rengeteg ""Orbán mondjon le!"" és ""Orbán takarodj!"" tábla.
Szegény Viktor, micsoda trauma lehetett ebben az ellenséges környezetben szerepelnie.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.