Ahogy azt nemrég megírtuk, Lázár János bécsi videója  – amely tegnap került ki Facebook oldalára – , ma délelőtt eltűnt a Miniszterelnökséget vezető miniszter közösségi oldaláról. Mostanra az is kiderült, hogy miért: a Facebook vette le a videót. Lázár János jelezte a Facebooknál, hogy tegyék újra elérhetővé Bécsben készült videóját.

Lázár János kedden látogatott Bécsbe, ahol egy szomorú hangvételű videót forgatott arról, hogy mi történt a város régi kerületével azóta, hogy odaköltöztek a bevándorlók. Lázár videója tegnap került ki közösségi oldalára. Sok kritika érte a videót, alatta kedden kommentháború tört ki, ma délelőtt pedig végleg eltűnt a Miniszterelnökséget vezető miniszter közösségi oldaláról.

Lázár János közösségi oldalán erről azt írta, hogy a Facebook törölte le a videót.

A posztban hozzátette:

Tisztelt Felhasználók! A bécsi látogatásom alkalmával készült videót a Facebook cenzúrázta és törölte. Azt gondolom, hogy ez sérti a szólásszabadságot és a szabad véleménynyilvánítás jogát. Ezen bejegyzésemmel is arra kérem a Facebook adminisztrátorait, hogy a videót tegyék újra elérhetővé.

Ahogy írtuk, az eredeti videóbejegyzésre rengeteg negatív komment érkezett. Valószínű, hogy több felhasználó is bejelentést tett a Facebooknál, és azért törölték le onnan a bécsi videót.

Lázár János hangsúlyozta:

jelezte a Facebooknál, hogy tegyék újra elérhetővé a bécsi videót.

A YouTube-on még látható a videó:

Forrás: Facebook/Lázár János

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Annyitisércserpákjános nem a videót TÉGED KELL TÖRÖLNI VÉGLEG !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Annyitisércserpákjános nem a videót TÉGED KELL TÖRÖLNI VÉGLEG !!!
iluminati
@papa.49: Én végig néztem a videót...ez tényleg rasszista videó...Így vélekednek nem csak a migránsokról hanem a szegényebb rétegről is..."pl a közmunkásokról" De mit képzel ez magáról...és az szegényebb emberekről...akiket ők tettek azzá...
papa.49
@iluminati: Erre csak azt tudom válaszolni adta a legbensőbb valóját egy tajtparaszt (a rossz értelemben) csak ilyen tud lenni, haragszik mindenre, mindenkire maga körül !!!
Erre mondták régen azt ,,Úrnak születni kell, a paraszt meg terem,, na és a cserpákjankó hol született a birkahodályba a kecske volt a dajkája, és mi lett belőle TÁSKAHORDOZÓ !!!
Miért mert ENNYITISÉRJÁNOS csupán !!!
iluminati
@papa.49: :-) Én 20 %-os jánosnak halottam..aminek szintén meg van a miértje...
papa.49
@iluminati: Az a kupaklaja volt Debrecenben Mr. 20 % tudomásom szerint ...
ila51
Majd ha MayFair szállodáiban a saját pénzén hetyeg , akkor mit szól ?
csipetke
Bizony,bizony! Nem kéne hülyeségeket hazugságokat tolni,és maradt volna a videó...
Commenter
@papa.49: Lázár: "sokkal több az utcán a szemét..." Igen hódmezővásárhelyi lúzer, te magad vagy a szemét azon az utcán. Es ist raus und aus für Dich und deine Partei..kapisch?!
1magyar
A tények makacs dolgok! De f@buk miért törli a valóságot?
cikicakk55
Végignéztem a videót! Én nem láttam szemetet szinte sehol.Miért nem megy végig Pesten is a Viii. IX, XI. kerületben? Ott sokkal több a szemét és a kutyaürülék. Én itt békésen és nyugodtan sétálgató embereket láttam. Nálunk nem sétálgatnak János,még akkor sem ha nem vernétek a nyálatokat miattuk,mert nem hülyék ezek,hogy a nyomor országában éljenek.Ezt az országot ti tettétek annyira tönkre,hogy itt nagyobb a szegénység,mint bár melyik másik Európai országban.A fiataljaink pont oda menekülnek, a migránsok közé,mert ott nagyobb biztonságban érzik magukat,mint itt a ti vezetésetek alatt.Egy ismerősöm 28 éve él Ausztriában.Azóta ott dolgozik már a két fia is.Ők nem miattatok mentek el,hanem a gengszterváltás utáni idők éreztették velük,hogy itt már Magyarországon csak lejtmenet lesz. Nos sajnos Ő beteg lett és elég sokat van az Osztrák kórházakban emiatt.Azt mondja,hogy szinte több a magyar orvos és ápoló(nő) mint itthon.Egyáltalán nincs olyan érzése,hogy idegen országban lenne. Jánosunk! Szerinted a Magyar emberek a hülyék,mert inkább a migránsokkal teli országokban menekülnek a szüleik,rokonaik mellől,mint hogy itthon maradnának és élnének az általatok teremtett békében? Ne hazudj János!
nevemnick
@1magyar: nem a valóságot törölte, hanem a rasszista megszólalás. Qrva nagy különbség. Ez olyan volt mintha a nyóckerben a romáknak azt mondanád, hogy ,,te sápadtarcú".
Nessy
Már sok évtizede élnek volt "jugoszláv" és török bevándorlók Bécsben.
Ott egy fejkendős nő nem ritkaság. Olyannyira nem érdekelt senkit az egész cili - buli, hogy még csak bámészkodni sem álltak meg!
Szeretném Bécs, vagy Prága "hangulatát" élvezni itthon!
Kookas
örülj hogy még csak cenzúráznak és nem ruháznak.pedig olyan szép szilvakék kezes lábasok
vannak hátha jól állna.
karma1
Szoljatok a meszi lolonek, az meg Zuckerbergnel is okosabb, majd o visszarakja,...
Rasszistazol b+, akkor ez az eredmenye,... A Facebooknak te a 647-ig lazar janos vagy, oszt jonapot.
Hellcat
Jani te köcsögláda...nem kéne rasszista faszságokat dumálni és akkor nem lenne törölve a videó...vásárhelyi ELIOS mutyival mi a helyzet?
karma1
@1magyar: Remelem, erted is amit latsz... Ausztria egy normalis orszag, es ok BEENGEDTEK a menekulteket, nincs veluk problemajuk.

Problemaja csak a magyar torpenek van veluk, hogy legyen ki ellen "harcolnia"
Csak nem azt a videot hianyolod, amiben orban elmondja az igazsagot a letelepedesi kotvenyekrol? A 20 ezer altala behivott megelhetesi bevandorlorol, az 1300 menekultrol, akiket szinten o fogadott be?
Mondd, te meg mindig nem erted, hogy ezerszazalekosan hulyitve vagy?
Allatira sajnallak.
En meg bementem a Vaci utcaban egy MAGYAR nepmuveszeti boltba, ahol egy ROMAN allampolgar a tulajdonos! ERTED??? ROMANNAK van olyan boltja Budapest legkozepen, ahol egy magyar SZAZMILLIOT is le kell, hogy egy uzletert lefizessen! mert olyan ertekes minden ottani uzlet. Honnan volt annak a romannak erre penze? (Csak egypar szot tudott magyarul. A fiaval tudtam csak ertekezni angolul.)
Es ugyanebben a gyonyoru, vilagvarosi utcaban a hajlektalanok a kapu alatt foztek, ott dekkoltak a kapualjakban, es 4 nyelven volt kiteve a keregeto papir elejuk! Na AZ, ... AZ nyomor volt...
desiro
lézeres jani Bécsben vendég voltál tartsd be a szabályokat!
Ti írtátok a plakátaitokra amit, hát a fagyi néha vissza nyal köcsög.
karma1
@desiro: Nem ertheti meg a nemet kiirast, ...:o))) Bar ok annakidejen mar a hatarra kiirtak Parndorfnal: "Magyar Ne Lopj!"
quadrocopter
Így jártál, köcsög!
Nem mindehol vevők a migrizésre, köcsög!
Már csak a gengszterrezsimet kell végleg törölni!
csipetke
Az tökjó,hogy a you tube-on még látható a videó,mert így láthatja mindenki,mekkora hazugságokat tol Lázár...
kukac50
Lázárnak üzenem ne a Bécsi helyzetet mutogassa,hanem a kis falusi szegénységet oda menjen azt reklámozza.Mutassa meg azt,hogy az elmúlt 8 év alatt 4 ezer forinttal emelkedtek összesen a kis nyugdíjak.Mesélje el a falusi embereknek,hogy ebből a pénzből,hogy lehet villanyt vizet, kukát ,fizetni gyógyszert venni,élelmiszert és tűzifát. Nagyon sok Magyar is Bécsben lakik mert ott könnyebb a megélhetés,nincs gyűlölet keltés uszítás,
Sokkal nyugodtabb az általános légkör az emberek egymáshoz való viszonyulása is sokkal emberibb. Nincsenek Rasszista Fideszes gyűlölet keltő politikusok! Már ez is előny!
lusta
Mindebben az az érdekes, hogy idehaza ezerrel lehet nyomatni azt, ami a normál viklágban ˝sérti a közösségi alapelveinket˝.
Mikor üzenünek hadat a Facebooknak?
Mikor tiltják be a Facebookot?
A világ nem vevő a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk ás qurmányunk sértő mejegyzéseire és szívbaj nélkül elküldi őket a 3,14-ba. Lásd még az ENSZ biztosát.
Csak itthon, az egybites 300 forintos budiforradalmárok bólogatnak nagy megértéssel mindehhez. Igaz, ők még Hegyeshalomig sem jutottak el, nem még Bécsig.
CsipkeRózsa
Ami a szemetelést és a szabad véleménynyilvánítást illeti, mindkét témára igaz a közmondás: mindenki a saját háza előtt söpörjön.
advocat
Jánoska! Ha mindent kétszer mutatsz be, persze, hogy megunják. Ilyen minőséget talán még a facebok sem visel el. Ennyit erről.
advocat
lusta!
Te láttad, vagy neked is mondták, Mert én valahogy egy másik Bécset látok. Ha már arra járok. Megjegyzem, a Favoritent is ismerem. Tényleg sok az idegen. De nem zavarnak. Még este sem. És egy kormánytagnak már illik viselkedni. Diplomácia meg ilyen marhaságok. Tudod?
1magyar
@karma1: Azért a választások ott is megmutatták, hogy igenis van problémájuk az osztrákoknak a migránsokkal.
papa.49
Egy biztos ha átlépsz a határon már az osztrákoknál is nagyobb a rend, mint itthon de ha tovább mégy a németeknél még kínosabban ügyelnek a tisztaságra ...
Bécsben a cserpákjankó sétált az utcán és egyből ott volt ,,egy nagy szemét,, a járdán ))))))))))))))
kokopelli
@cikicakk55: Én voltam egy pár évvel ezelőtt kétszer (karácsonyi vásárra
általam meghívott házaspárral RaiJettel! Azelőtt meg a nejemmel párszor
csak úgy!Egész más a hangulat,(igaz Bpest fekvése szebb),mert ápolt ba-
rátságos és egyszerűen csalogató!Tele van már évtizedek óta külföldiekkel,
de soha nem éreztem magam kellemetlenül!
quadrocopter
Bruhahahaha...hihihihihi...az RTL videóriportban betűről betűre cáfolta Lézer-.Piszkos sunyi meséjét, egy idős bécsi högy szerint a bcs.-k zömét kelet-európaiak követik el!
Azannyát!
tudode
Megőrültek EZEK, hiszen O1G 2015-ben még óriásmecseteket akart építtetni,
.
------ Óriásmecset épül Budapesten és Debrecenben is
vigyazo.blog.hu/2015/05/15/ezt_a_hatalmas_mecsetet_epithetik_budapestre
.
----- Egy darabka Görögország magyar földön
www.szeretlekmagyarorszag.hu/egy-darabka-gorogorszag-magyar-foldon/
.
----- Saját temploma, bankja és újságja is van az itt élő kínaiaknak
index.hu/kultur/eletmod/2015/10/09/kina_kinai_negyed_kinaiak_magarorszagon_kicsi_orszag_kicsi_kina_hosszulepes_spektrum/
.
------ No Go zóna Budapest szívében, avagy a rettegés utcája – Gettósodunk
zarojel.hu/no-go-zona-budapest-hos-utca/
.
STB. STB.
.
Büntetésük az, hogy PATÁS ÖRDÖGÖT szolgálnak, minden gondolatát lesik, SŐT KEDVÉRE JÁTSZANAK, miközben ANNYIRA LEALACSONYODIK, hogy az kiábrándító!
Zeta
Csak azt nem tette hozzá a fehérember, hogy a sok " színes " le sem . . . nézte, annyira nem foglalkoztak vele.
De lehet nem tett jót a most alakuló osztrák magyar kapcsolatoknak sem!
quadrocopter
@Shikari: Csicskuczi! Csak a hülyéket, a többieket nem!
szép új világ
Ezeknek tényleg az agyukra ment a hazudozás. Most megint rúgott egy öngólt a Lézer Jankó a fide$$nek.
advocat
Ha legközelebb Bécsben járok, azt hiszem piréz leszek. Mert magyarul nem fogok megszólalni.
amaramaistanna
...törölték a videót, de az index éber volt, s megmentett belőle "valamit", és csak "kiegészítette"
Itt tudod megnézni:index.hu/video/2018/03/07/lazar_janos_bejelentkezes_becs_video/
Jó szórakozást!
karma1
Annakidejen a Propi is igy torolt tartalmakat, embereket errol az oldalrol, csak utana nem adott magyarazatot. (Na jo, elotte kb. 3-szor fenyegetett, de utana soikszor a semmiert kib@szta az embert a kommentelesbol).
Mara, mikor megvaltozott a propi tulajdonosa, mar akarmit lehet mondani, mert inkabb kivancsiak arra, hogy mit mondunk a trolljaiknak,.
Hat nem sok szepet - csak amit megerdemelnek.
Hofipisti
Ez a cécó a fideszes az előjáték a FB leállítására?
Rockxy
Vihar a biliben.
A fész persze hogy korlátoz, cukorberg is a nagy érdeket szolgálja, mert nem tehet mást.
A milliárdosok mid egy bilibe finganak.
karma1
@Hofipisti: Igen. Mint fentebb is irtam
terlasz
Jó alibi egy ilyen videó az asszonynál, ha kurvázni támad kedvünk Bécsben.
papa.49
Nem vitte magával a ,,paripa arcú,, kedvesét akivel Londonban, és Rómában is járt ???
szép új világ
Nagyon helyes, hogy vissza került a Facebook-ra Lázás videója. Hadd lássa ország-világ, hogy milyenek alakok vannak a magyar kormányban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.