Lázár János cenzúrázott bécsi migránsos videójáról Tuzson azt mondta, "ami tény és igazság, azt be kell mutatni".

Ahogy azt nemrég megírtuk, Lázár János bécsi videója – amely tegnap került ki Facebook oldalára – , ma délelőtt eltűnt a Miniszterelnökséget vezető miniszter közösségi oldaláról. Mostanra az is kiderült, hogy miért: a Facebook vette le a videót. Lázár János jelezte a Facebooknál, hogy tegyék újra elérhetővé Bécsben készült videóját. Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint a Facebook akarva akaratlanul beavatkozik a magyarországi választási kampányba.

A Lázár János bécsi migránsos Facebook-videóját firtató újságírói kérdésre Tuzson Bence szerda délután úgy reagált egy más témában tartott sajtótájékoztatón, hogy:

ami tény és igazság, azt be kell mutatni.

Szerinte egyébként

azzal, hogy a Facebook sértő tartalomra hivatkozva levette a videót, akarva akaratlanul beavatkozik a választási kampányba.

Lázár János kedden látogatott Bécsbe, ahol egy szomorú hangvételű videót forgatott arról, hogy mi történt a város régi kerületével azóta, hogy odaköltöztek a bevándorlók. Lázár videója tegnap került ki közösségi oldalára. Sok kritika érte a videót, alatta kedden kommentháború tört ki, ma délelőtt pedig végleg eltűnt a Miniszterelnökséget vezető miniszter közösségi oldaláról.

Lázár János közösségi oldalán erről azt írta, hogy

a Facebook törölte le a videót.

A posztban hozzátette:

Tisztelt Felhasználók! A bécsi látogatásom alkalmával készült videót a Facebook cenzúrázta és törölte. Azt gondolom, hogy ez sérti a szólásszabadságot és a szabad véleménynyilvánítás jogát. Ezen bejegyzésemmel is arra kérem a Facebook adminisztrátorait, hogy a videót tegyék újra elérhetővé.

A YouTube-on még látható a videó:

Arról, hogy mit szólt Bécs a videóhoz, ITT írtunk bővebben.

Tuzson: újabb brüsszeli kampányjelentés készült

A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerdai budapesti sajtótájékoztatóján arról is beszélt, hogy szerinte a Magyarországról szóló brüsszeli országjelentés egy újabb kampányjelentés. Brüsszel beavatkozik a magyar választási kampányba, a jelentéssel pedig az ellenzéket segíti – mondta .

Tuzson Bence szerint még a Facebook is beavatkozik a magyar választási kampányba

Fotó: MTI

Tuzson Bence szerint a brüsszeli jelentés célja a nyomásgyakorlás Magyarországra, a nemzeti kormány megbuktatása, helyette pedig egy "Brüsszelnek is elfogadható bevándorláspárti" kabinet, amely lebontaná a kerítést, és végrehajtaná a kvótákat.

A brüsszeli dokumentumról azt is mondta, hogy az "precedens nélküli beavatkozást" jelent a magyar választási kampányba. Szavai szerint a politikai jellegű jelentés "odadobott valamit a magyar ellenzéknek, hogy a következő időszakban legyen miről beszélni".

A hírek szerint az országjelentés elkészítésében magyar baloldali politikusokhoz közel álló emberek is részt vettek, például Magyar György baloldali képviselőjelölt fia, Magyar Gábor, aki egyébként Biszku Béla ügyvédje is volt – tette hozzá az államtitkár, elfogadhatatlannak nevezve, hogy egy ilyen típusú jelentés "egy ellenzéki képviselőjelölt ügyvédi irodájában íródjon".

Tuzson Bence azt ugyancsak elfogadhatatlannak tartja, hogy olyan szervezetek, mint például a Transparency International részt vegyenek e jelentés megalkotásában. Hozzáfűzte: a Transparency annak idején tiltakozott a kerítés építése ellen, a "Stop Soros" törvénycsomaggal kapcsolatban, és a magyar bevándorláspolitikát is folyamatosan támadta.

Az Európai Bizottság ismét beszállt a magyar választási kampányba – mondta –, és kettős mércét alkalmaz: az igazságszolgáltatással kapcsolatban például a jelentés kevesli az igazságszolgáltatási tanács jogkörét a bírák kiválasztásában. Ehhez képest Németországban és Ausztriában ilyen vagy ehhez hasonló testület nem is létezik, ilyen típusú garanciák nincsenek – hívta fel a figyelmet a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, megjegyezve egyébként, hogy az igazságszolgáltatás alapvetően nemzeti hatáskör.

Forrás: MTI

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Tuzson! Most hallottam, hogy a marslakók űrhajókat indítottak kis hazánk felé, hogy bele tudjanak telepatikus úton, Soros megbízásából avatkozni a választásba!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
tuzson! luzer hazudott, ezert lett letiltva a videoja. Nezz utana te barom!
nyanya001
Ha olyan magas lennél mint amilyen hülye vagy, a hónod alatt dörögne az ég !
justhpeter
Piros pont a facebooknak. Jogosan törölte Lázár videóját.
Nessy
Tuzson! Most hallottam, hogy a marslakók űrhajókat indítottak kis hazánk felé, hogy bele tudjanak telepatikus úton, Soros megbízásából avatkozni a választásba!
vladimir putin
@Nessy: várjál csak... soha nem is harcoltuk Keletázsiával, csak Eurázsiával.
Szóval már nem a Soros az ellenség, hanem az ENSZ.
A Soros soha nem is volt ellenség.
(1984)
Nessy
@vladimir putin: De az ENSZ is Soros kottájából játszik! Már megmondta valamelyik főokosunk!
Egyre gyakrabban jut eszembe Lucifer mondata Ádámnak!
Tragédia, nézd komédiának, és szórakoztatni fog legott!
Másképp ezt a pár hetet nem lehet elviselni. Csak sajnos a húsvétot is tönkreteszik Isten állatkái!
Főlökött
Tuzson Bencének rá kell jönnie, hogy vannak moderátorok, melyek jelzésre leveszik azon tartalmakat, melyek más személyiségi - avagy egy független és még tán demokratikus állam jogait sérti-sértené. Ez lehet, hogy számára újdonság, de ha a szomszédainknál kiverte a biztosítékot ezen megnyilvánulás, akkor nem is kellene ezen csodálkoznia, hogy eltávolították ! Ha erre sorosozik, avagy választási csalást - választásokba történő beavatkozást vélelmez, akkor viszont keresse meg kezelőorvosát - gyógyszerészét !! Nagy hírtelen !
Ismételten lézerkénk elnézést kérhet majd - mint már nem egyszer - többször, egy meggondolatlan - átgondolatlan nyilatkozata tárgyában és itt már az sem játszik, ha netán petikénk berendelné a nagykövetet, egy reggeli löncsre, hogy dumáljuk meg a történteket.

Tetszik tudni a züdet azért, hogy ne feledjük a pirosat, a pirosat pedig azért, hogy ne feledjük a kéket ! Szóval Bence, ha ideges lettél, szopogass kavicsot, ha más nincs, megnyugtat az is...
papa.49
Baromarcú Tuzson mi a puszta létedbe fogunk beavatkozni, hogy vége legyen !!!
csipetke
Hja,ha Lázár nem verte volna a fészbukon a nyálát az osztrákokat ócsárolva,akkor semmi gond sem lenne,így viszont felbőszítette a sógorokat.Lesz még ennek következménye,az tuti.Ezt bírta kiagyalni ez az észlény Lázár...Ezek a gazdaállattal valami egyforma cuccot tolhatnak,mert úgy tűnik,be vannak állva,mint a klinikai halál.Már rajtunk röhög a fél világ...
kokopelli
@csipetke: ne viccelj!A legutolsó reményét töröd össze a "normálóknak" azzal,
ha az osztrákok visszavágását jövendölöd! A "grátz-i ápolás volt a zemberek ki
nem mondott,de legfőbb álma!
vladimir putin
Szerintem a reménykedők eléggé át lesznek baszva.
Matematikailag sosem fog kijönni a kormányváltás ebben a választási környezetben.
F_Viktor
Egyértelműen jelezte a FB a tiltás okát:
"Úgy tűnik olyasmit tettél közzé, ami sérti a közösségi alapelveket.
Eltávolítjuk azokat a bejegyzéseket, amelyek faji, etnikai, nemzeti vagy vallási hovatartozás, szexuális irányultság, nem, vagy fogyatékosság alapján támadnak embereket."

Be lehet fejezni a nyavalygást, a mutogatást! Fa-jankó, hülye voltál, hülyeséget csináltál Vásárhelyen is a kampányban elbuktál, most a bécsi gyűlöletkampányod is csődöt mondott.
F_Viktor
Bencusnak üzenem, hogy alkalmazni kell a jó bevált maffia.módszerüket, meg kell venni őket, hogy ne tudjanak támadni, majd lehet ott is hazudozni kormánymegrendelésre!
Vegyétek meg a FB-ot, Brüsszelt, ENSZ-t, Sorost, a németeket és Bécset is!
kissé felnőttem
Fac ságokat ne tegyetek facéra mert ott is tán még él az ETIKA ha tudjátok mi a szó jelentése,
és nem hódolók ők, szolgáltatók, max bencécske kérhettek köszönhettek és ennyija meg megfigyelhettek minket és???letelik ám a mandátum Egyszer véget ér !!! és sok lesz ám a kérdés meg a kérdőjel ott és akkor.
tudode
Ilyen abnormális kormánya még nem volt ennek az országnak, mint "ezek" az O1G által elhasznált, KIZÁRÓLAG lejárt lemezű frakcióvezetőkből összeverbuvált akárkik, de hogy LÁZÁR, aki még a LEGÉRTELMESEBB közülük, erre a szintre megy le, az C S Ú C S!
.
Pedig a saját HÁZUK, ORSZÁGÁN IS LEHETNE mit seperni, nem 1 db papírzsebkendőt abban az országban, ahol ÁLDÁSOS TEVÉKENYSÉGÜK folytán a FELE ORSZÁG nélkülözik:
.
Tudják ezek a MONDVACSINÁLT "közszolgák", hogy
.
------- No Go zóna Budapest szívében, avagy a rettegés utcája – Gettósodunk
zarojel.hu/no-go-zona-budapest-hos-utca/

----- Óriásmecset épül Budapesten és Debrecenben is
vigyazo.blog.hu/2015/05/15/ezt_a_hatalmas_mecsetet_epithetik_budapestre
.
------ Egy darabka Görögország magyar földön
www.szeretlekmagyarorszag.hu/egy-darabka-gorogorszag-magyar-foldon/
.
------ Saját temploma, bankja és újságja is van az itt élő kínaiaknak
index.hu/kultur/eletmod/2015/10/09/kina_kinai_negyed_kinaiak_magarorszagon_kicsi_orszag_kicsi_kina_hosszulepes_spektrum/
.
Ez sem semmi, v VALAKIK
.
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--Wnm-H9ci--/6uk3msIDylfNGWB1s.jpeg

.
csipetke
@kokopelli: 18.39 Áááá,nehogymá külföldön kezeljék!Sokba lenne az nekünk,nem ér annyit a pacák.Majd gyűjtünk aláírást,hogy nyissák meg a Lipóton a sárgaházat,A hátulkötős muszájkabátot magamra vállalom,varrok neki egyet...:)
Aki Én
Ha ezt így folytatják, még a Shikari meg a Csizmas Koton is kifarol mögülük.
papa.49
@Aki Én: Azok soha míg hatalmon vannak !!!
Nessy
@papa.49: Hűségesek az utolsó fillérig!
desiro
"ami tény és igazság, azt be kell mutatni"
Lézer Jani hülye, tuzson bence hülyébb g. orbán viktor leghülyébb, lehet ezt még fokozni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.