Apokaliptikus jelenettel sokkolnak a nyitóképen, állítólag ez lesz, ha az ellenzék győz a választáson.

Fizetett hirdetéssel kampányol a kormány az ENSZ ellen

Múlt csütörtökön jelentette be Lázár János, hogy a kormány tájékoztató kampányt indít az ENSZ migrációs csomagjáról.

A szervezet azt akarja, hogy bontsuk le a bevándorlás útjában álló kerítést, folyamatosan fogadjunk be migránsokat, és fizessük a migránsok letelepedését és munkavállalását. A magyar kormány elutasítja ezt. Ragaszkodunk ahhoz, hogy mi dönthessünk a saját jövőnkről. Magyarország dönt, nem az ENSZ!

- olvasható a harcias üzenetben.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter elmondta: a kabinet a 12. pontban azt javasolja, hogy az ENSZ ne vezessen be kötelező előírásokat tagjainak a bevándorlással kapcsolatban.

Bő egy napja elindult egy fizetett videós kampány is, amelyben Szijjártó Péter keményen beolvas a Föld 193 országát (köztük Magyarországot is) tömörítő Egyesült Nemzetek Szervezetének.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
A migránshisztéria keltés nem más, mint figyelemelterelés a lopásaikról! " A kommunizmus tragédia, de az igazi ellenfél mindig a „nemzeti” jelmezbe öltöztetett képmutató kapzsi jobboldali." /Márai Sándor/
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
A migránshisztéria keltés nem más, mint figyelemelterelés a lopásaikról! " A kommunizmus tragédia, de az igazi ellenfél mindig a „nemzeti” jelmezbe öltöztetett képmutató kapzsi jobboldali." /Márai Sándor/
peterkelemen
Az Orbán-kormány tömény hazugságai a migránsokról. Szerte Európában tevékenykednek olyan szervezetek, amelyek támogatják és szervezik a bevándorlást. (Válasz: Európában már réges-régóta vannak menekülteket segítő szervezetek és egyházak is kivéve az Orbán vezette Magyarországot, ahol még az egyházak is menekültellenesek.) Magyarországra ez különösen igaz, többek között azért, mert bevándorlási frontország vagyunk. (Válasz: Hazugság. Nem vagyunk frontország. Csak az idén az Európába irányuló menekültek száma 60 százalékkal csökkent. A magyar-szerb határon már alig vannak menekültek.) Nem csak hazánk, hanem Európa határait is védjük. (Válasz: Hazugság. Egy 175 km-es kerítés eleve nem védheti meg Európát semmitől és senkitől sem. Ráadásul Európa határa nem Magyarországon van. Ezt illene tudnia egy kormánynak. Valamint Európa sem kérte meg Orbánt, hogy védje meg Európa határait.)

Ezen szervezetek tevékenysége gyengíti Magyarország biztonságát (Válasz: Nem gyengítik Magyarország biztonságát. Orbán gyengíti Magyarország biztonságát, aki titokban befogadott 1300 migránst + 20 000 külföldit telepített az Unióba az adócsaló Rogán-Habony offshore cégeken keresztül + több, mint 1 millió határon túlit szabadított az anyaországbeliek nyakára, akik között szekusok és bűnözők is vannak + tétlenül nézi, hogy ukránok tömegével jönnek át Magyarországra hamispapírokkal, akik magyar nyugdíjakat kapnak és Orbán szavazótáborát gyarapítják). A kormány ezért - a nemzeti konzultáció eredményeivel összhangban - elkészítette a Stop Soros törvényjavaslatot (Válasz: a nemzeti konzultáció semmilyen felhatalmazást sem adhatna a magyar kormánynak ugyanis az sikertelenül záródott.)
quadrocopter
Igen és csak ütemre, egyszerre lehet levegőt venni, kötelező benntartani 2 percig, továbbá mindkét lábbal egyszerre kell lépni, minden megyeszékhelyre 5 mecset felhúzása kötelező, az imához használt perszaszőnyegek áfáját el kell törölni, évenkénti kötelező Mekka-látogatás,a nnyi segítséget ad az ENSZ, hogy a Nap továbbra is keleten kel, de ha begurulunk, akkor nem nyugaton nyugszik, visznt a nemzethy mangalica helyett kötelező lesz a tevetenyésztés!
Szóval már az ENSZ is báncsa a magyarokat, mér csak a foldönkívüli illiberális civilizációkban bízhatunk!
peterkelemen
Már eleve hazudnak hisz az ENSZ soha nem dönt legfeljebb csak javaslatokat, megállapításokat tesz. Orbánék folyamatosan hazudnak mindenben.
RonaGyuri
elképesztő, hogy magukat emberszabásúnak képzelő emberek vevők legyenek erre a sületlenségre! =))
quadrocopter
@Shikari: Csicska! Nem az a hazaáruló, aki pénzért szavazatokat vásárol, vagy sunyiban telepít be "migriket" miközben nyálkasra tép a szutyok pofáját a "nem leszünk migráns országgal"?
Na nézd csak meg mégegyszer a fogalmat!
Lassan olavasd, hogy megértsd!
Nemzetáruló szervilis csicska!
rohács1926
PLAKÁTOZZÁTOK KI, hogy HADAT ÜZENÜNK AZ ENSZNEK!
A hívők rögtön minden bizonnyal belelkesülnek. Esetleg rögtön eufóriába esnek. Mert a demagógia már átmosta agyukat.
És hát minden szavazat számít.
Kakukktojás
@Shikari: „Ezen tények alapján arra sürgetem a Főtitkár urat, hogy kezdeményezzen tárgyalásokat e teher globális szintű megosztásáról. A nemzetközi politika minden fontosabb szereplőjének be kell fogadnia a migránsok egy részét egy világkvótarendszer részeként.” Orbán Viktor nem ellenzi az ENSZ kvótákat, hanem Ő is azok között volt, akik javasolták a rendszert!
F_Viktor
Ide is:
Hazugság, hogy az ENSZ bármit is ránk akarna kényszeríteni!
Az ENSZ nem képes senkire semmit rákényszeríteni!
Csak egyetlen olyan testülete van a szervezetnek, amely kötelező érvényű döntéseket hoz, ez pedig a Biztonsági Tanács! Ami ebben az esetben nem játszik!
ittott
@quadrocopter: bocs. hejeSSen: fődön kivül li
Hellcat
Az ENSZ nem kötelezhet senkit semmire...ez is csak egy kamu uszító fideszes szar.
cs.n.
@F_Viktor: Egyértelmű, de a pár szavas hazugságokkal simán megvezethetők a lájkolóik. Utánanézni, vagy elolvasni egy ilyen genya hosszú cikket ( index.hu/belfold/2018/02/27/kamuhaborunak_tunik_a_legujabb_fidesz-front ), ilyesmivel nem sokan vesződnek. Minek kételkedni a hatalom kamujában, sokkal egyszerűbb beszopni fenntartás nélkül. Igaz, ha mindenki ilyen felfogású lenne, még ma is a középkorban élnénk boszorkányperestül, hűbérurastul, stb. Bár a mostani vezetésnek valószínűleg nem sok baja lenne ezzel.
Nessy
Már a kulturális műsor plakát helyén is ez a primitív, nívótlan, gagyi óriás plakát virít.
Komolyan mondom, ennél még a hüvelygomba is szívderítőbb, és szinvonalasabb!
peterkelemen
Déli határ legfrissebb BMH statisztika. A Magyarországra érkezett menedékkérők számának alakulása január hónapban: 182.

Magyarul Orbánék védik a határt 182 embertől miközben Magyarországon tombol a bűnözés országszerte.

Szintén 2018 januári legfrissebb adatok.
- menekültként elismerés: 10
- oltalmazottként elismerés: 86
- befogadottkénti elismerés: 1
Összesen: 97

Orbán 97 migránst fogadott be csak januárban! Miközben azt hazudják, hogy megvédik az országot a migránsoktól, miközben azt hazudják, hogy ide bizony egy sem jöhet. Ennyit Orbánék hazudozásairól.
advocat
És ezek után rohadtul utálni fog minket a világ. Mert mi elhisszük ezt a dumát. Jó. Néhányan nem, de azok vannak kevesebben.
F_Viktor
@peterkelemen: Írod:
"Magyarul Orbánék védik a határt 182 embertől miközben Magyarországon tombol a bűnözés országszerte."

Ami kérdés még felvetődik, hogy az adófizetőknek mennyibe kerül ez a nem önzetlen védelem.
Ettől a 182-97=85 embertől!
justhpeter
Ez az egész védelmi hiszti akkor lenne igazolható, ha a migráns itt akarna maradni, de ilyen hülye migránsról még nem hallottam.
nezelodo
Viktorom! Ha már ilyen tragikus a helyzet, miért nem üzentek hadat az ENSZ-nek. Szívesen megnézném amint macsétával a kezedben, a tábori püspökök gyűrűjében rárontanál a kéksisakosokra a magyar hadak élén, talán még a nagyszerű Hende volt hadügyér is szolgálatba helyezné magát Szombathelyen erre az ünnepélyes alkalomra. Aztán a Semjén nagyúr fehér lovon belovagolna a legyőzöttek fővárosába. Hova is kellene menni neki? Majd a paci kitalálja, mert okos állat.
Pálinkás Pál
Valamiről elfeledkeztek libsik...ez a kép nem megrendezett,valóban ilyen csürhe áramlik Európába!!!Lehet itt pampogni rasszizmusról ,nácizmusról,attól még igaz marad,ilyen hordára sehol nincs szükség,de főleg az öreg kontinensen nem!!Aki annyira szívén viseli a sorsukat,nosza lehet kimenni hozzájuk,és megteremteni nekik ott a jólétet...ja hogy az nem megy,mert dologtalan here a jórészük,aki csak a segélyekért ácsingózik???
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Palika! Talán döntsék el azok az országok, ahova igyekeznek ezek az emberkék!
Nem kell majrézni, a zöme nem hülye,, nem akarnak itt maradni!
Akkor meg mi a baj?
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Ejha..eddig istenítettétek az uniót...az a helyzet hogy mi is polgárai vagyunk/még/ így sehol nem akarunk ilyeneket látni..Jut eszembe...a hivatalos libsi szlogeneken kívül linkelj már ide valamit,ahol az utca népe,egyszerű ember pozitívan nyilatkozik erről a...áradatról!!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Ott volt a Lézer videó ellenőrzésére készült RTL-s videó! Megnézted? A hir24.-en talán még megvan! Friss! Ajánlom!
Rajtad a sor.
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Te milyen videóról beszélsz???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.