Nemzetközi botrányt kavart Lázár János Facebook-on közzétett videója, amelyben a miniszter Bécs egyik utcájában állva azt állítja, hogy a város egyes... Nemzetközi botrányt kavart Lázár János Facebook-on közzétett videója, amelyben a miniszter Bécs egyik utcájában állva azt állítja, hogy a város egyes kerületeit ellepték a migránsok, emiatt piszkosak az utcák és nőtt a bűnözés. A Facebook néhány órán belül letiltotta a videót, mert a cég szerint a videó gyűlöletkeltő. Ez ellen meg a miniszter tiltakozik. Az ATV stábja is kiment Bécsbe, pont oda, ahová Lázár, de tisztaságot és németül beszélő menekülteket talált. További részletek a videóban

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
@RonaGyuri: Ekkorát hazudni már nevetséges. Elnézve a videóját de szép lenne ha nálunk lenne ilyen tisztaság a Bp. utcákon.
lampa laz
Az egész világ előtt lejárattad magad mint politikus b+, ha eszed lenne akkor most örökre eltünnél a köztudatból.
Pálinkás Pál
"németül beszélő menekülteket " ...Látom megint megtaláltátok a csomót a kákán...nem a kosz volt a lényeg a videóban hanem a migránshorda!!!Mellesleg elég kamuszaga van ennek a mondatnak...ja...és nem látom a cikkben az ATV videóját!!!
És niicsak hirtelen mit találtam frissen az atv.hu-n???
www.atv.hu/kulfold/20180307-keses-tamadas-volt-becsben-harom-serult
Biztos Jürgen nem birt magával,igaz???
Sziszifusz
Szerintem ennek a Lázár féle bécsi porhintésnek a valódi oka az lehet, hogy elfedje azokat a valóban létező disznóságokat, melyek komolyan befolyásolhatják az emberek választását, április 08-án. Amíg ez a központi téma, addig sem az Elios ügyben történt szerepéről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.