Ez a párt szerint nem lenne jó, hiszen ezek a városok a bevándorlás áldozatai. A Fidesz szerda délután reagált arra a nyilatkozat-cunamira, amelyet Lázár János bécsi videója okozott. Ez az az a videó, amelyben a miniszter azon szörnyülködött, mennyivel több bűnözés, a kosz és a piszok azokban a bécsi negyedekben, ahonnan „a fehér, keresztény osztrákok elköltöztek”, és a bevándorlók átvették az irányítást.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Elborult elméjű miniszterelnök remegése a hatalomért, vad tülekedés az ellopható pénzekért... A cél érdekében mindent elkövetnek.. Talán a felsorolt városoknak egyöntetűen ki kellene tiltani onnan ezt a hordát!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Aki Én: A tény az sosem propaganda...Londonban,Párizsban már lassan ritkább lesz a fehér ember,mint az a bizonyos holló!!!Én egy szót sem ejtettem a mangalica plakátjairól,tojok rá..de talán te is láttad a röszkei ostromot../élőben adták/ ..Nos...azt a csürhét beengedni??? Tényleg elment az eszetek??? Van neted..rá tudsz keresni,csomó videó van fenn ezekről az állatokról,még a jutubon is ,pedig onnan a libsik igyekeznek leszedni!!!
Pálinkás Pál
@RonaGyuri: A cigányhordákra gondolsz ??? Mert a kopaszok politikai megrendelésre dolgoztak...a cigók meg pusztán magánszorgalomból,és rendszeresen!!! Úgyhogy eléggé sántít a párhuzamod,mondhatnám elgörbült..Olyat még sosem hallottam hogy kopaszok lerohanták volna Mari nénit,és agyonverték volna a három tyúkjáért!! bezzeg a másik csoportulás...igaz nem számoltam,de az elmúlt 2 hétben itt a Propin közölt büncselekmények 95 %-át cigók követték el!!És képzeld mi lenne ha Rendesen leírnák mindenhol,és mindent!!!
tudode
A F E L C S Ú T I visszhang JÚDÁS PÉNZÉRT zengi énekét!
Aki Én
@Pálinkás Pál: Ez nagyon erős túlzás. Mint említettem számtalan ismerősöm él Londonban,Berlinben, Bécsben... Én is viszonylag sűrűn járok nyugatra.
Pálinkás Pál
@Aki Én: Londont említed...ahol még a polgármester sem angol???
Aki Én
@Pálinkás Pál: Ez majd akkor zavarjon, ha ott élsz. Ki a faszt érdekel a londoni polgármester, mikor van egy Tarlósunk meg egy orbánunk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.