Vona Gábor erdélyi szavazatszerző körútjának székelyudvarhelyi állomásán egy néni is felszólalt. Mint mondta, a 2014-es választáson családjának egyik része a Jobbikra, a másik pedig a Fideszre szavazott. Ám az elmúlt évek csalódásai után most szó sem lehet arról, hogy most Vonáékra is szavazzanak. Kiemelte, hogy idén a Fidesz kapja az összes voksuk

Forrás: hirstart.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@nyanya001: Az a baj, hogy OTT szavaz, csak eppen Magyarorszagra kuldi, levelben... Mig a nyugaton dolgozo magyaroknak akar haza is kell utazni a sajat korzetukbe, ha azt akarjak, hogy BIZTOSAN le tudjanak szavazni.
Finoman is azt mondom, hogy menjen ez a ven hulye a p..chaba
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Ha mar annyira rajong erte, mi a gyaszert nem jon Magyarorszagra elni?
nyanya001
@karma1: Szerintem meg ott szavazzon ahol él.
Amire szüksége lenne az a józan belátás, hogy ne ugasson bele
az életünkbe !
Nessy
Az ég szakadjon rá! Jöjjön ide, fizesse az unió legmagasabb ÁFÁ-ját mindenért, élvezze az egyre terjedő gyűlöletet, a remek egészségügy ellátást! Mennyi potya pénzt kapott, amit ami zsebünkből vettek ki?
RonaGyuri
ha annyira szükségük van rá: VIGYÉK!!! =))
karma1
@nyanya001: Az a baj, hogy OTT szavaz, csak eppen Magyarorszagra kuldi, levelben... Mig a nyugaton dolgozo magyaroknak akar haza is kell utazni a sajat korzetukbe, ha azt akarjak, hogy BIZTOSAN le tudjanak szavazni.
Finoman is azt mondom, hogy menjen ez a ven hulye a p..chaba
Clavigo
Már hányok a magyarul beszélő román bérszavazóktól.
karma1
@Clavigo: Es szerintem sokan nem is tudnak magyarul, csak talan a nagyapjuk, vagy a dedszuleik voltak magyarok, de trianon elvalasztotta oket...Az ajtatospofaju vadasz meghatottan jelentette be, hogy mar az egymilliomodik kettos magyar allampolgarsagot is kiadtak,...A szavazashoz szukseges lakcimkartyaval egyutt, amit a magyar hatosagok inteztek a masik ablaknal, mint ahogy az allampolgarsagi papirt kiadtak...
Sok bune van ennek a tetunek, de eleg sokan nagyon pontosan szamon tartjak azt. Konnyu lesz majd ezt a gyujtemenyt vadiratta alakitani
karma1
Volt ido, amikor nem rajongtak meg annyira a don padre-ert...se a futyiszert: annyira nem, hogy meg bayerzsotit se engedtek be Romaniaba...kb. 10 eve...
Boldog idok...:o))
dr. prédikátor
Hányinger kerülget ezektől a magyarul is beszélő láhoktól . Min a retkes kurva anyjának avatkozik be a mi ügyünkbe???Rohadjon el a nyelvük meg a kezük amiért ide szavaznak!!!Ingyenélő lejmoló tetvek!!!
Nessy
@karma1: De azóta van az a pénz, amiért a fotelba ülve "szavaznak" a mi életünkről!
Ha már annyira oda vannak értük a hívek, fizessék ők a levelezőtagozatosokat! Mint ahogy az egyházakat is!
nyanya001
@karma1: Ezek a sötétek döntik el az unokáink jövőjét !
namihami
@nyanya001: @Nessy: @dr. prédikátor: @karma1: @Clavigo: és a többiek...
A legnagyobb baj, hogy ezek ""el is mennek"" és szavaznak. Megkapják érte a 30 ezüstöt.
Viszont az itteniek, akik a kib@szásokat elszenvedik, azok otthon ülnek és a se..üket meresztik.
Na. erre adjon valaki választ, hogy miért???
karma1
@namihami: Ha tudnam, akkor mar mondanam azt is, hogy mit tegyunk ez ellen... De annyi oka van, hogy azokat nem lehet egyenkent megoldani...
Mindenkeppen menjen el szavazni MINDENKI!
görbetükör
Már bánom, hogy annak idején drukkoltam Csaucseszku bukásáért. :(
desiro
A mocsok bocskorosok mindig is ilyenek voltak, ingyenélő paraziták.
namihami
@görbetükör: És ehhez jöhet még a Brezsnyev is a Tito is és a csehszlovák góré (nem jut a neve eszembe), mert azok is ráncbaszedték ezeket a vereckei ""ősmagyarokat"".
görbetükör
@namihami: Tudod az a baj, hogy azt hisszük, csak ők ilyenek, pedig magyarok ők is. És a magyar sajnos ilyen. Valahogy mindig zsarnok diktátort engedett a nyakára butaságból, elfogultságból. Mert egymást marjuk itt is és ott is. Aztán ha a zsarnok teljesen ránk települt, ha fojtogat, akkor tudunk összefogni - de csak addig, amíg a zsarnok el nem tűnik. Aztán újra egymást marjuk és megint győz a butaság, az elfogultság, a megalkuvás.
A magyar már csak ilyen határon túl és határon belül. :(
Pálinkás Pál
Olyan hogy székely asszony,olyan nincs..főleg ha még szavaz is...az büdös szőröstalpú román!!!
namihami
@görbetükör: Hogy is van a régi mondás:
--Vegyél három magyart és azonnal négyfelé kezdenek húzni.
A Fidesznek ebből a szempontból van egy óriási előnye: a pénz.
És ezzel odakint lefizet, idebent (az utolsó időkben) pártokat alapít. Amik a választás után úgy halnak el, mintha sose lettek volna. És tulajdonképpen, nem is voltak. És ez a hülye honi ellenzék sikeresen képes önmagát kiherélni.
görbetükör
@namihami: A Fidesz legnagyobb előnye ez a széthúzás. És az ellenzéké legnagyobb hátránya is egyben. És minden nálunk kialakult rendszernek is. Csak akkor van "csend és nyugalom", ha kemény diktatúra biztosítja.
Ludmilla
mocskos éhenkórászok,de a történelmünk során min dig ilyen mocskok voltak,török,Habsburg,magyar,csak guruljon a pénz,szemétládák
Hellcat
A székely asszonyoknak elmeorvos kell meg az hogy távolmaradjanak szépen más ország belügyeitől...Magyarország dönt, nem Románia.
Nessy
Ezekre a potyalesőkre mondta anno a nagymamám: Költsék patikára.
görbetükör
@Ludmilla: @Hellcat: @Nessy: Csak magyar tud így utálni magyart. :( Pedig ők is olyanok, mint mi, buták, potyalesők, korruptak. Nálunk is ilyen a többség. :(
Nessy
@görbetükör: Ebben igazad van. Csak mi nem döntünk a szomszédok életéről!
2014-ben is a határon túliak segítették 2/3-hoz a fideszt!
Áldja meg őket ezért a Sors!
görbetükör
@Nessy: Teljesen igazad van, nem lenne szabad az erdélyieknek szavazni. Még akkor sem, ha nem a kormányra szavazna a többségük. De sajnos a "magyarság tudat" helytelen értelmezése, az ellentét szítása állandóan jelen van itt is és ott is. :(
szép új világ
"Székely asszony Vonának: Orbánra és a Fideszre nagyobb szükségünk van" Hamarosan megkaphatjátok, házhoz szállítva...
Ludmilla
nem,nem Orbánra van szüksége a némbernek,hanem a magyar adófizetők pénzéért epekedik
bencemacska
@karma1: ma, 07:29
Dehogy jöjjön ide - sok van már belőlük! - vigyék OV-t magukhoz, ha annyira kell nekik!!!
staro2
És még büszke is rá a vénasszony.Legalább csendesen meghúzódna egy sarokban és szégyellné a pofáját, hogy kicsi pénzért így kicseszik a magyarországiakkal.
bencemacska
@görbetükör: ma, 10:54
Nem értek veled egyet! Nem olyanok, mint mi!
Ezek a "mélymagyarok" egymás között csak románul beszélnek a magyar közlekedési eszközökön!
Még a szocializmusban sem voltak hajlandók magyarul válaszolni a boltban sem. Mindenki tudta, ha valamit vásárolni akar "idegen" létére, németül, vagy franciául kell kérnie!
bencemacska
@szép új világ: ma, 12:03
Ló...t, arra a pénzre van szükségük, amit OV tőlünk ellopva, nekik ad!!!
Hellcat
@görbetükör: Nem utálom őket...de ha soha nem éltek itt ne is szavazzanak ide. Kurva könnyű úgy beleugatni más dolgába, hogy nem ők viselik a következményeket.
bencemacska
@Hellcat: ma, 13:04
Nem elég, hogy a választás "eredményét" ők élvezik???
görbetükör
@bencemacska: Mélymagyar idehaza is van bőven. Egyébként nem hiszem, hogy erdélyi csak románul akarna beszélni. Ez szerintem rosszindulatú rágalom.
görbetükör
@Hellcat: Igazad van, de sajnos sok itt élő magyar nem ugat bele a saját dolgunkba sem. Nincs mit egymás szemére vetni. :(
Hellcat
@bencemacska: Az inkább csak sok, hogy oda tolják a pénzt mintha idehaza kurvára nem lenne jobb helye...
Clavigo
A magyarul beszélő román asszonynak ..üzi...Húzd magadra az Orbánt,,,a qrmányát,,,a 200 db .állatitkárát...és persze a körösztyénszájszagú frakcióját is... Csak azért ,,hogy ne legyen szükség érzeted,,,,oláh.
Hellcat
@görbetükör: Persze mert itt is mindenkinek ölébe hullott a demokrácia nem kellett küzdeni érte. Remélem a vásárhelyi történet mindenkit ráébreszt arra, hogy az "úgysem megyek el mert nem számít semmit a szavazatom" már bizony kurva szar kifogás.
maszk
1. A fuckin' székely zászló csak 2004-óta létezik !!! Addig még egységes zászlójuk sem volt. Mire olyan büszkék?

hu.wikipedia.org/wiki/Sz%C3%A9kely_z%C3%A1szl%C3%B3

2. A bálványimádást a Biblia tiltja:

„Ne legyen más istened rajtam kívül! Ne csinálj magadnak faragott képet vagy valami hasonmást arról, AMI FENN AZ ÉGBEN vagy lenn a földön vagy a vizekben, a föld alatt van! Ne imádd és NE TISZTELD AZOKAT, mert én, az Úr, a te Istened, féltőn szerető Isten vagyok.”

„Se szemeidet fel ne emeld az égre, hogy meglásd a NAPOT, a HOLDAT és a csillagokat, az égnek minden seregét, hogy meg ne tántorodjál, és LE NE BORULJ AZOK ELŐTT, ÉS NE TISZTELD AZOKAT.”

Van még kérdés?
bencemacska
@görbetükör: ma, 13:16
Én látom, hogy átadják a kalauznak az ingyen utazásra jogosító igazolványt, vele magyarul beszélnek. Utána egymás között számomra ismeretlen nyelven, gondolom románul.
Ha ez neked rossz indulatú rágalom,akkor is így van.
Csoportosan közlekednek!
Az orvoshoz is minimum 10-en érkeznek egyszerre!
advocat
Így igaz! Voltam magyaravató eskütételen. Kis fővárosunkban. Bizony a néhány esküt tett utána románul beszélt. Egymással. Az esküt - feltehetően - azért magyarul tették le, vagy meg sem szólaltak? Szóval jobb lenne ha hallgatnának.
görbetükör
@bencemacska: - akik kint születtek, biztos, hogy anyanyelvüknek tekintik a románt és ez rendjén is van. Attól még a magyar őseik és neveltetésük miatt tudnak magyarul is. Azok a magyarok akik innen kitelepültek külföldre gyerekestől, a gyerekeik bizonyára egymás közt már az idegen nyelvet fogják használni. Ettől még magyar származásúak. Nem ez a fő gond az erdélyiekkel. Hanem, hogy eljönnek szavazni.
bencemacska
@görbetükör: ma, 13:58
" Hanem, hogy eljönnek szavazni."
Az a baj, hogy nekik nem kell eljönni, hanem megkapják a szavazólapot és az aláírva átadják az "ügyintézőnek", aki a többit intézi.
Fogadok, hogy a legtöbben nem is tudják, mit kellene nekik csinálni a szavazó lapokkal!
Nem emlékszel, mikor módosították a választási szabályokat, hogy ne kelljen kitölteni az "anyja neve" rovatot, mert azt sokan elrontják és érvénytelenné teszi a szavazatot!?
Én azóta érzem, hogy nem mind magyar, ami annak látszik!
Jobb az elhelyezkedési lehetőség Ny-Európában magyar papírokkal, mint románokkal!
görbetükör
@bencemacska: Nézd, egy felnőtt ember, aki szavazóképes, legyen felelősségérzete és tudja, hogy mit hogyan kell csinálni. Ha nem tudja, ha a többség nem tudja, akkor mindig zsarnok diktátort fog kapni. A felelősséget vállalni kell, nincs olyan, hogy "nem tudtam, mit teszek választáskor". Millió és egy helyen lehet tájékozódni politika ügyben!
quadrocopter
Hát igen, ezeknek a szép, hazaszerető fél-ázsiai székelyeknek csak a Geci tolt oda milliárokat közpénzből, nem Vona!
Anyátok temetésére voksoljatok, székelycsicskák, gagyi magyarok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.