Delmagyar.huEddig nem látott méretű embercsempész-hálózatot buktattak le Romániában. A banda Temes és Arad megyében dolgozott, közel a magyar határhoz, Csongrád megyéhez. 2017-ben szerveződött hálózat Törökországból Bulgárián, Szerbián, Románián, Magyarországon és Ausztrián keresztül juttatta Németországba az illegális bevándorlókat. Az eddigi nyomozás kiderítette, hogy a Szerbiából Romániába átcsempészett embereket temesvári panziókban helyezték el. A bevándorlók Romániában menedékjogért folyamodtak, majd – míg a román hatóságok a kérésük elbírálásán dolgoztak – Magyarországra csempészték őket.

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@1magyar: Beteg vagy,... Kezeltesd magad,...
Meg mindig nem fogod fel, hogy orban MAR BEHOZOTT az orszagba 20 ezer ellenorizetlen letelepedesi kotvenyes migransot (lasd "fizetos migrans = jo migrans") es 1300 olyat, suttyomban, akikkel az Unio kedveben akart jarni.
Ha ez nem jut el a tudatodig, akkor neked mar tokmindegy...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Azért az áruló migránssimogatók is elégedettek lehetnek.
karma1
@1magyar: Beteg vagy,... Kezeltesd magad,...
Meg mindig nem fogod fel, hogy orban MAR BEHOZOTT az orszagba 20 ezer ellenorizetlen letelepedesi kotvenyes migransot (lasd "fizetos migrans = jo migrans") es 1300 olyat, suttyomban, akikkel az Unio kedveben akart jarni.
Ha ez nem jut el a tudatodig, akkor neked mar tokmindegy...
1magyar
@karma1: Azok legalább nem veszik el tőlünk a megélhetést, de azt sem kedvelem.A fizetős természetesen mindig jobb. Hány éves koromig dolgozzak, hogy még az ingyenélőket is eltartsam???
papa.49
@karma1: Vajon a pintérség erről nem tudott DEHOGYNEM, PONTOSAN TUDTÁK KIKET KELL MEGFOGNI,KIK MEHETNEK NYUGODTAN BÉCSIG !!!
karma1
@1magyar: Mar nincs kedvem elmondani ujra: minden befogadott menekult utan FIZET AZ UNIO NEKUNK. (vagyis orbannak) .Nem az orszagnak, nem neked kerul penzbe.
De azt, hogy ilyen alacsonyan vannak tartva a fizetesek, azt mind koszonheted orbannak, aki ugy hivja be a multikat, hogy azzal dicsekszik, hogy ide erdemes jonni, mert nagyon olcso a magyar munkaero.
Hogy tudd: a vilagon a MASODIK legalacsonyabbak a minimalberek - utanunk mar csak az afrikai fejlodo orszagok meg Bulgaria van.
Egy fityinget nem vesznek el toled, de ezt te a budos eletben nem fogod megerteni, de ez mar nem az en bajom...
Te imadsz rettegni, holott meg soha nem lattal egyetlen elo migranst se testkozelbol.
Ugyanezzel az erovel felhetnel a gyikemberektol is, meg a sziriuszi foldonkivuliektol, mert azok peldaul kifejezetten rosszat akarnak az emberisegnek.
papa.49
@karma1: Had rettegjen, ez az élete a rettegés )))))))))))
nevemnick
@1magyar: ,,Azok legalább nem veszik el tőlünk a megélhetést" - ötse, látod megint nem gondolkodsz. Azt kiszámoltad, hogy mennyi felvett valutát+ valutás kamatot fogunk fizetni utánuk, holott nem az ország, hanem a saját boldogulásukra használták fel?
Na ugye...
papa.49
@nevemnick: Hagyd nem akarja megérteni, viszont fizetni ő is fog mint ahogy mindnyájan fizetni fogjuk az elbaszott támogatásokat !!!
Peller Anikó
@karma1: csalódást okozol. Most tkp azért kampányolsz, hogy minél több kecskebaszót csempésszenek a románok Magyarországra?

Miért jó az neked, hogy ezek a férgek tömegesen lepjék el Európát?
1magyar
@karma1: Te meg azt nem vagy képes megérteni, hogy egy tortára minél többen vannak annál kevesebb jut.
karma1
@Peller Anikó: Ne lepjek el, maradjanak ott, ahol vannak, vagy a legkozelebbi muszlim orszagba vandoroljanak, ahol szabadon gyakorolhatjak a vallasukat.
De azt probalom meg megertetni 1magyarral - de ugyse fog menni, mar latom -, hogy MAR BENT VANNAK az orszagban 20 000 + 1300 ! Es mikozben o naponta millio + 8 x olvashatja, hallhatja, hogy "nem fogadunk be egy migranst se", akkor mar ennyi bent van, mert ezek "jo" migransok!
Nem erti meg, hogy az o penzebol ot magat hulyitik, hazudnak a kepebe, es ez a legnagyobb baja. De nem orbannal van a baja, hanem a migransokkal, akik csak folkaptak az utleveluket Magyarorszagon, 5 ev utan busasan visszakapjak a befektetett penzuket, es nyugodtan robbantgatnak - ha akarnak - Londonban, Parizsban, barhol...NEM azert nyomorog, mert a menekultek 600 ezres fizetest kapnak, mert elvettek elole a munkat, hanem mert az orbanja eladta az o, meg masik 10 millio ember munkaerejet szare'-hugye'...
EZ bassza a csoromet, mert o is elmegy szavazni, es gondolom a Jobbikra, Momentumra, mert azok is ugyanugy migransoznak, mint orban...
Csak ez a gondom... Ja es az, hogy ebbol a tipusbol van legalabb egy millio me'g...
Szia, megyek aludni, mert mar holnap vagyok,...:o(((
Veleda
Nem csalódtam a románokban. Aljas sunyi módon akarnak megszabadulni a migriktől.
karma1
@1magyar: Dehat ok NEM DOLGOZNI jonnek Magyarorszagra, aranyom, hanem az UTLEVELERT,...!!! Nekik ebbol az egeszbol csak ez kell, semmi mas, nem a rabszolgaberek! Nincs az az epeszu menekult, aki megmarad Ma.o.-n, amikor mar Ausztriaban 5 x annyit kereshet, mint Ma.o.-n, raadasul ezerszer jobb korulmenyek kozott, es nem is utaljak oket. Sehol mashol nem utaljak ugy oket, mint orban Magyarorszagan.
Minden olyan cikk hoax, alhir, amit te meg durbincs, csizmas idemasoltok! SEHOL nincs rola szo a nemzetkozi sajtoban! En 2 nyelven olvasom a nemzetkozi hireket (angolul, nemetul), es vagy egyaltalan nincs benne ezek a hirek, vagy pedig melyen eltorzitva jon a hir.
1magyar
@karma1: Nincs az az epeszu menekult, aki megmarad Ma.o.-n, amikor mar Ausztriaban 5 x annyit kereshet, mint Ma.o.-n, raadasul ezerszer jobb korulmenyek kozott, es nem is utaljak oket.
--írod.
Szerinted dolgozni jönnek, a segélyek jóval magasabbak ott, azért igyekeznek oda.
De a választások nem azt mutatják tőlünk nyugatabbra sem, hogy a nép imádja őket.
Csak a vezetőik árulók.
papa.49
@Veleda: Mást vártál??? Apám mindig mondta ,,engedd be a román a házadba, kiver belőle,,igaza volt, csak a leeső suskáért jönnek !!!
bencemacska
@1magyar: ma, 13:43
Akik pénzért vásárolják meg a magyar útlevelet, azok lényegében jó kamatra OV-nak adnak kölcsönt 5 évre.
A kölcsönt és kamatait mi fogjuk visszafizetni! A "migráncsok" meg a magyar útlevél birtokában, magyarként élnek Nyugat-Európában!
Vannak közöttük tanult, jól szituált emberek (orvosok, mérnökök, informatikusok) , akiknek nagyon örül Európa, de vannak köztük emberkereskedők, akikről te írtál!
Sajnos ők is magyar papírokkal vannak "felszerelve" a mi pénzünkön!!!
Peller Anikó
@karma1: ok, de ezt a két dolgot jó lenne nem összekeverni,

1. határvédelem, kerítés, tömeges (illegális) bevándorlás akadályozása
2. cibán geci patkányságai, útlevél (kölcsön)pénzért, agymosó kampányhazugságok tömegével etc.

A bevándorlás attól lesz legális, hogy papírokat, útlevelet kap a kecskebaszó. Ha egy olyan szemét kormányunk van ami ezt kizárólag a személyes haszonszerzés miatt teszi, akkor ez a mi problémánk. Mint ahogy az egész kampány erre van kihegyezve, de majdcsak túltolják a biciglit.
karma1
@Peller Anikó: Legyen kerites, hatarellenorzes, minden HA tomeges a bevandorlas...Plane az illegalis ... Akkor igen,... De ha hetente 15-30 ember teved veletlenul pont erre a hatarszakaszra, akkor olyan "agyuval verebre" ez az egesz dolog...
Nem ulsz egesz nap gazmaszkban, ha a szomszed babot evett, es felsz, hogy fingani fog, mert nem aranyos a raforditas a varhato veszellyel.
Persze, ha mar megepitettek fideszes mutyiban a keritest, akkor most mar maradjon, de legalabb nem jelenjen meg hetente az az idiota vakondi es ne papoljon arrol, hogy szazmilliok tartanak Ma.o. fele, mert ez indokolatlan panikkeltes, megtevesztes, megfelemlites.
Kezeljenek mindent a megfelelo szinten, mert a megfelemlites nem hoz jo eredmenyt, mint lattuk Ocsenyben, meg mashol sem...
quadrocopter
Bruhahahahah---hihihihihi...f*szikáim, b*-**hatjátok a nemzethy drótot, közúton érkezik az importáru!
karma1
@1magyar: Egy szoval nem mondtam, hogy "dolgozni jonnek" ! MAGYARORSZAGRA??? Ahol ehberert dolgozhatnanak? Nem hulyek, a magyaroktol megszerzett unios utlevellel tovabbi 27 orszagba mehetnek, ott aztan azt csinalnak, amit akarnak: vagy elmennek dolgozni, tanulni, (ez a nagyobb zom, csak ti beszopjatok az orbani propagandat, hogy ingyeneloknek mennek barhova Europaban), vagy eppen terrorizalni az ott eloket.
1956-ban rengeteg koztorvenyes is kiszabadult az orszagbol, akik aztan kesobb Nyugaton politikai uldozottnek vallottak magukat. Amerika es a tobbi nyugati orszag meg valogatas nelkul befogadta oket. Neha igy aztan kaptak igazi kigyokat is melengetni a keblukre ott nyugaton...
Nehogy azt hidd, hogy a magyarok fenekig tejfolok nyugaton! Sem a multban, sem most...
glorianna
" 2017-ben szerveződött hálózat Törökországból Bulgárián, Szerbián, Románián, Magyarországon és Ausztrián keresztül juttatta Németországba az illegális bevándorlókat."
Ha jól tévedek, most 2018 március 8-a van, tehát nem egészen egy év alatt az egész hálózatot felszámolták. Hm.
karma1
@1magyar: 13.26-ra: A hasonlatod jo, ertheto, de azt is kalkulald bele, hogy valaki nem ker a tortabol, mert nem szereti az edesseget, vagy eppen cukorbeteg. Akkor az otthagyja a tortat neked, aki annyit ehetsz belole, amennyit kedved tartja.
karma1
@1magyar: 13.07-re: Ki volna a fizetos, akiket emlitesz? Mert a letelepedesi kotveny az kizarolag a kormanynak, orban csatlosai zsebenek a jo. De te fogod visszafizetni az adodbol az 5 eves futamido vegen nekik kamatostul, hozamostul a fejenkent 300 ezer eurot, ami 94 200 000 forint a jelenlegi aron (mert mindig azon fizetik vissza a kotvenyt) + X % kamat + hozam, FEJENKENT. Iden marciustol 433 embernek kell elkezdeni visszafizetni, vagyis alaphangon iden a kotelezettseg 40 788 600 000 , vagyis kozel 41 milliard forint... (+ a kamat, + a hozam)
JAJMÁR
@1magyar: 13:26 Milyen tortára?
Szerinted itt van torta, amit szépen és igazságosan felosztanak?
Először ezt tisztázd magadban, te kis okos :))))

Mert szerintem a mi tortánkból bizony lefelé csak morzsákat juttatnak. (A nagy "honvédők")
A bevándorlókra eső tortarészt egyébként az unió állná - jah, hát ez igazságtalan, hiszen a ránk eső részek elakadnak följebb, más eszi meg, nem mi. Igaz, nem is a migránsok, de akkkor is... vagy egyék meg azokét is ott följebb, vagy ők se kapjanak, mert ez égbekiáltó igazságtalanság!
Ez bizony feloldhatatlan ellentét... pfúj, csúnya migránsok :)))
JAJMÁR
A "magyar", az agymosott, a fél világot simán hülyének nézi?!
Tényleg azt képzelik, hogy a Nyugat annyira "hülye", hogy a saját népét képes tönkretenni, holott egy olyan egyszerű akadállyal, mint a kerítés, kívül tarthatná a veszélyt?
Hogy ezek azt hiszik, hogy humánus módon, a történelem természetes "evolúcióját" elfogadva, megértve a saját fejlődésükre, javukra lehet használni?
Ez mekkora "butaság", hiszen azorbán megmondja a tutit, hogy a migráncsok elpusztítják azeut, meg a nemzeteket, és mindent! Hiszen látható mennyire, már most, hogy le vannak maradva hozzánk képest. Minden téren! Kell ennél több bizonyíték?
Na ugyehogy?
Rockxy
@JAJMÁR: "Tényleg azt képzelik, hogy a Nyugat annyira "hülye", hogy a saját népét képes tönkretenni..."
Nem képzelődés:
youtu.be/q20atUxN2U0
Innen pedig megtudhatod, hogy kik az igazi urak:
youtu.be/WtQ-jdDwvns
JAJMÁR
@Rockxy: Igen, így van! Mindenhol vannak mindenféle emberek és csinálnak mindenféle mémeket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.