Nem fogadta el Lázár János bocsánatkérését a közmunkások szakszervezete. Az érdekképviselet társelnöke az Egyenesen című műsorunkban azt mondta, a bűnbánó maffiózó alakítás nem Oscar-díjat, hanem bilincset érdemel. Lázár János néhány hete azt mondta, azért jobb a közbiztonság, mert a közmunkásoknak a munka után már nincs kedve lopni. Tűnjön el, húzzon el valamelyik puccos kastélyába, és élvezze azt a kevés hátralévő időt, amit szabadon tölthet. Mert ha itt kormányváltás lesz, akkor a műanyag lakat is rá fog rohadni a cellájára. Nem érdemel mást, megalázott, megtaposott embereket, ezt nem lehet ennyivel lerendezni - mondta Komjáthi Imre, a szakszervezet vezetője. Tekintse meg a teljes beszélgetést!

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Azert ez nem semmi,... Amikor mar a teljesen kiszolgaltatott, fillerekbol elo kozmunkasok is azt mondjak, hogy nincs az a megvesztegetes, penz vagy igeret, amiert a fideszre szavaznanak, akkor az mar jelent valamit.
Most mar csak szerencsetlen nyugdijasokat tudja par kilo krumplival 2 liter tejjel lekenyerezni ez a mocskos rezsim,...:o((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.