Olvasom, hogy Orbán Viktor nagy kegyesen családonként jóváírat 12 rugót a gázszámlából, mert februárban hideg volt. Végül is tél van februárban ebben nincs semmi szokatlan. De hogy jött ki neki pont tizenkétezer? Megnézte a számokat, mint Bözsi néni nyugdíj emelésénél, mikor véletlenül arra járt és beköszönt a röfinek? Vagy ránézett a világpiaci gázárra, ami olcsóbb mint amit a magyar migránstól félő fizet, és azt gondolta, ne itt egy kis apró, szedd fel, és csókold meg a seggem érte?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez is egy olyan horog, amit csak a szekta kajál be. De azoktól még el is vehetne, akkor is ő az istenük.
Megint az jutott eszembe, mint amikor a bankból hazafelé kirabol a zsebes a villamoson, majd visszaad pár ezret taxira, erre te nekiállsz hálálkodni neki, hogy milyen jó ember, hiszen ad.
Béla333
Ma reggel hallgattam a Klubrádióban a budaörsi polgármester nyilatkozatát.
Orbán nem a központ, az állami pénz terhére ígérget, hanem az ajándék oszás terhét az ő megkérdezésük nélkül áttolta az önkormányzatokra.
Így könnyű ajándékot osztogatni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.